Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

 

brzi zajam

Zašto odabrati brzi zajam?

Ponekad je vrlo teško doći do novaca jer opće je poznato da nam novac uvijek fali onda kada nam to najmanje treba. Neočekivani troškovi su međutim sastavni dio žiota, oni ne biraju kada i koga će pogoditi. Kada i ako se to dogodi, najmanje što želite je da ostanete bez novca. Brzi zajam osigurat će vam sigurnu isplatu uz minimalnu dokumentaciju.

Hitno vam treba manja svota novca, ali niste sigurni koja je najbolja opcija za vas? Ne sviđa vam se pomisao duge otplate? Brzi zajam je idealno rješenje za sve one koji su se našli u sličnoj situaciji. Kratkoročni nenamjenski brzi zajmovi izdaju se najčešće u malim iznosima i na kratak rok otplate gdje korisnik period otplate prilagođava svojim mogućnostima i uvjetima, pa on može biti i kraći. Sve ovisi o tome o kojoj je novčanoj svoti riječ i gdje uzimate brzi zajam. Uz brzi zajam da nas su vrlo popularni i brzi krediti kao opcija posudbe novca online.

Kako zatražiti brzi zajam?

Vrijeme je najdragocjenija valuta i upravo je zbog tog razloga osmišljen jednostavan i lak način za slanje zahtjeva za brzim zajmom. Potrebno je ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Prije slanja zahtjeva svakako provijerite uvijete poslovanja s tvrtkom od koje uzimate zajam. Zahtjev za brzim zajmom možete podnijeti online, tijekom pauze za ručak ili dok čekate prijatelja. Ne može biti jednostavnije i sve je gotovo u svega nekoliko minuta. U dva klika mišem možete ispuniti obrazac za prijavu, a svu dokumentaciju u večini slučajeva možete dostaviti putem e-maila ili fax-a.

Tko je sve kandidat za brzi zajam?

Brzi zajam mogu zatražiti svi punoljetni građan koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Osim toga, trebaju imati otvoren tekući račun na kojem imaju redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen jer vam banka u tom slučaju neće moći isplatiti novac.

Kada vam je hitno, potražite tvrtku putem interneta i bez čekanja, stajanja u dugačkim redovima i bez odlazaka javnom bilježniku, u samo nekoliko minuta ispunite prijavnicu za brzi zajam, a novac će biti isplaćen na vaš račun.

SMS poruka dijeli vas od brzog zajma

Svi oni koji više vole komunikaciju putem svojih pametnih telefona, brzi zajam mogu zatražiti putem SMS poruke.  Ovo vrijedi za sve stare korisnike Ferratum banke koji su barem jednom zatražili zajam online i u cijelosti ga otplatili.

Koje su najveće prednosti brzog zajma

Brzi zajmovi zahtijevaju kratko vrijeme otplate. Kratak rok otplate znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum. To znači da ćete što je brži rok otplate, i u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi zajam, ako vam zatreba.

Nikad brže do novca: U 15 minuta do isplate

Danas je isplata zaista brza. Tako da je novac moguće dobiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od brzog zajma sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u hitnim situacijama.

Što ako se jave problemi s vraćanjem brzog zajma?

Nepredvidive situacije su uvijek moguće, pa stoga ako imate poteškoća s vraćanjem brzog zajma ili vidite da ćete kasniti s otplatom, vrlo je važno da u što kraćem roku kontaktirate zajmodavca kako biste na vrijeme pronašli najbolje rješenje za obje strane, te tako izbjegli dodatne troškove.

Brzi Zajam moguć u 15 minuta!

Muče vas neplaćeni računi ili trebate na brzi put a plaća vam sjeda tek za dva tjedna i nemate vremena za čekanje? Ako ne stignete sakupiti svu papirologiju koju banke traže za zajam ili kredit; ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka; svejedno nema mjesta brizi. Naime zadnjih desetak godina na našem tržištu djeluju i nebankarske kreditne institucije ili kreditne tvrtke, poznate upravo po svojim brzim zajmovima i kreditima. Danas kreditne tvrtke sa svojom ponudom idu uz korak s bankama, ali su pogodnije mjesto za podizanje manje, ali i brže posudbe – koje kod njih možete zatražiti u bilo koje doba bilo kojeg dana. Najveća prednost njihovih kredita i zajmova, kao i kod brzog zajma, upravo u tome što ćete izbjeći sakupljanje potvrda, lutanje bankama, ali i potragu za idealnim zajmom, pogotovo ako već znate da je idealan zajam za vas jedino ‘brzi zajam’, online zajam.

