Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ferratum banka

Ferratum banka

Otkad se 2005. godine pojavila na financijskom horizontu, Ferratum banka je promijenila način na koji doživljavamo posuđivanje novca. Ferratum banka međunarodni je pružatelj online i mobilnih financijskih usluga koji suvereno vlada financijskim svijetom i zauzima sve veći dio svjetskog kolača. Cijeli koncept rada bazira se na jednostavnom i brzom pristupu. Novac je roba kao bilo koja druga i kao takva trebao bi biti stalno dostupan. Ferratum banka omogućuje upravo to, pozajmljivanje željene svote novca u bilo koje doba.

Ferratum banka – dostupna bilo gdje i bilo kada

Otvaranje računa obavlja se isključivo online putem i traje svega nekoliko minuta. Nema suvišne papirologije ni birokracije na koju su mnogi navikli. Ferratum banka svojim korisnicima pruža podršku 24 sata na dan. Njezini su stručnjaci dostupni online putem, preko mobitela i live chata. Takav način rada i omogućuje najbržu isplatu novca koja nikada nije dulja od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Ova nova online financijska platforma nadmašila je internetsko bankarstvo. Zbog jednostavnosti pristupa i brzine obrade, okreću joj se sve generacije, a ne samo mlađa populacija.

U Ferratum banci do novca nikad nije bilo lakše doći

Ferratum banka u svojoj bogatoj ponudi ima brze online načine kreditiranja za svačiji ukus. Za kredite, zajmove i brze pozajmice karakteristične su manje svote novca i kratak rok otplate. Što je rok otplate kraći, to je i ukupna kamata niža nego kod dugoročnih kredita. A upravo je to ono čega se ljudi dana ustručavaju, a to su dugoročne obaveze. Najviše se traže brzi načini pozajmljivanja koji se mogu vratiti već sa sljedećom plaćom što je prepoznala i Ferratum banka.

Brza rješenja za nepredvidive troškove

Ferratum banka osmislila je brze kredite, zajmove i pozajmice za saniranje nepredvidivih troškova. Nitko od nas nije imun na njih, ali dobro je znati da je rješenje nadohvat ruke. Njezini su financijski proizvodi idealni za kućanske popravke, neplanirane zdravstvene preglede, iznenadna putovanja, neplanirana slavlja i slično.

U Ferratum banci nema mjesta naknadama za obradu kredita

U Ferratum banci nema skrivenih troškova. Ono što vidiš, to i dobiješ – njihova je nit vodilja o kojoj mogu svjedočiti na tisuće zadovoljnih korisnika diljem svijeta. Ferratum banka ima akciju i trenutno ne naplaćuje troškove obrade kredita s rokom vraćanja do 30 dana. Vrijedi za nove korisnike i iznos do 400 EUR. Klijenti nemaju dodatnih naknade niti moraju ugovor ovjeriti kod javnog bilježnika što je kod banaka standardna praksa.

Do novca u samo 24 sata

Do željene kreditne linije dolazi se bez imalo muke. Cijeli proces odvija se preko interneta što znači da nema dugih čekanja u redovima. Sve od podnošenja zahtijeva do potpisivanja ugovora i realizacije kredita odvija se online putem. Dovoljni su vam samo osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Novac se isplaćuje u najkraćem mogućem roku koji nikad nije dulji od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (220 ocjena)

Home » Ferratum banka