Сума на заема

400 € (3.013,80 kn) 4800 € (36.165,60 kn)

Срок на заема

2 месец 12 месеца
Планирано време за изплащане : утре 27.03.2023 u 08:30


Пример: За сумa 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв. (6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв. при избор на личен гарант.
Максимум ГПР :49.11% Минимален срок: 3 месеца Максимален срок: 12 месецa.
Очакваното време за плащане е ориентировъчно и зависи от различни фактори, например дали имате сметка в същата банка като вашия кредитор, дали сте изпратили незабавно цялата необходима документация и т.н.

Банка пловдив

Историја на Банка Пловдив

Банка Пловдив је банка са богатом историјом која је основана 1992. године у граду Пловдиву, највећем граду у јужној Бугарској. Од тада, банка је постепено растла и развијала се, постигнувши значајан успех у банкарском сектору.

Банка Пловдив је основана као мала банка, али је ускоро постала једна од највећих банака у Бугарској. У почетку је банка пружала основне банкарске услуге, као што су депозити, кредити и платне картице.

Међутим, ускоро је почела да нуди и друге услуге, као што су инвестиционе услуге, трговање хартијама од вредности и услуге управљања имовином.

Банка Пловдив је постала позната по својој иновативности и квалитету услуга. Банка је увела нове технологије и услуге, као што су онлајн банкарство и мобилно банкарство, које су олакшале живот многих клијената. Банка је такође постала позната по својој друштвеној одговорности, учествујући у различитим пројектима за заштиту животне средине и помоћ угроженим групама.

Данас, Банка Пловдив је једна од највећих банака у Бугарској, са преко 100 филијала широм земље. Банка нуди широк спектар финансијских услуга, укључујући депозите, кредите, платне картице, инвестиционе услуге, трговање хартијама од вредности и услуге управљања имовином. Банка Пловдив је такође позната по својим корпоративним услугама, које укључују финансирање пројеката, управљање тржиштем капитала и услуге за мала и средња предузећа.

Финансијске услуге Банке Пловдив

Финансијске услуге Банке Пловдив су разнолике и укључују многе опције за клијенте. Банка нуди различите врсте депозита, укључујући штедњу у различитим валутама и депозите са различитим каматним стопама. Клијенти могу да изаберу опцију која најбоље одговара њиховим потребама и циљевима.

Банка Пловдив такође нуди различите врсте кредита, укључујући кредите за становање, кредите за возила и кредите за мала и средња предузећа. Каматне стопе за кредите су конкурентне, а услови за кредите су прилагођени потребама клијената. Банка Пловдив такође нуди платне картице, укључујући кредитне картице, дебитне картице и предплатне картице.

Уз основне банкарске услуге, Банка Пловдив нуди и услуге управљања имовином.

Клијенти могу да изаберу између различитих опција за инвестиције, укључујући акције, обвезнице и фондове. Банка Пловдив има тим стручњака који помажу клијентима да изаберу најбољу опцију за њихове инвестиције.

Банка Пловдив је такође позната по својим иновативним услугама, као што је онлајн банкарство и мобилно банкарство. Ове услуге олакшавају клијентима да управљају својим финансијама и обављају трансакције у било које време и на било ком месту. Банка Пловдив такође нуди услуге за заштиту од фрауда и краже идентитета, што је веома важно у дигиталном добу.

Укратко, Банка Пловдив нуди широк спектар финансијских услуга које су прилагођене потребама клијената. Банка је позната по својој иновативности и квалитету услуга, што је довело до њеног успеха у банкарском сектору.

Корпоративне услуге Банке Пловдив

Корпоративне услуге Банке Пловдив су дизајниране да задовоље потребе мала и средња предузећа, као и великих корпорација. Банка Пловдив нуди различите опције за финансирање пројеката, укључујући кредите и лизинг. Каматне стопе за кредите и лизинг су конкурентне, а услови за финансирање су прилагођени потребама клијената.

Банка Пловдив такође нуди услуге управљања тржиштем капитала, укључујући услуге као што су трговање хартијама од вредности и управљање портфељима. Банка има тим стручњака који помажу клијентима да изаберу најбољу опцију за њихове инвестиције на тржишту капитала.

Банка Пловдив нуди и услуге за мала и средња предузећа, укључујући кредите за мала и средња предузећа и услуге консалтинга.

Банка има тим стручњака који помажу предузећима да планирају своје финансије и да изаберу најбољу опцију за финансирање својих пројеката.

Банка Пловдив је такође позната по својој друштвеној одговорности. Банка учествује у различитим пројектима за заштиту животне средине и помоћ угроженим групама. Банка такође подржава различите културне и спортске догађаје, што је допринос заједници у којој послује.

Укратко, Банка Пловдив нуди различите корпоративне услуге које су прилагођене потребама клијената. Банка је позната по својој друштвеној одговорности и иновативности, што је довело до њеног успеха у банкарском сектору. Клијенти могу да се ослањају на Банку Пловдив да им пружи квалитетне услуге и да им помогне да постигну своје циљеве.

         
Оценка: 4.5 / 5 (203 oценка)

Home » Банка пловдив