Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert zajmovi

Cash expert zajmovi

Kad pomislimo na kreditne linije prije desetak godina, one su podrazumijevale samo kredite. No posljednjih godina na tržištu su se pojavile i druge opcije koje uključuju zajmove i pozajmice. Riječ je o brzom posuđivanju novca uz minimalnu birokraciju. Pojednostavljena procedura promijenila je tržište iz korijena. Na financijskom obzoru pojavili su se cash experti, stručnjaci u realizaciji gotovinskih zajmova. Oni svojim profesionalnim pristupom vode klijenta u realizaciji brzih zajmova čija obrada traje kraće od kave s prijateljima.

Cash experti gotovinske zajmove realiziraju u svega 24 sata

Cash zajmovi idealna su opcija za sve one koji traže instant rješenje. Sama procedura od podnošenja zahtjeva do realizacije samog gotovinskog zajma traje najdulje 24 sata. Sve to traje iznimno kratko zato što se odvija isključivo preko internetskih stranica. Nema dugih čekanja u redovima niti potpisivanja ugovora u poslovnicama. Sve ide online putem, a uz pomoć cash experta za cash zajmove.

Cash experti – stručnjaci u lovu na najbolje cash zajmove na tržištu

Na tržištu jednako tako postoje cash experti koji nude usluge pronalaska najboljih cash zajmova za svoje klijente. Klijenti im se mogu obratiti za pomoć u traženju idealnih opcija koje bi najbolje zadovoljile njihove potrebe, a da su istovremeno usklađene s njihovim mogućnostima. Mnogi nisu ni svjesni s koliko novca uistinu raspolažu dok ne vidi koliko bi mjesečno morali izdvajati za otplatu kredita, zajma ili pozajmice. U tim trenucima uskaču cash experti koji vam mogu pomoći u realizaciji gotovinskih zajmova. Uvidom u stanje financija, s velikom će preciznošću odrediti koliko toga kućni budžet može podnijeti.

Experti za cash zajmove uz minimalne troškove

Jedna od zadaća experta za zajmove jest i realizacija zajma uz minimalne troškove. Iako se to donedavno smatralo gotovo nemogućim, posljednjih godina kreditne kuće su u potpunosti skresale troškove obrade zajmova. Na tom tragu rade i experti za cash zajmove. Korist klijenta je na prvom mjestu kako bi se ponovno odlučio za takav način posuđivanja novca ukoliko se javi potreba. Nema više naknade za obradu kredita, troškova javnog bilježnika, procjene pa ni interkalarne kamate jer se cash zajmovi isplaćuju već sljedeći dan. Sve to u bankama može doseći cifru od nekoliko stotina kuna pa i do nekoliko tisuća kuna, ovisno o samoj visini zajma.

Cash zajmovi realiziraju se samo na temelju osnovne dokumentacije koja uključuje osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Nema dodatnih uplitanja sudužnika i jamaca niti uvlačenja poslodavaca u cijelu priču, čime se je kolanje novca postalo jednostavnije nego ikada prije.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (544 ocjena)

Home » Cash expert zajmovi