Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 03.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo – ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti da kupujemo stvari preko interneta ili razgovaramo s ljudima iz Australije, a danas podnosimo zahtjeve za pozajmicama, zajmovima i kreditima u samo nekoliko klikova mišem. Sve nam je lako dostupno i zbog toga svoje slobodno vrijeme cijenimo još više. Nitko ga ne želi trošiti bespotrebno stojeći u dugim redovima u bankama kad ga možete provesti u krugu obitelji. A sve su to na umu imale kreditne kuće koje su među prvima prepoznale kako tržište diše i u svoju su ponudu uvele brze zajmove online.
Klijent sve može obaviti iz udobnosti svoja četiri zida, a bez bespotrebnih i dugih čekanja u redovima. Više nema onog straha da će vas službenik poslati po još jednu potvrdu, još jedan zahtjev, još jednu ovjeru… Internet je uvelike olakšao posuđivanje novca. Sve je puno brže i jednostavnije, a to ljudi itekako cijene.

Kada je zajam bolji izbor od kredita?

Iako na prvu možda zvuči ako ista stvar, radi se o nijansama koje dijele kredite od zajmova. Zajmove mogu dati i fizičke i pravne osobe, dok krediti u ponudi imaju ponajprije pravne osobe kao što su banke i kreditne kuće.
Zajmove karakteriziraju manje svote novca i kraći rok otplate, dok su krediti ograničenim duljim rokovima i većim iznosima. Zajmovi su stoga bolji izbor u hitnim situacijama koje iziskuju brzi priljev novca, dok su krediti dugoročnija rješenja pogotovo kad je u pitanju kupovina većih stvari poput stana ili automobila.

Brzi zajmovi online vaši su u svega nekoliko klikova

Do brzih zajmova online stiže se samo u nekoliko klikova mišem. Brzi zajmovi online podrazumijevaju manju svotu novca koju klijent otplaćuje kroz kraći rok otplate, najčešće do 15 dana pa sve do godinu dana. Sve ovisi o visini novca koji posuđuje. Ako su u pitanju manje svote novca, može ih vratiti s dolaskom nove plaće ili mirovine. I to po povoljnijim kamatnim stopama, nego što je to kad je rok otplate dulji.
Prilikom podnošenja zahtjeva za brzim zajmom novca klijent treba dostaviti online obrazac, potpisani ugovor koji najčešće može skinuti s internetske stranice kreditne kuće te presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Brzi zajmovi isplaćuju se na račun najkasnije u roku od 24 sata

Brzi zajmovi online isplaćuju se elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelje i najkasnije u roku od 24 sata otkad je zahtjev podnijet. Da bi novac bio isplaćen, račun ne smije biti u blokadi ni zaštićen. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti kreditnih kuća koje za razliku od banaka ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata. Važno je da tražitelj brzih zajmova online ima redovita primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja.

Brzi zajmovi online mogući su bez zaloga i ovjera

Nije potreban ni zalog, ni sudužništvo kao ni bilo kakva garancija prvenstveno zato što se radi o manjim svotama novca. Sukladno tome dokumentaciju za brze zajmove online nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (370 ocjena)

Home » Brzi zajmovi online