Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.05.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Keš ekspert

Keš ekspert

U vremenu kada je brz pristup novcu izuzetno važan, keš ekspert nudi fleksibilne opcije zajma kako bi odgovorio na najvažnije financijske potrebe građana. Keš ekspert posvećen je tome da pozajmljivanje učini lakšim, bržim i dostupnijim.

Ponuda keš ekspert-a

Danas je sve veći broj ljudi koji podnosi zahtjev za zajam kako bi podmirili veće ili neplanirane izdatke. Ali, jedan od razloga za značajan porast popularnosti zajmova je brzina kod obrade zahtjeva i odobrenja sredstva. Među trenutnom ponudom, keš ekspert zajmovi spadaju u najtraženiji financijski proizvod. Razumijevajući najvažnije financijske potrebe, keš ekspert je postavio minimalne uvjete na temelju mogućnosti korisnika.

Zašto keš ekspert zajam spada u najtraženiji financijski proizvod na tržištu?

Ako ste zainteresirani za uzimanje zajma, da bi smanjili postojeće dugove, podmirili troškove ili došli do potrebne financijske potpore, keš ekspert će vam pomoći da donesete najbolju odluku. U potrazi za adekvatnom varijantom financiranja keš ekspert može vam ponuditi najbolje rješenje. S dugogodišnjim iskustvom na kreditnom tržištu, keš ekspert ima rješenja koja će se savršeno uklopiti u vaš proračun. Keš ekspert je vrhunsko rješenje za vaše financijske potrebe. Zajam kod keš eksperta možete zatražiti kad god vam trebaju novčana sredstva u svrhu plaćanja nepredviđenih troškova, za obrazovanje djece, realizaciju poslovnih projekata, kupovinu auta, dodatnu medicinsku njegu, u svrhu odmora, itd.

Keš ekspert – minimalna dokumentacija i brz postupak odobrenja

Obično je dokumentacija jedan od najsloženijih koraka kod uzimanja zajma, No, keš ekspert omogućio je jednostavniji pristup, uz minimalnu papirologiju i ispunjenje zahtjeva online kako bi ste se prijavili za zajam.

Bez obzira na vaše financijske ciljeve, keš ekspert nudi vam savršeno rješenje. Keš ekspert zajam pomaže vam u ispunjenju različitih financijskih potreba. Brz postupak odobrenja osigurava najbolje iskustvo pozajmljivanja. Također uz uslugu keš ekspert zajam sredstva dobivate za nekoliko minuta na svoj tekući račun.

Koje su prednosti keš ekspert zajmova?

Keš ekspert jedna je od najboljih nebankarskih institucija koja se nalazi na tržištu. Na njihovoj web stranici možete se detaljno informirati o podnošenja zahtjeva za željeni zajam.

Osim što je najpouzdaniji način da dođete do novčanih sredstava za neposredne potrebe, keš ekspert zajam ima i mnoge prednosti. Nakon odobrenje keš ekspert zajam sredstva su na vašem računu za 15 minuta. Keš ekspert daje vam fleksibilnost u smislu odabira varijante zajma i razdoblja otplate. Pogodnost keš eksperta zajma online je što zahtjev možete podnijeti iz udobnosti svog doma. Cjelokupan postupak prijave je izuzetno lak što je dodatna pogodnost za ljude koji prvi put uzimaju zajam. Potrebni su minimalni dokumenti. Nisu potrebna dodatne potvrde. Kamatna stopa je vrlo povoljna, a uvjeti transparentni.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (291 ocjena)

Home » Keš ekspert