Сума на заема

400 € (3.013,80 kn) 4800 € (36.165,60 kn)

Срок на заема

2 месец 12 месеца
Планирано време за изплащане : утре 04.10.2023 u 08:30


Пример: За сумa 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв. (6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв. при избор на личен гарант.
Максимум ГПР :49.11% Минимален срок: 3 месеца Максимален срок: 12 месецa.
Очакваното време за плащане е ориентировъчно и зависи от различни фактори, например дали имате сметка в същата банка като вашия кредитор, дали сте изпратили незабавно цялата необходима документация и т.н.

Платежно нареждане уникредит

Како да направите Платежно нареждане уникредит?

Платежно нареждане уникредит је врста електронског преноса новца коју омогућава Уникредит банка. Ова услуга је доступна за све који имају рачун у овој банци и желе да изврше пренос новца на други рачун.

Како бисте направили Платежно нареждане уникредит, потребно је да приступите свом онлајн рачуну и изаберете опцију за уношење новог нарежданја за пренос новца. Затим ћете морати да унесете информације о примаоцу, укључујући његово име, адресу и број рачуна. Такође је потребно да унесете износ који желите да пренесете и датум када желите да се пренос изврши.

Предимствата на използването на Уникредит платежно нареждане включват бързина и ефективност при прехвърляне на пари.

Преноси новца се извршавају у реалном времену, што значи да ће новац бити доступан на рачуну примаоца у најкраћем могућем року. Такође, ова услуга је безбедна и заштићена, што значи да је могуће извршити пренос новца без бриге о могућим преварама или кражама.

За да следите плащането си към Уникредит, трябва да влезете в онлайн профила си и да проверите статуса на поръчката си. Тамо ћете моћи да видите да ли је нарежданје успешно извршено и да ли је новац пренесен на рачун примаоца. Такође је могуће да добијете обавештење путем електронске поште или текстуалне поруке када је нарежданје извршено.

Предности на користење Платежно нареждане уникредит

Платежно нареждане уникредит је једна од најбољих услуга које ова банка нуди својим клијентима. Ова услуга има многе предности, укључујући брзину, ефикасност и безбедност.

Једна од главних предности Платежног нареждане уникредит је брзина. Пренос новца се обично извршава у реалном времену, што значи да ће новац бити доступан на рачуну примаоца у најкраћем могућем року. Ово је особито важно ако је пренос новца утицајан за плату или рачуне које је потребно платити у најкраћем могућем року.

Друга предност Платежног нареждане уникредит је ефикасност.

Ова услуга је много ефикаснија од традиционалних начина преноса новца, као што су чекови или банкарске уплате. Пренос новца је брз и ефикасан, што значи да је могуће извршити пренос новца у било које време, било да је у питању ден или ноћ.

Трећа предност Платежног нареждане уникредит је безбедност. Ова услуга је заштићена и безбедна, што значи да је могуће извршити пренос новца без бриге о могућим преварама или кражама. Ова услуга је доступна само за кориснике који имају рачун у овој банци, што значи да је изузетно тешко да се изврши превара или кража.

Укратко, Платежно нареждане уникредит је изузетно корисна услуга која има многе предности. Ова услуга је брза, ефикасна и безбедна, што је чини идеалним начином за пренос новца.

Како да следите Платежно нареждане уникредит?

Како бисте следили Платежно нареждане уникредит, потребно је да приступите свом онлајн рачуну и проверите статус нарежданја. Тамо ћете моћи да видите да ли је нарежданје успешно извршено и да ли је новац пренесен на рачун примаоца. Такође је могуће да добијете обавештење путем електронске поште или текстуалне поруке када је нарежданје извршено.

Платежно нареждане уникредит је изузетно лако за следење и могуће је видети све детаље о преносу новца. На пример, може се видети када је нарежданје извршено, колико је новца пренесено и на који рачун је новац пренесен.

Такође је могуће видети све претходне нарежданје која су извршена на рачуну.

Един друг начин да проследите плащане в Уникредит е да се свържете с обслужващия персонал на банката. Ова служба је доступна 24 сата дневно и може се контактирати телефоном или електронском поштом. Ова служба је изузетно корисна ако имате било каквих питања или проблема са својим нарежданјем.

Кратко казано, трансферът на пари с Платежно нареждане уникредит е лесен за проследяване и можете да видите всички детайли за прехвърлянето на пари. Ова услуга је доступна 24 сата дневно и могуће је контактирати службу за кориснике ако имате било каквих питања или проблема. Ако желаете да прехвърлите пари на друга сметка, едно идеално решение е да използвате нареждане за плащане от Уникредит.

         
Оценка: 4.8 / 5 (396 oценка)

Home » Платежно нареждане уникредит