Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:20
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt Zabok

Eurokorekt Zabok

Kreditna agencija Eurokorekt prisutna je od 2013. godine na hrvatskom financijskom tržištu. Uz višegodišnje iskustvo i kvaliteta usluge pomogli smo velikom broju klijenata da dođu do pristupačnijih proizvoda i pristupe isplativijim opcijama financiranja. Surađujemo s velikim brojem sindikata, komercijalnih posrednika i savjetnika kako bismo svojim cijenjenim klijentima pružili strukturirana kreditna rješenja. U skladu s postojećim zahtjevima tržišta i interesiranjem građana Eurokorekt Zabok je novi ured gdje možete doći do naših usluga.

Kreditno posredovanje Eurokorekt Zabok

Tokom posljednjih nekoliko godinama pomogli smo velikom broju građana prilikom kreditnog posredovanja, realizacije kredita, rješavanju problema kod blokada ovrha, kao i dolasku do jedinstvenih ponuda kreditnih opcija kojih nema u standardnoj ponudi. Eurokorekt Zabok nastoji da pronađete prilagođena rješenja koja odgovaraju vašim mogućnostima, zbog čega se pridržavamo standardne kreditne prakse. Sigurnost svojih klijenata stavljamo u sam vrh svog poslovanja uz poštovanje svih procedura prilikom kreditnog posredovanja. U Eurokorekt-u vjerujemo da je način na koji pružamo usluge jednako važan za uspeh i održiv rast. Uveli smo inovativniji pristup kako bi ispunili sva očekivanja klijenata i tako pružili učinkovitiju uslugu s naglaskom na održiva rješenja.

U važnim životnim trenucima – od podizanja kredita do polise osiguranja, pomažemo vam da održite veću kontrolu nas svojim financijama i planirate sigurniju budućnost. Naš odgovaran pristup omogućava da vam ponudimo najkvalitetniju uslugu prilagođenu vašim najvažnijim financijskim potrebama.

Eurokorekt Zabok – odgovorno i praktično

Eurokorekt Zabok usluge dostupne su svakog dana, a putem naše web stranice možete se 24 časa dnevno informirati o dodatnim upitima. Pružamo smjernice za širok raspon financijskih pitanja, uključujući i niz korisnih savjeta kako bi pomogli klijentima da donesu bolje odluke. Naš fokus je na pružanju kvalitetne usluge građanima, što uključuje posredovanje u realizaciji kredita, rješavanje problema s ovrhom, otvaranjem tekućih računa i kreditnih kartica, osiguranjem i jamstvom. Uz pouzdano kreditno posredovanje koje nudi Eurokorekt Zabok imate mogućnost da dođete jednostavnije do niza pogodnosti koje vam mogu poboljšati financijski život.

Planirajte sigurnije uz Eurokorekt Zabok

Od svog pokretanja, Eurokorekt nastojao je pojednostaviti složene financijske procedure dajući klijentima mogućnost da lakše dođu do realizacije kredita i bolje upravljaju svim aspektima svog financijskog života. Jedinstven koncept u poslovanju, Eurokorekt Zabok izgrađen je zahvaljujući timu naših financijskih stručnjaka koji osiguravaju najveću kvalitetu klijentima u pristupu proizvodima i uslugama. Ono što nas razlikuje od drugih je što je u našem strateškom fokusu poslovanja pružanje potpore korisnicima kako bi poboljšali svoj financijski život, stekli pristup kreditima i riješili postojeće financijske probleme. Eurokorekt Zabok omogućuje vam da preuzmete veću kontrolu nas svojim financijama i pristupite kreditnim uslugama koje će pridonijeti stvaranju bolje budućnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (413 ocjena)

Home » Eurokorekt Zabok