Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 Mjeseca 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 08.06.2020 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Progreso grupa forum

Progreso grupa forum

Za sve nove klijente koji se odluče za ugovaranje kredita, preporučujemo im da se savjetuju kod Progreso grupa za najbolju ponudu kredita koja odgovara svim njihovim potrebama i mogućnostima. Progreso grupa je tim stručnih i licenciranih ljudi koji se posvećuje da pronađu najbolje kreditno rješenje za svoje klijente. Isto tako imaju Progreso grupa forum gdje možete pronaći najnovije obavijesti od njih te vijesti iz svijeta bankarstva te bitne informacije vezane uz kredite i štednje.

Progreso grupa forum – savjeti vezano za kredite

Progresa grupa ima potpisane ugovore o posredovanju s mnogim bankama koje postoje na našem tržištu. Stoga u svojoj ponudi vam nudi sve vrste kredite prilagođene vašim potrebama. Imaju razne opcije gotovinskih kredita kao što su nenamjenski, za zaposlene na određeno, za umirovljenike te za pomorce. Isto tako imaju i stambene kredite za izgradnju, za adaptaciju, za pomorce i strance. Ujedno imaju ponudu kredita za poljoprivrednike i turističke iznajmljivače te i nenamjenske kredite za obrtnike. Ujedno imaju opciju kredita za kupnju vozila te i leasing. Sve dodatne informacije o kreditima možete pronaći i na Progreso grupa forum. Na Progreso grupa forum objavljuju razne članke vezane uz bankarstvo, daju korisne savjete kao za primjer kako organizirati vaše račune te druge bitne novosti vezane uz njih.

Progreso grupa forum – nađite korisne informacije

Progreso grupa vam nudi opciju da si ugovorite sastanak kod njih kako bi vam ponudili najbolje opcije kredita koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama te i vašim mogućnostima isplaćivanjima rata. Nude razne opcije kako možete stupiti u kontakt s njima kao što je preko njihovog telefonskog broja, faksa i  mail-a. Možete ih i osobno posjetiti u njihovoj centrali ili u jednoj od mnogih podružnica koje imaju u našoj zemlji. Jednako tako možete im poslati kontakt obrazac s vašim pitanjima te će vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Nude vam i mnoge dodatne informacije preko Progreso grupa forum. Na Progreso grupa forum vam objavljuju  sve najnovije vijesti iz svijeta bankarstva, osiguranja i štednje te infromacije vezane uz kredite.

Progreso grupa forum – posjetite forum već sada

U situaciji kada vam zatreba dodatna financijska sredstava, najbolja vam je solucija Progreso grupa koji će za vas riješiti svu dilemu oko traženja idealnog kredita koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Isto tako vam preporučujemo da posjetite Progreso grupa forum gdje možete naći članke i objave vezane uz kredite, štednje i sve vezano uz bankarstvo. Na Progreso grupa forum će ujedno obavijestiti njihove klijente o svim novostima vezane uz njih te banke s kojima surađuju.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...