Brzi zajam – brza online realizacija

Realizacija brzog zajma je brza i jednostavna upravo zato što se cijeli proces radi preko interneta pa ćete od trenutka kad zatražite brzi zajam, za ovaj online zajam i sami mailom poslati dokumentaciju. A ona se sastoji od svega tri potvrde koje možete skenirati ili jednostavno uslikati (isto možete napraviti i s Ugovorom koji ćete naći na web stranicama kreditnih tvrtki). Sve to možete obaviti u jako kratkom vremenu i bez napuštanja doma, a od kad agenti kreditne tvrtke zaprime vaše dokumente gotovina će vam sjesti na račun kroz 15 minuta! Logično je da je ovakav brzi zajam sve popularniji, budući da njime izbjegavate sve što bi vas banke tražile a što ne stignete ili ne možete ispuniti; prikupljanje dokumentacije, razne provjere, javnobilježničke troškove, traženje ovjere poslodavca i lutanje po bankama tražeći optimalan model kredita.

Brzi zajmovi su uglavnom kratkoročni

Većina kreditnih tvrtki nudi brze, online usluge, pa će onome tko traži brzi zajam biti dostupni kratkoročni, manji krediti koji iznose od najmanje 300 kuna do maksimalnih 6 000 kuna, s vraćanjem od 15 dana do pet mjeseci. Za brzi zajam nećete trebati plaćati pečate javnobilježničkih firmi, neće se provjeravati vaše kreditno stanje u HROK-u, niti ovjera poslodavca. Brzi zajam je iz svih tih razloga sve popularniji – možete ga dobiti u nekoliko minuta, a novac imati na računu isti dan, nekoliko minuta od kad pošaljete dokumentaciju čiji je popis na web stranici svake pojedine kreditne ustanove. Zato su baš brzi zajmovi i najtraženiji kada ste u situaciji u kojoj ne možete čekati nekoliko dana da vam se isplati novac traženog bankarskog zajma ili kredita; uvijek kad nešto hitno trebate kupiti, platiti popravak nečega ili vratiti dugovanje banci prijatelju ili kartičnoj kući, svejedno.

Brzi zajam samo jedna od mnogih online usluga

Kreditne tvrtke koje nude financijske, mobilne online usluge, kao što je brzi zajam, paze na diskreciju i nastoje biti stalno dostupne pa su i njihovi agenti uvijek na raspolaganju. U svojoj financijskoj ponudi uglavnom imaju više modela brzih zajmova i kredita, kao što su npr. brzi gotovinski krediti, SMS pozajmice, brzi zajam, kratkoročne pozajmice itd., a široka paleta proizvoda omogućava klijentu izbor kakav nalazi i u bankama, ali bez vremenskog razmaka i stresa.

Koncept brzih zajmova

Brzi zajam je najjednostavniji oblik kreditnog proizvod koji odobravaju financijske institucije na aktualnom tržištu. Do gotovine se može doći bez problema, putem interneta, dovoljno je ispuniti online zahtjev uz minimum formalnosti. Imajući u vidu da su kriteriji banaka znatno restriktivniji, kao i odobrenje, kreditne kuće osigurale su građanima fleksibilniji i lakši pristup u dolasku do gotovine. Pojednostavljen postupak brzog zajma mnogo je lakši od bankarskih zajmova, što je između ostalog značajan element, kada se traži jednostavan izvor financiranja. Brzi zajam se može koristiti za doslovno sve situacije kada nemate dovoljno ušteđevine ili su vam hitno potrebna novčana sredstva.

Povoljne ponude brzog zajma

Kao jedan od najpopularnijih oblika financiranja na tržištu, brzi zajam omogućava pozajmicu novca do nekoliko stotina kuna, uz minimum zahtjeva i lak postupak prijave na internetu. Ponuda brzog zajma na hrvatskom tržištu je raznovrsna. Na raspolaganju je širok spektar ponuda i zahvaljujući tome svako može lako pronaći idealno rješenje za sebe i riješiti svoje financijske potrebe. Građani koji prvi put se odluče za brzi zajam kod određenih zajmodavaca na raspolaganju imaju mogućnost manjih iznosa. Međutim, to nije slučaj ako je klijent već koristio ovu financijsku uslugu, pri čemu ima mogućnost na rok otplate od 15 dana do čak 5 mjeseci. Transparentni uvjeti omogućavaju lak dolazak do gotovine, pri čemu otplata brzog zajma ne stvara veliku mjesečnu obavezu, niti opterećenje.

Brzi zajam – odobreni iznos gotovine za bilo koju svrhu

Online brzi zajam bez obzira na pozajmljeni iznos i razdoblje otplate, osigurava dobivanje novčanih sredstava koja se mogu koristiti u bilo koju svrhu. Na taj način klijent može dobiti potporu za kućni budžet, podmiriti veće račune, plaćanja, financirati dodatnu zdravstvenu njegu, platiti popravke aparata u domu, neplanirano putovanje ili realizirati porodično slavlje. To pokazuje da brzi zajam preko interneta je vrlo funkcionalno rješenje kod neodložnog financiranja manjih projekata, poput popravki i kupovine. Međutim, vrijedi naglasiti da iako se brzi zajam online može koristiti na bilo koji način i u bilo koju svrhu, on je prvenstveno kreiran da bude pomoć kod neočekivanih i hitnih troškova koji nadmašuju trenutne mogućnosti osobe.

