Сума на заема

400 € (3.013,80 kn) 4800 € (36.165,60 kn)

Срок на заема

2 месец 12 месеца
Планирано време за изплащане : утре 04.10.2023 u 08:30


Пример: За сумa 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв. (6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв. при избор на личен гарант.
Максимум ГПР :49.11% Минимален срок: 3 месеца Максимален срок: 12 месецa.
Очакваното време за плащане е ориентировъчно и зависи от различни фактори, например дали имате сметка в същата банка като вашия кредитор, дали сте изпратили незабавно цялата необходима документация и т.н.

Онлайн булбанк

Како да се регистрирате на Онлайн булбанк и да го користите за вашите финансии

Онлайн булбанк е модерна услуга, која ви овозможува да ги следите вашите финансии од канцеларија, дома или каде и да сте со помош на интернет. Регистрацијата на Онлайн булбанк е брза и едноставна, а со користењето на оваа услуга ќе можете да ги следите сите вашите финансии во реално време.

Първата стъпка за използване на интернет банкиране е да се регистрирате.

Регистрацијата е бесплатна и може да се направи онлајн. За да се регистрирате, потребно е да ги исполните вашите лични податоци и да ги прикажете вашата банковска картичка. Когато завършите регистрацията, ще получите потребителско име и парола, които ще ви позволят да влезете в профила си в Интернет банката.

Откако ќе се најавите, ќе можете да ги следите вашите трансакции, да ги проверите вашите сметки и да правите нови трансакции. Еден од најудобните начини за следење на вашите финансии е преку интернет банкарството, каде што можете да ги проверите каде и да сте, во секое време на денот.

Можете да следите вашите финансии и да правите трансакции од вашата канцеларија со помош на интернет банкарството.

Ова е многу удобно и временски ефикасно, особено кога сте заети и немате време да одите во банката.

Еден одличен начин да ги следите вашите финансии и да ги контролирате вашите трансакции е преку Интернет банката. Со користењето на оваа услуга, ќе можете да ги следите вашите финансии во реално време, да правите трансакции и да ги проверите вашите сметки. Електронната банка е много удобен и ефективен начин за управление на вашите финанси.

Онлайн булбанк – најновите функции и услуги за вашата удобност

Онлайн булбанк е банкарска услуга, која се користи преку интернет, за да се следат вашите финансии. Со помош на Онлайн булбанк, можете да контролирате вашите трансакции, да ги проверите вашите сметки и да правите нови трансакции од канцеларија, дома или каде и да сте.

Интернет банката предлага много нови функции и услуги, които правят управлението на вашите финанси още по-удобно. Една од најновите функции е мобилното банкарство.

Со помош на мобилното банкарство, можете да ги следите вашите финансии преку вашето мобилно уредување. Ова е идеално за луѓе кои се движат многу и немаат достап до компјутер.

Интернет банката предлага услуги за онлайн плащания. Со помош на оваа услуга, можете да платите сметки, да правите депозити и да ги пренесете вашите средства од една сметка на друга. Со оваа услуга, нема потреба да стоите во ред во банката, што ја прави вашата животна удобност уште поголема.

Една от новите функции на нашия онлайн банкинг е дигиталната картичка. Со помош на дигиталната картичка, можете да го користите вашата банковска картичка преку вашето мобилно уредување. Ова е идеално за луѓе кои сакаат да прават покупки онлајн, без да ги користат своите физички картички.

Булбанк предлага услуги за онлайн кредитиране, както и други онлайн услуги.

Со помош на оваа услуга, можете да земете кредити од вашата банка, без да морате да одите во банката лично. Со оваа услуга, можете да го контролирате вашето кредитирање и да ги следите вашите рати, без да морате да стоите во ред во банката.

Една од најудобните услуги кои ја подобруваат вашата секојдневица е онлајн банкарството. Со помош на новите функции и услуги, можете да ги следите вашите финансии во реално време и да правите нови трансакции, каде и да сте. Еден од најдобрите начини за управување на вашите финансии е да користите онлајн банкарство, кое е лесно за употреба.

Безбедност на Онлайн булбанк – како да го заштитите својот профил и трансакции од интернет престапници

Безбедността на вашата банкова сметка е многу важна, особено кога користите онлајн банкарство. Онлайн булбанк е безбедна услуга, но е важно да се преземат мерки за заштита на вашата сметка и информации.

Една од најважните мерки за безбедност е да го користите силна лозинка, која е тешка за да се погоди. Не користете лесни лозинки, како што се вашите датуми на раѓање или имиња на членовите на вашата породица.

Користете комбинација од букви, броеви и специјални знаци, за да го направите вашата лозинка силна.

Важно е да не го споделувате вашето потребителско име и лозинка со други луѓе. Не ги чувајте вашите лозинки на компјутерот или на мобилниот телефон, каде што може да бидат прочитани. Исто така, не користете јавни компјутери за да пристапите до вашата банкова сметка, бидејќи може да бидат компрометирани.

Банките обезбедуваат дополнителни мерки за безбедност, како што се двоен фактор на автентикација. Оваа услуга ви овозможува да потврдите вашата идентитет преку вашето мобилно уредување или е-маил, кога правите нова трансакција. Тоа го прави уште по-тешко за потенцијалниот злоупотребител да го пристапи вашата сметка.

Ако забележите непознати трансакции на вашата банкова сметка, веднаш контактирајте ја вашата банка.

Ова е многу важно, бидејќи може да бидете жртва на интернет престапници. Банките имаат екипи за сигурност, кои можат да ви помогнат да ја решите проблемот и да го заштитите вашата сметка.

Со преземање на мерки за безбедност, може да се заштитите од потенцијални злоупотреби на вашата банкова сметка. Онлайн булбанк е безбедна услуга, но е важно да се преземат мерки за заштита на вашата сметка и информации. Вашата безбедност е многу важна, затоа не занемарувајте ја и следете ги советите за безбедност.

         
Оценка: 4.6 / 5 (270 oценка)

Home » Онлайн булбанк