Isplata kredita u 15 min!

Ako je nešto hitno, to ne znači automatski da je i komplicirano. Uzimanje pozajmice u posljednjih je nekoliko godina postalo jednostavnije od online shoppinga. Klijenti novac mogu pozajmiti preko interneta i sve to iz udobnosti vlastitog doma. Možda zvuči opasno, no činjenica je da je uzimanje Nereida pozajmica jednako sigurno kao i internetsko bankarstvo.

Pozajmice su brzo našle put do svojih poklonika zato što sama procedura za odobrenje ne traje dulje od jednog dana, a novac se isplaćuje u roku od 24 sata. U današnje doba, kad je vrijeme novac, nema bolje opcije nego neki problem riješiti na brzinu. A to je ono na što su ljudi danas naučili, osobito mlađe generacije koje nemaju vremena čekati, već žele brzo, jednostavno i učinkovito srezati problem prije nego li se pretvori u nešto veće. A to je i nit vodilja koja se krije iza Nereida pozajmica koje su realizirane u 24 sata od dostave dokumentacije. Pitate li se kako do brzog krdita, tu su Nereida pozajmice.

Pozajmice su postale sve popularniji način posuđivanja novca. Osim brzine odobrenje i jednako brze isplate novca na tekući račun, ono što klijenti još više cijene jest činjenica da ih se nadzire HROK-om. HROK ili Hrvatski registar obaveza po kreditima je registar u čiju bazu podatka ulaze sve informacije korisnika o zaduženjima fizičkih i pravnih osoba po kreditima, kreditnim karticama, prekoračenju po tekućem računu, leasingu te obveze kao sudužnik ili jamac.

Svrha HROK-a je lakša i preciznija procjena trenutne kreditne sposobnosti za svakog klijenta pojedinačno kako trenutne financijske obveze ne bi bile iznad mogućnosti otplate mjesečnih anuiteta.

Za Nereida pozajmice nije potrebno izvješće HROK-a

Za Nereida pozajmice nije potrebno dostaviti izvješće HROK-a prvenstveno zato što se radi o manjim svotama novca. Od klijenta se ne zahtijeva da garantira za pozajmicu svojom nekretninom ni bilo kojim drugim zalogom kao što su umjetnička djela ili prijevozna sredstva.

Nereida pozajmice dostupna su i umirovljenicima

Za Nereida pozajmice zahtjev mogu osim zaposlenih građana podnijeti i umirovljenici. Tržište ih dosad nije prepoznavalo kao potencijalne klijente, ali s obzirom na dulji životni vijek i bolje zdravlje, umirovljenici su sve češće korisnici pozajmica i kredita. Zahtjev za Nereida pozajmicu mogu podnijeti svi umirovljenici koji imaju maksimalno 80 godina.

Do Neredia pozajmice iz udobnosti vlastitog doma

S obzirom na to da su u pitanju manje svote novca, za Nereida pozajmice nisu potrebni svi mogući i nemogući bankovni izvodi. Preko interneta se skine ugovor koji klijent potpiše pa pošalje natrag kreditnoj instituciji i u prilogu priloži osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu odnosno mirovinski listu. A to je sve ono što klijenti već imaju doma i mogu u samo nekoliko klikova mišem zatražiti Nereida pozajmicu.

Rok otplate pozajmice u prosjeku je zbog malih svota od 15 do 90 dana, ali otplatni plan može biti i do 12 rata. Sve ovisi o visini svote koju klijent pozajmi. To ujedno znači što rok otplate kraći, to je i visina kamatne stope niža. Ako klijent odabere dulji otplatni plan, onda je i kamatna stopa nešto više, ali to se bira u skladu s primanjima i mogućnostima.