Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 Mjeseca 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 08.06.2020 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko bank gotovinski kredit

Addiko bank gotovinski kredit

Gotovinski krediti najčešći su model kredita s kojim građanin ulazi u svijet kreditnog poslovanja. U svijetu gdje se sve vrti oko novca i na svakom koraku je potrebna još koja kuna, velika većina ljudi često se nađe u situaciji bez izlaza. Ritam života i kasna faza kapitalističkog sustava sa sobom je donijela mnoge probleme koji su u ovakvom sustavu jednostavno nerješivi. Addiko bank gotovinski kredit pomoći će onima koji trebaju raščistiti svoje troškove u par jednostavnih koraka. Addiko bank vodeća je kreditna kuća za gotovinske kredite stoga je često prva opcija mnogih u potrazi za gotovinskim kreditom.

Addiko bank gotovinski kredit za nenamjenske potrošnje

Nenamjenski krediti služe građanima da pokriju više sitnih troškova koji u zbroju premašuju mogućnosti klijenta. Ukoliko ste otac više djece i troškovi za Vaše najdraže u tekućoj godini premašuju Vaše mogućnosti, Addiko bank gotovinski kredit je savršen za takve poput Vas. Treba platiti vozački kćeri? Ženi platiti operaciju mrene? Roditeljima pokloniti put na Tajland za 40. godišnjicu braka? Nema problema! Addiko bank gotovinski kredit osmišljen je upravo zbog ovakvih potreba. Današnji ritam života često će Vas dovesti u situaciju gdje ne stignete toliko novaca zaraditi niti sačuvati kako biste opskrbili svojim najdražima ono što ste naumili. Ostvarite svoje planove odmah uz kreditno poslovanje s Addiko bankom.

Addiko bank gotovinski kredit po kratkom postupku

Oni koji novac trebaju odmah, mogu se javiti Addiko banci kako bi brzo dogovorili isplatu gotovinskog kredita. Kratki postupak jamči brzu isplatu gotovine s dogovorom o načinu otplate. Za brza rješenja obratite se s povjerenjem službeno priznate kreditne kuće poput Addiko banke.

Addiko bank gotovinski kredit za sve

Neovisno o tome jeste li tek na početku svog poslovnog života, mladi, stariji ili umirovljenik, Addiko bank gotovinski kredit vrijedi za sve. Vaše financijske potrebe i nužnosti upravo su razlog zašto postoje kreditne kuće. Addiko bank gotovinski kredit ovdje je kako bi osigurao svakog građaninu bez obzira na dob ili spol pravedne gotovinske kredite. Licencirana kreditna kuća posao radi odgovorno, profesionalno i transparentno, a na Vama je da se obratite kreditnim kućama. Addiko garantira pouzdano poslovanje i omogućit će da Vaša financijska situacija postane ugodnija i rješiva. Odlučite se na gotovinski kredit kako biste riješili sve probleme koje Vas muče uz konzultiranje s financijskim stručnjacima koji su zaduženi za kontakt s ljudima poput Vas i imaju već golemo iskustvo u kreditnom poslovanju. Krediti za sve vrijede za svakoga komu je ovakva vrsta pomoći potrebna. Obratite se s povjerenjem.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...