Kalkulator brzog zajma

Zahvaljujući kalkulatoru brzog zajma precizno i jednostavno izračunat ćete iznos ukupnih troškova, bez stresa i izaberete ponudu koja je u skladu s vašim mogućnostima. Online kreditni kalkulator brzog zajma je izvrstan alat na osnovu koga se može izračunati iznos rate i saznati ukupan trošak. Uz pomoć kalkulatora možete donijeti bolje odluke i brzo analizirati da li možete priuštiti brzi zajam. Dakle, bez gubljenja dragocjenog vremena na složene proračune, kalkulator brzog zajma otkriće koliko je ponuda odgovarajuća.

Zašto je brzi zajam najbolja alternativa bankarskim kreditima?

Banke obično postavljaju vrlo visoke zahtjeve potencijalnim klijentima očekujući dobru kreditnu sposobnost i stabilne financije. Polazeći od toga da je kod mnogih prisutna mjesečna zarada na temelju privremenih ugovora, neredovnih primanja plate, pri čemu postoji i otplata velikih dugova, svaki od ovih aspekata predstavlja prepreku i utiče na odbijanje bankarskog kredita. S’ druge strane brzi zajam nema toliko restriktivne uvjete zbog čega je znatno dostupniji oblik financiranja. Brzi zajam idealan je za sve ljude koji nemaju šanse za dobivanje kredita u banci zbog postojećih zaduženja. Kao atraktivna alternativa bankarskim kreditnim proizvodima, brzi zajam u potpunosti ispunjava sva najvažnija očekivanja građana u vezi s brzim financiranjem.

Brzi zajam – fleksibilan odgovor na hitnu potrebu financiranja

U zapadnim zemljama brzi zajam već dugi niz godina spada u primarni oblik financiranja kod neočekivanih troškova. Činjenica je da su brzi zajmovi dostupni svima, a kreditne kuće ih odobravaju bez previše složenih kriterija. Sve ovo osigurava financiranje kod neplaniranih novčanih problema bez velikog kreditnog obavezivanja. Funkcionalnost brzog zajma sastoji se u brzom postupku odobrenja, uz minimalne formalnosti. Prednost ovog financijskog proizvoda je da se možete prijaviti bilo gdje i bilo kada putem interneta. Sam postupak ne zahtjeva glomaznu dokumentaciju i dodatne potvrde, dok je kratko vrijeme čekanja jedna od glavnih pogodnosti.

Brzi zajam – jasno definiran ugovor

Svaka pouzdana kreditna kuća nudi jednostavan ugovor o brzom zajmu, pri čemu nema nejasnog unosa ili skrivenih naknada. Dokument o brzom zajmu se klijentu dostavlja e-mail putem tako da se detaljno mogu razmotriti sve navedene stavke. Ako postoji bilo što što stvara nejasnoće, pre konačnog sklapanja ugovora uvijek se može nazvati korisnička podrška, kontaktirati sa financijskim savjetnikom online i zatražiti rješavanje potencijalnih nedoumica.

Funkcionalnost brzog zajma

Za mnoge ljude uzimanje kredita je idealan način da se podmire veće financijske obaveze ili neplanirani izdaci. Svaka banka provjerit će kreditnu sposobnost klijenta pre nego odobri kredit ili zajam. Osim toga, ugovor o radu jedan od također važnih faktora koji može odrediti hoćemo li dobiti potrebnu gotovinu putem bankarskih kredita. Prema klijentima koji nemaju odgovarajuću kreditnu sposobnost banke su uglavnom nepovjerljive budući da nemaju potrebnu solventnost. Istovjetno je i za klijente koji nemaju stalan ugovor o radu i dobar kreditni rejting koji povećavaju šanse za dobivanjem zajma.

Da li brzi zajam mogu dobiti ljudi koji već imaju kreditna zaduženja?

Za sve one koji već imaju nekoliko aktivnih kreditnih obaveza prema banci, a imaju redovne mjesečne prihode, brzi zajam omogućava dolazak do gotovine.

U praksi često se dešava da uzmemo kredit pre nego što detaljno analiziramo svoje financijske mogućnosti. Kako su prisutne različite situacije u kojima je financiranje neophodno to obično doprinosi velikom zaduživanju. Međutim, kada je potrebno riješiti određeni problem tada otplata prethodnih zaduženja stvara prepreku za odobrenjem novog zajma. Zahvaljujući brzom zajmu na raspolaganju imamo mogućnost koja najbolja odgovara našim hitnim novčanim potrebama.

Pročitajte više o zajmovima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (516 ocjena)

Home » Brzi zajam