Isplata kredita u 15 min!

Brzi zajam

Hitno vam treba manja svota novca, ali niste sigurni koja je najbolja opcija za vas? Ne sviđa vam se pomisao duge otplate? Brzi zajam je idealno rješenje za sve one koji su se našli u sličnoj situaciji. Kratkoročni nenamjenski brzi zajmovi izdaju se najčešće u malim iznosima i na kratak rok otplate gdje korisnik period otplate prilagođava svojim mogućnostima i uvjetima, pa on može biti i kraći. Sve ovisi o tome o kojoj je novčanoj svoti riječ i gdje uzimate brzi zajam.

Zašto odabrati brzi zajam?

Ponekad je vrlo teško doći do novaca jer opće je poznato da nam novac uvijek fali onda kada nam to najmanje treba. Neočekivani troškovi su međutim sastavni dio žiota, oni ne biraju kada i koga će pogoditi. Kada i ako se to dogodi, najmanje što želite je da ostanete bez novca. Brzi zajam osigurat će vam sigurnu isplatu uz minimalnu dokumentaciju.

Kako zatražiti brzi zajam?

Vrijeme je najdragocjenija valuta i upravo je zbog tog razloga osmišljen jednostavan i lak način za slanje zahtjeva za brzim zajmom. Potrebno je ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Prije slanja zahtjeva svakako provijerite uvijete poslovanja s tvrtkom od koje uzimate zajam. Zahtjev za brzim zajmom možete podnijeti online, tijekom pauze za ručak ili dok čekate prijatelja. Ne može biti jednostavnije i sve je gotovo u svega nekoliko minuta. U dva klika mišem možete ispuniti obrazac za prijavu, a svu dokumentaciju u večini slučajeva možete dostaviti putem e-maila ili fax-a.

Tko je sve kandidat za brzi zajam?

Brzi zajam mogu zatražiti svi punoljetni građan koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Osim toga, trebaju imati otvoren tekući račun na kojem imaju redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen jer vam banka u tom slučaju neće moći isplatiti novac.

Kada vam je hitno, potražite tvrtku putem interneta i bez čekanja, stajanja u dugačkim redovima i bez odlazaka javnom bilježniku, u samo nekoliko minuta ispunite prijavnicu za brzi zajam, a novac će biti isplaćen na vaš račun.

SMS poruka dijeli vas od brzog zajma

Svi oni koji više vole komunikaciju putem svojih pametnih telefona, brzi zajam mogu zatražiti putem SMS poruke.  Ovo vrijedi za sve stare korisnike Ferratum banke koji su barem jednom zatražili zajam online i u cijelosti ga otplatili.

Koje su najveće prednosti brzog zajma

Brzi zajmovi zahtijevaju kratko vrijeme otplate. Kratak rok otplate znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum. To znači da ćete što je brži rok otplate, i u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi zajam, ako vam zatreba.

Nikad brže do novca: U 15 minuta do isplate

Danas je isplata zaista brza. Tako da je novac moguće dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od brzog zajma sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u hitnim situacijama.

Što ako se jave problemi s vraćanjem brzog zajma?

Nepredvidive situacije su uvijek moguće, pa stoga ako imate poteškoća s vraćanjem brzog zajma ili vidite da ćete kasniti s otplatom, vrlo je važno da u što kraćem roku kontaktirate zajmodavca kako biste na vrijeme pronašli najbolje rješenje za obje strane, te tako izbjegli dodatne troškove.

Pročitajte više o zajmovima na našem Blogu!

Zajam odmah

Sitne renovacije u kućanstvu, kupnja novih zimskih guma, odlazak na hitan put ili skupa zdravstvena pretraga, sve su to situacije koje se nikako ne mogu predvidjeti. Kućni budžet trpi, a minusi se gomilaju na svim stranama. Brzi zajmovi s isplatom odmah...

Trebam novac odmah

Posuditi novac nije lako, ali u ponekim situacijama je neminovno. Naročito ako su u danom trenutku troškovi minimalni, a već s odmakom vremena nekontrolirano rastu. Takvim stvarima najbolje je doskočiti što prije. Najčešće su to situacije koje zahtijevaju...

Gdje posuditi novac

U jeku financijskih poteškoće, prvo pitanje koje se nameće jest gdje posuditi novac? Tko može pomoći u takvoj situaciji? Najsigurnija opcija svakako su banke. Banke provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata na temelju njihovih primanja, ušteđevine i vrste...