Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Progreso

Progreso

Među kreditnim posrednicima, Progreso je najpouzdaniji partner kada vam je potreban novac. U svijetu je odavno razvijen sistem poslovanja specijaliziranih agencija kao kreditnih posrednika, a tokom zadnjih desetak godina konačno i u Hrvatskoj. Zašto i vi ne biste na jednome mjestu saznali sve što je potrebno vezano uz vaš gotovinski kredit i gdje možete proći najpovoljnije? Kod Progresa možete dobiti upravo to-uštedu vremena i najbolje informacije bez da izgubite mjesec dana dok obiđete sve banke, prikupite sve dokumentacije i na kraju ostanete kratkih rukava. U Progresu možete računati na podršku sa točnim informacija, bez nepotrebnih uljepšava činjenica i potrebe da vam se nešto podmetne pod privid uštede. Ovdje je poslovanje građeno na neprocjenjivom povjerenju između kreditnog posrednika i klijenta, a u tu činjenicu se možete sami uvjeriti jedino ako i sami odlučite postati klijentom.

Progreso i kreditni upitnik

Progreso je mnogo ulagao u moderan način poslovanja kako bi se uskladili sa zahtjevima modernog doba gdje je kvaliteta usluge i brzina usluge apsolutno najbitniji faktor. Kako bi klijenti što prije mogli doći do bitnih informacija oko uvjeta kreditiranja, gdje mogu dobiti najpovoljniji kredit i što je sve potrebno, kreiran je Progresov kreditni upitnik. Kako bi klijentima osigurali i privatnost i diskreciju, koristi se isti internetski protokol osiguranja kao i kod svih banaka, a to je HTTPS protokol koji u potpunosti osigurava vaše podatke i ne postoji ni najmanja mogućnost zloupotrebe. Kroz kreditni upitnik ćete odgovarati na niz pitanja koja Progresu pomažu pri analizi kreditnih ponuda, ovisno o vašim željama i svrsi kredita koji tražite. Vaši podaci ne ulaze u bazu podataka niti se koriste u druge svrhe, osim u svrhu pronalaska najpovoljnijih uvjeta kreditiranja za vas. Progresu je vaše vrijeme dragocjeno, stoga možete birati vrijeme trajanja upitnika, opcije koje imate na ponudi su 10 minuta i 2 minute kreditnog upitnika, ovisno o tome koliko vam se žuri. Iz Progresa će vas nazvati do kraja slijedećeg radnog dana i ponuditi vam sastanak u vama najbližoj poslovnici, a ukoliko to nije moguće, biti će ugovoren sastanak na daljinu.

Progreso – najveća ponuda kredita za sve građane

Ono što Progreso izdavaja od ostalih je široka ponuda kredita koji obuhvaćaju sve skupine građa i sve potrebe građana. Možete se informirati o svim vrstama gotovinskih kredita – nenamjenski krediti koji su iznimno popularni jer niti banka niti kreditni posrednik ne kontroliraju na što su sredstva potrošena, zatim slijede krediti za umirovljenike, krediti za pomorce, krediti za refinanciranje, krediti za zaposlene u malim poduzećima i obrtima. Upravo krediti za zaposlene u malim poduzećima i obrtima su veoma traženi kod Progresa jer većina banaka preferira zaposlene kod većih tvrtki kako bi mogli osigurati otplatu kredita. Uz navedene kredite, u Progresu imate i kredite za zaposlene na određeno vrijeme, kredite na ostatak primanja i kredite za korisnike porodiljnog dopusta.

Progreso – brza realizacija gotovinskog kredita

Kako bi vam Progreso mogao pokrenuti realizaciju kredita, od dokumentacije će biti potrebno da pribavite potvrdu o visini primanja koju vam može izdati HZMO ili poslodavac ukoliko radite kod nekoga drugoga, tri zadnje platne liste te preslika osobne iskaznice. Ukoliko ste umirovljenik, potrebna će biti odreska od mirovine, a za manja poduzeća potrebno je pribavite informacije o bonitetu. U Progresu okvirno vrijeme realizacije gotovinskog nenamjenskog kredita je unutar desetak dana, te će vam sredstva biti uplaćena na tekući račun.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...