Сума на заема

400 € (3.013,80 kn) 4800 € (36.165,60 kn)

Срок на заема

2 месец 12 месеца
Планирано време за изплащане : утре 04.10.2023 u 08:30


Пример: За сумa 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв. (6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв. при избор на личен гарант.
Максимум ГПР :49.11% Минимален срок: 3 месеца Максимален срок: 12 месецa.
Очакваното време за плащане е ориентировъчно и зависи от различни фактори, например дали имате сметка в същата банка като вашия кредитор, дали сте изпратили незабавно цялата необходима документация и т.н.

Карта за пазаруване Unikredit

Како да се придружите на програмата за наградни точки со Карта за пазаруване Unikredit?

Карта за пазаруване Unikredit е програма која ви овозможува да збирате наградни точки при секое ваше пазарување. Со оваа карта, можете да добиете различни бонуси и попусти на производи и услуги од партнерските компании на Unikredit.

За да се придружите на програмата за наградни точки со Карта за пазаруване Unikredit, потребно е да одете до најблиската филијала на банката и да ја замолите за Картата за пазаруване Unikredit. Потребно е да го пополните апликацискиот образец со вашите лични податоци и да ја потпишете договорот за учество во програмата.

След като получите вашата карта за пазаруване от Уникредит, можете да започнете да събирате наградни точки при всяко ваше пазаруване.

Кога ќе ја користите Картата за пазаруване Unikredit, ќе добиете една наградна точка за секој 1 лев кој го потрошите. Овие наградни точки може да ги искористите за да добиете попусти на производи и услуги од партнерските компании на Unikredit.

Програмата за наградни точки со картичката за пазаруване на Уникредит е многу лесна за употреба и не бара дополнителни напори. Просто пазарувайте со вашата карта за плащане и събирайте наградни точки, за да получите отстъпки и бонуси за продукти и услуги, които използвате всекидневно.

Кои се предности за користење на Карта за пазаруване Unikredit при купување на стоки и услуги?

Карта за пазаруване Unikredit е одличен начин да добиете попусти и бонуси при купување на стоки и услуги. Оваа карта ви овозможува да уживате во различни предности, кои се достапни само за корисниците на Картата за пазаруване Unikredit.

Кога ќе користите Картата за пазаруване Unikredit, ќе добиете попуст на производи и услуги од партнерските компании на банката. Овие попусти може да бидат од 5% до 50%, во зависност од партнерската компанија и типот на производот или услугата која ја купувате.

Картата за пазаруване Unikredit е многу корисна за луѓето кои често пазаруваат. Со оваа карта, можете да добиете попусти на производи и услуги од различни категории, како што се храна, облека, козметика, патувања и многу други.

Од друга страна, Картата за пазаруване Unikredit ви овозможува и да збирате наградни точки при секое ваше пазарување.

Овие наградни точки може да ги искористите за да добиете попусти на следното купување. На пример, ако имате 100 наградни точки, тоа значи дека имате право на попуст од 10 лева при следното купување.

Картата за пазаруване Unikredit е многу лесна за користење и не бара дополнителни напори. Само ја користете при пазарувањето и ќе добиете попусти и наградни точки, кои може да ги искористите за следното купување. Оваа карта е одличен начин да заштедите пари и да уживате во попусти на производи и услуги, кои ги користите секојдневно.

Како да го проследите балансот на вашата Карта за пазаруване Unikredit и да го искористите за следната купување?

Кога ќе користите Картата за пазаруване Unikredit, е многу важно да го проследите балансот на вашата карта и да го искористите за следното купување. Ова е многу лесно да се направи, бидејќи може да го проследите балансот на вашата Карта за пазаруване Unikredit на неколку начини.

Првиот начин е да го проследите балансот на вашата Карта за пазаруване Unikredit преку онлајн банкарство. Ова е лесен начин да го проследите балансот на вашата карта, бидејќи можете да го направите од канцеларијата или дома.

Се што е потребно е да се најавите на онлајн банкарството на Unikredit и да го изберете делот за Картата за пазаруване Unikredit. Таму ќе може да го видите балансот на вашата карта и да го искористите за следното купување.

Другият начин е да следите баланса на вашата карта за пазаруване в Уникредит чрез мобилно банкиране. Ова е одличен начин да го проследите балансот на вашата карта, бидејќи можете да го направите каде и да се наоѓате.

Се што е потребно е да го преземете мобилното банкарство на Unikredit и да го изберете делот за Картата за пазаруване Unikredit. Таму ќе може да го видите балансот на вашата карта и да го искористите за следното купување.

Когато проверите баланса на вашата карта за пазаруване в Уникредит, можете да я използвате за следващата покупка. Се што треба да направите е да ја користите вашата карта за пазарување и да ја платите со балансот на вашата карта.

Когато използвате своята карта за пазаруване от Уникредит, можете да получите отстъпки на продуктите и услугите и да събирате наградни точки, които можете да използвате за следващата си покупка.

Картата за пазаруване Unikredit е многу корисна и лесна за користење. Со оваа карта, можете да добиете попусти и бонуси на производи и услуги од партнерските компании на Unikredit. Исто така, можете да збирате наградни точки при секое ваше пазарување и да ги искористите за следното купување.

         
Оценка: 4.9 / 5 (617 oценка)

Home » Карта за пазаруване Unikredit