Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 09.12.2023 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cashexpert

Cashexpert

Cashexpert zajmovi

Pokvario vam se automobil i hitno morate platiti popravak? Vidjeli ste idealnu ponudu za inozemno putovanje sa svojom obitelji? Ili jednostavno novac trebate hitno kako biste platili predujam za svadbenu salu? Banka vam ne želi dati zajam kako biste mogli platiti svoju potrebu? Ne brinite, za vas su tu zajmovi koji će vam omogućiti da ispunite sve svoje želje i potrebe. Pročitajte ovaj tekst i saznajte što su to cashexpert zajmovi.

Zajmovi koje daje firma Cashexpert idealna su prilika za brzo dobivanje potrebnog novca. Zajmovi se kreću od 70 eura pa sve do 3000 eura, sa rokom otplate minimalno 15 dana, a maksimalno do 180 dana. Dobiveni zajam se može platiti u jednokratno ili u nekoliko rata, na vama je da odaberete kako želite otplatiti dobiveni zajam.

Nakon što odaberete iznos zajma i u kojem vremenskom roku ga želite otplatiti te u koliko rata, zajam će vam se isplatiti na vaš bankovni tekući račun. Svakako budite odgovorni i savjesni kada dogovarate iznos koji želite posudite. Budite sigurni da ga možete vratiti sa svojim regularnim financijskim primanjima.

Cashexpert zajmovi i kako se prijaviti za dobivanje istog

Privukla vas je ponuda zajmova od strane Cashexperta i spremni ste ugovoriti dobivanje jednog od njih. Želite znati koji se sve uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobili cashexpert zajmovi i kako se prijaviti za dobivanje istog. Ako pročitate ovaj tekst znati ćete koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se dobili zajam i kako se prijaviti za dobivanje istog.

Osobe moraju prije svega biti punoljetne kako bi mogle dobiti zajmove od strane Cashexperta. S druge strane, osobe moraju dostaviti potrebnu dokumentaciju koju od njih zatraži firma Cashexpert. To su uvjeti koje je potrebno ispuniti. Prijava za dobivanje zajma se vrši putem interneta. Na Internet stranici Cashexperta odaberite iznos zajma koji želite posuditi.

Sljedeći korak se odnosi na registraciju i ispunjenje zahtjeva za zajmom. Nakon toga, firma će vas tražiti relevantnu dokumentaciju, koju ćete morati predati na uvid. Ukoliko imate valjanu dokumentaciju, vaš će zajam biti odobren i o tome ćete biti obaviješteni. Nakon dobivanja obavijesti, svakako pošaljite sms s porukom o želji za isplatom odobrenog zajma na službeni broj mobitela firme.

Cashexpert povrat zajmova

Sada kada znate sve o tome kako se prijaviti za dobivanje zajmova i koje su karakteristike tih istih zajmova koje nudi firma Cashexpert, važno je da znate nešto i o povratu zajmova. Sve potrebne informacije o cashexpert povrat zajmova naći ćete u ovom tekstu.

Vrlo je bitno da u samom početku, kada dogovarate dobivanje zajma, budete sigurni da ćete taj zajam moći vratiti u dogovorenom vremenu. No, s obzirom da danas ništa nije sigurno, lako vam se može dogoditi da više nećete biti u mogućnosti dobiveni zajam vratiti u dogovorenom vremenu.

U tom slučaju svakako kontaktirajte firmu kako bi vam omogućila produljenje vremenskog perioda u kojem morate vratiti zajam. Važno je da to napravite čim shvatite da više niste u mogućnosti na vrijeme otplaćivati zajam. Ukoliko zajam ne vratite na vrijeme, firma ima pravo obračunati zatezne kamate i pravnim putem zatražiti ovrhu. Nakon toga, vaš će se dug povećati zbog novih troškova, točnije zbog troškova ovršnog postupka.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (627 ocjena)

Home » Cashexpert