Сума на заема

400 € (3.013,80 kn) 4800 € (36.165,60 kn)

Срок на заема

2 месец 12 месеца
Планирано време за изплащане : утре 03.10.2023 u 08:30


Пример: За сумa 400 лв. и срок на погасяване 3 месеца, лихва по заема 26,96 лв. (6,74%). ГПР 49,03%. Обща сума за връщане 426,96 лв. при избор на личен гарант.
Максимум ГПР :49.11% Минимален срок: 3 месеца Максимален срок: 12 месецa.
Очакваното време за плащане е ориентировъчно и зависи от различни фактори, например дали имате сметка в същата банка като вашия кредитор, дали сте изпратили незабавно цялата необходима документация и т.н.

Easypay online

Како да се регистрирате за Easypay онлајн услугата

Easypay online е онлајн услуга која овозможува лесно и брзо плаќање на различни сметки и услуги. За да можете да го користите овој сервис, потребно е прво да се регистрирате.

Регистрацијата е бесплатна и едноставна процедура која може да се изврши онлајн.

За да се регистрирате за Easypay онлајн услугата, потребно е да го посетите веб-сајтот на компанијата и да кликнете на копчето за регистрација. Потоа, ќе треба да ги пополните потребните информации како име, презиме, адреса, телефонски број и е-маил адреса. Од најголемо значење е да ги пополните точно и валидно, бидејќи на овие контакти ќе добивате информации за вашите плаќања.

Откако ќе ги пополните сите потребни информации, ќе треба да креирате корисничко име и лозинка за вашиот профил на Easypay онлајн.

Кога ќе завршите со регистрацијата, ќе може да го користите сервисот за плаќање на сите достапни услуги.

Easypay онлајн е одличен начин за плаќање на различни сметки, вклучувајќи ги електричната, водоводната, интернет, кабелска телевизија, мобилна телефонија и други. Овој сервис ви овозможува да платите сметките од вашата канцеларија или дома, без да треба да одите до банка или до локалната канцеларија за плаќање на сметки.

Користењето на Easypay онлајн услугата за плаќање има многу предности.

Прво, овој сервис ви овозможува да платите сите вашите сметки на едно место, без да треба да ги одите секоја посебно. Второ, со Easypay онлајн услугата имате можност да ги следите сите вашите плаќања на едно место, што ви овозможува да ги контролирате вашите трошоци. Трето, овој сервис е многу безбеден и ви овозможува да ги платите вашите сметки со еден клик, без да ги оставате вашите лични информации на различни веб-сајтови.

Во заклучок, Easypay онлајн е одличен начин за лесно и брзо плаќање на различни сметки и услуги. Регистрирајте се денес и уживајте во предностите на овој сервис.

Како да платите сметка со Easypay онлајн

Кога ќе се регистрирате на Easypay онлајн, следниот чекор е да го користите сервисот за плаќање на вашите сметки. Постапката е многу едноставна и брза, а во продолжение ќе ви го објасниме како да го користите Easypay онлајн за плаќање на вашите сметки.

Прво, логирајте се на вашиот профил на Easypay онлајн. Од таму, кликнете на копчето за плаќање и изберете категоријата на сметката која што сакате да ја платите. На пример, ако сакате да ја платите вашата електрична сметка, кликнете на категоријата за електрична енергија.

Откако ќе изберете категоријата, ќе ви се појави листа со достапните компании за плаќање на сметки. Изберете ја вашата компанија и внесете го бројот на вашата сметка.

Потоа, внесете го износот кој што сакате да го платите и кликнете на копчето за плаќање.

Сега, ќе бидете пренасочени на страницата за плаќање, каде што ќе треба да го внесете вашето име и презиме, бројот на вашиот банкарски сметка и други потребни информации. Овие информации се потребни за да се обработи вашето плаќање и да се осигура дека парите ќе бидат исплатени на правилната компанија.

Откако ќе ги внесете сите потребни информации, кликнете на копчето за потврда на плаќањето. Вашето плаќање ќе биде обработено веднаш, а вие ќе добиете потврда за вашето плаќање на вашата е-маил адреса.

Easypay онлајн е многу едноставен и брз начин за плаќање на вашите сметки. Со овој сервис, можете да ги платите вашите сметки од канцеларијата или дома, без да треба да одите до банка или до локалната канцеларија за плаќање на сметки. Овој сервис е многу безбеден и ви овозможува да ги платите вашите сметки со еден клик, без да ги оставате вашите лични информации на различни веб-сајтови.

Затоа, ако сакате да ги платите вашите сметки на едно место, без да треба да одите посебно за секоја сметка, регистрирајте се на Easypay онлајн денес и уживајте во предностите на овој сервис.

Предности на користење на Easypay онлајн услугата за плаќање

Easypay онлајн е сервис за плаќање кој што ви овозможува да ги платите вашите сметки брзо, едноставно и безбедно. Со овој сервис, можете да ги платите вашите сметки од канцеларијата или дома, без да треба да одите до банка или до локалната канцеларија за плаќање на сметки.

Една од главните предности на користење на Easypay онлајн услугата за плаќање е што можете да ги платите вашите сметки на едно место. Ова значи дека не треба да одите посебно за секоја сметка, туку можете да ги платите сите на едно место. Ова ви овозможува да ги контролирате вашите трошоци и да ги следите сите вашите плаќања на едно место.

Од друга страна, Easypay онлајн е многу безбеден начин за плаќање на вашите сметки. Овој сервис ви овозможува да ги платите вашите сметки со еден клик, без да ги оставате вашите лични информации на различни веб-сајтови.

Ова значи дека вашите информации се безбедни и заштитени, што е многу важно во денешно време кога има многу случаи на кибер-криминал.

Освен тоа, Easypay онлајн е многу едноставен начин за плаќање на вашите сметки. Со овој сервис, можете да ги платите вашите сметки од канцеларијата или дома, без да треба да одите до банка или до локалната канцеларија за плаќање на сметки. Ова значи дека можете да ги платите вашите сметки од каде и да сте, што е многу практично и удобно.

Во заклучок, Easypay онлајн е одличен начин за плаќање на вашите сметки. Овој сервис е многу едноставен, безбеден и ви овозможува да ги платите вашите сметки на едно место. Затоа, регистрирајте се на Easypay онлајн денес и уживајте во предностите на овој сервис.

         
Оценка: 4.8 / 5 (565 oценка)

Home » Easypay online