Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam – novčana sredstva za svakoga

Otplata na rate – Bez javnog bilježnika – Dostupni od 0-24

Brzi zajam online je sve popularniji

brzi zajamSigurno ste uočili na internetu ili na oglasima pojam “Brzi zajam” i pitali se što je to? U današnjem dobu kada je sve teže doći do novca, brzi online zajmovi dolaze kao spas u zadnji čas. Redoviti i neočekivani troškovi su sastavni dio našeg života, oni ne biraju kada i koga će pogoditi već se samo dogode. Što onda? Kada se ovakvi troškovi pojave, zadnje što želite je ostati na nuli. Upravo ovdje vam brzi zajam može pomoći da dođete do brzog novca jednostavno i brzo. Što su brzi online zajmovi?

Ovakvu vrstu zajmova možemo opisati kao manje, kratkoročne nenamjenske kredite. Brzi online zajmovi dolaze u određenim iznosima i prednosti im je kratkoročna otplata, što ih čini savršenim izborom za sve one koji ne žele dulju financijsku obavezu. Navedene zajmove možete potražiti online u iznosima od 75 EUR do maksimalno 4000 EUR, s rokom otplate od 15 dana pa sve do 18 mjeseci. Danas postoje brojne povoljne ponude brzih online zajmova, a razlog leži u tome što su oni trenutno najpopularniji oblik financiranja na tržištu. Kako to mislimo? Navedeni zajmovi su najlakši način kako možete ostvariti brzi novac na vašem računu bez suvišnih pitanja ili strogo određenih pravila.

Danas na raspolaganju tako imate širok spektar ponuda i iznimno je lako pronaći zajam koji će riješiti vaše financijske probleme. Važno je naglasiti da građani koji prvi put koriste ovakav oblik financiranja kod određenih zajmodavaca mogu ostvariti samo manje iznose zajma, no to nije slučaj ako ste već prije koristili navedenu uslugu. Također je važno naglasiti da se radi o transparentnom obliku poslovanja, točnije odmah znate sve svoje troškove i nema nikakvih neugodnih iznenađenja.

Koji su najčešći uvjeti za brzi zajam

Pitate se kako zatražiti brzi zajam i koje uvjete morate ispunjavati kako bi ga ostvarili? Brzi zajam možete zatražiti online, i prvi korak se odnosi na kontakt sa zajmodavcem. Ako vas zanima zajam ovakve vrste, tada je najbolje da pomoću internet pretraživanja nađete odgovarajući zajam. Važno je naglasiti kako postoje dva načina za traženje brzog zajma. Prvi način je samostalno traženje, a drugi način je traženje pomoću provjerenih internet stranica kojima je zadaća pronaći najpovoljniji online i bankarski zajam.

brzi zajam iskustvaTraženje pomoću specijaliziranih stranica ima svoje prednosti, one vam pronalaze samo registrirane kreditne kuće s sjedištem u Hrvatskoj koje posluju kao online zajmodavac. Nakon što ste pronašli odgovarajući zajam, morate ući u kontakt s zajmodavcem i ispunjavati njegove uvjete. U većini slučajeva je potrebna registracija na web stranicu online zajmodavca gdje vas čekaju navedeni koraci kako bi ostvarili zajam. Koraci se često sastoje od određivanja visine zajma i roka otplate pomoću kreditnog kalkulatora, ispunjavanje online obrasca sa osobnim podacima i za kraj prilažete traženu dokumentaciju u obliku preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista.

Ponudu šaljete zajmodavcu, koji vam u svega par minuta odgovara da li je zahtjev odobren ili odbijen. Ako je zahtjev odobren novac sjeda na vaš račun već u roku par minuta, ili najkasnije u roku od 24 sata. Tko je sve kandidat za navedeni zajam? Navedeni zajam mogu zatražiti svi punoljetni građani. Uvjete koje morate ispunjavati su otvoreni tekući račun na koji primate plaću. Tekući račun ne smije biti pred blokadom ili blokiran jer se tada ne može izvršiti uplata novca.

Brzi zajam i njegove prednosti

Brojne su prednosti brzog zajma. Najveća prednost se svakako krije u činjenici da ne morate biti kreditno sposobni kako bi ga dobili, točnije možete ga dobiti uz predočenje minimalne dokumentacije. Brzi zajmovi također zahtijevaju kratki rok otplate, ovo je itekakva prednost jer su troškovi vraćanja svedeni na minimum. Zašto se ovakav oblik zajma naziva brzi zajam? Sigurno nikada u životu niste brže došli do novaca. Naime, zatraženi novac možete dobiti već za 15 minuta nakon što ste online zajmodavcu dostavili sve što je tražio od vas.

Brzi zajam je savršena solucija za sve one koji nisu kreditno sposobni ili koji ne mogu dobiti pomoć s strane banke radi njihovih strogih pravila. Također su odlični i za mlade osobe kojima je novac uvijek potreban za nešto. Što ako uzmete navedeni zajam i jave se problemi s vraćanjem? Nepredvidive novčane situacije se mogu dogoditi svakome od nas, tako ako dođe do situacije da imate poteškoća s vraćanjem zajma najbolje je da odmah kontaktirate svog zajmodavca. Često se problem da riješiti s produljenim rokom otplate. Brzi zajmovi su danas najjednostavniji oblik kredita na tržištu, i upravo ovdje leži razlog njihove popularnosti.

Do novaca možete doći bez problema i to iz udobnosti vašeg doma, dovoljno je samo da ispunite ono što se od vas traži. Znamo kako banke imaju stroge kriterije i tako mnoge ostavljaju bez mogućnosti da si pomognu, upravo ovdje su kreditne kuće vidjele mogućnost kako pomoći onima kojima je novac najpotrebniji. Brzi zajmovi se mogu koristiti za sve situacije, nije bitno da li tražite novac za rješavanje problema ili za godišnji odmor.

Pročitajte više o zajmovima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (520 ocjena)

Home » Brzi zajam