Сума на заема

400 € (3.013,80 kn) 4800 € (36.165,60 kn)

Срок на заема

2 месец 12 месеца
Планирано време за изплащане : утре 04.10.2023 u 08:30


Пример: За сумa 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв. (6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв. при избор на личен гарант.
Максимум ГПР :49.11% Минимален срок: 3 месеца Максимален срок: 12 месецa.
Очакваното време за плащане е ориентировъчно и зависи от различни фактори, например дали имате сметка в същата банка като вашия кредитор, дали сте изпратили незабавно цялата необходима документация и т.н.

Вивус вход

Како да се пријавите на Вивус вход?

Вивус вход е онлајн платформа која Ви овозможува да добиете кредит во рок од само неколку минути. За да се пријавите на Вивус вход, потребно е да го посетите нивниот веб-сајт и да се регистрирате со Вашите лични податоци. Кога ќе стигнете до главната страница, ќе видите копче за регистрација. Кликнете на копчето и следете ги инструкциите за да ги пополните Вашите лични податоци.

Кога ќе ги пополните сите потребни полиња, ќе треба да потврдите Вашата регистрација со е-маил порака.

Ќе добиете порака на Вашата е-маил адреса со линк за потврда на регистрацијата. Кликнете на линкот и Вашата регистрација ќе биде потврдена.

Откако ќе се регистрирате, ќе можете да се најавите на Вашата сметка со Вашето корисничко име и лозинка. Во менито на Вашата сметка, ќе може да ги видите сите детали за Вашите кредити, како и да ги уредувате Вашите лични податоци. Во случај да имате проблеми со најавувањето на Вашата сметка, Вивус ви нуди и поддршка преку телефон или е-пошта.

Со нашия вход на Вивус, можете да получите кредит бързо и лесно. Регистрирајте се денес и започнете да го користите овој сервис за да ги задоволите Вашите финансиски потреби.

Вивус вход – што да очекујете?

Кога ќе се пријавите на Вивус вход, ќе бидете пренасочени кон главната страница на Вивус. Тука ќе можете да ги видите сите достапни кредити и условите за нивното одобрување. Во зависност од Вашите потреби, можете да изберете кредит со различна сума и рок на отплата.

Во моментот кога ќе го изберете кредитот кој Ви одговара, ќе треба да го пополните онлајн образецот за апликација. Овој образец ги содржи сите потребни информации кои Вивус ќе ги користи за да го пресмета Вашата способност за отплата на кредитот.

Откако ќе го пополните образецот, Вашата апликација ќе биде прегледана во најкраток можен рок.

Во многу случаи, Вашата апликација ќе биде одобрена во рок од само неколку минути. Ако Вашата апликација биде одобрена, парите ќе бидат префрлени на Вашата банковна сметка во рок од 15 минути.

Кога ќе ги добиете парите на Вашата сметка, ќе можете да ги користите за да ги задоволите Вашите финансиски потреби. Со Вивус вход, можете да добиете кредити со суми од 50 до 1.500 лева, со рок на отплата од 5 до 30 дена.

Интернет платформата на Вивус е извонредно решение за онлајн кредити. Со брза и лесна процедура за аплицирање, како и со многу различни кредитни опции, Вивус ви нуди сигурност и удобност во процесот на добивање на кредит.

Како да промените лозинку на Вивус вход?

Ако сакате да го промените својата лозинка на Вивус вход, тоа е многу лесно да се направи. Прво, најавете се на Вашата сметка со Вашето корисничко име и лозинка. Откако ќе се најавите, кликнете на копчето за промена на лозинка.

Откако ќе кликнете на копчето за промена на лозинка, ќе бидете пренасочени кон страницата за промена на лозинка. Тука ќе треба да го пополните формуларот со Вашата нова лозинка. Вашата нова лозинка мора да содржи најмалку 8 карактери, вклучувајќи големи и мали букви, цифри и специјални знаци.

Откако ќе ја внесете Вашата нова лозинка, кликнете на копчето за потврда.

Вашата лозинка ќе биде променета и повторно ќе можете да се најавите на Вашата сметка со Вашата нова лозинка.

Ако заборавите Вашата лозинка, тоа не е проблем. На страницата за најавување, кликнете на копчето за заборавена лозинка. Внесете ги потребните информации за да го ресетирате Вашата лозинка. Во најкраток можен рок, ќе добиете е-маил со линк за да ја ресетирате Вашата лозинка.

Со Вивус вход, можете да бидете сигурни дека Вашите лични податоци се заштитени и безбедни. Со лесна процедура за најавување и промена на лозинка, како и со дополнителна поддршка преку телефон или е-пошта, Вивус ви нуди удобност и безбедност во процесот на добивање на кредит.

         
Оценка: 4.5 / 5 (439 oценка)

Home » Вивус вход