Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrozajmovi online

Mikrozajmovi online

Mikrozajmovi – kada su nastali i tko ih sve danas koristi

Bankarski krediti su kako kod nas tako i diljem svijeta s vremenom sve većem broju ljudi postali teško ostvarivi ili potpuno neostvarivi zbog loših kreditnih uvjeta, odnosno zbog brojnih uvjeta koje klijent treba zadovoljiti za podizanje bankovnog kredita. Često ti krediti uz druge brojne uvjete traže i suglasnosti jamca, ili pak da klijent za njihovo vraćanje jamči vlastitom pokretninom ili nekretninom. Zato se pogotovo kroz zadnje desetljeće mogao primijetiti trend rasta potražnje online mikrozajmova koje nude gotovo sve nebankarske kreditne institucije kao npr. brojne kreditne tvrtke od kojih su neke, osim na našem, prisutne i na tržištima diljem svijeta. Osim što ne treba zadovoljiti uvjete banke, razlog za rast potražnje mikrozajmova je i naravno i u brzini njihove isplate, pogotovo kad se isti obrađuju preko interneta ili online pa ih možemo zatražiti i dobiti u istom danu.

Mikrofinanciranje od početaka do mikrozajmova online

Danas se zahvaljujući internetu mikrozajmovi od početka do kraja obrađuju online, isto kao i pozajmica bez banke, a samim time proces traje nekoliko minuta odnosno kraće nego ikad. No povijest mikrofinanciranja, odnosno mikrozajma kao male i kratkoročne pozajmice seže u daleku prošlost; točnije do sredine 1800.ih kad su se takvi mali zajmovi zahvaljujući teoretičaru Lysander Spooneru počeli nuditi poljoprivrednicima i farmerima koje su doslovno izvlačili s ruba siromaštva. U novijoj se povijesti mikrozajmovi masivno vraćaju na scenu 17970.ih u Indiji, kad ih je preko svoje banke povoljno počeo izdavati pionir mikrofinanciranja, Muhammad Yunus čime su se ovaj put dijelovi Indije spasili od siromaštva. Taj je bankar i ekonomist iz Bangladeša njima započeo modernizaciju kreditiranja u siromašnim dijelovima Indije koja je zahvaljujući njegovom konceptu mikrozajmova započela svoj socijalni razvoj te smanjila broj siromašnih – 30ak godina kasnije, točnije 2006., Yunus je za ideju izdavanja brzih i kratkoročnih mikrozajmova siromašnim obrtnicima, i za njihov pozitivan utjecaj na Indiju dobio Nobelovu nagradu za mir. Danas je taj način kreditiranja popularan u cijelom svijetu a gotovo svugdje se zbog još veće brzine mikrozajmovi izdaju online.

Mikrozajmovi online kao poboljšanje ideje mikrokreditiranja

Ostatak razvijenog svijeta je nastavio s izdavanjem mikrozajmova, a kad su se počeli obrađivati online, što je znatno smanjilo vrijeme od podnošenja zahtjeva do gotovine na računu, postali su popularniji nego ikad. Mikrozajmovi online ubrzo postaju jedno od najboljih rješenja kreditiranja za nerazvijene, ali ubrzo i za visoko razvijene zemlje u kojima se isto veliki postotak stanovništva često nađe u situacijama koje zahtijevaju financijsku injekciju – tako su mikrozajmovi online postali svjetski trend prihvaćen i kod nas gdje su isto postali jedan od najtraženijih modela kredita.

Kome su mikrozajmovi online namijenjeni

Budući da samo unutar Europske Unije stotine kreditnih tvrtki milijunima građana svakodnevno izdaje ovakve kredite, postoje razlozi zašto je baš model mikrozajmovi online toliko tražen. Ukratko, riječ je o zajmu manjih iznosa gotovine; od 75 EUR do maksimalnih 4000 EUR. Mikrozajmovi online pretpostavljaju i kratak rok otplate pa je kod nas taj rok uglavnom maksimalno 18 mjeseci za spomenuti najviši iznos od 4000 EUR. Mikrozajmovi online pomažu da se u današnje vrijeme financijske nestabilnosti što bezbolnije prebrodi vrijeme od jedne do druge plaće, pogotovo kada od te plaće živimo i kad s njom ionako na knap pokrivamo mjesečne potrebe – zato bilo kakva izvanredna situacija može biti povod za mikrozajam online. Mikrozajmovi online pokrivaju sve moguće izvanredne situacije pa ih možete zatražiti (iako nikome nećete trebati objašnjavati za što novac trebate) i kad dobijete neočekivano visoke režije, kada vam nenadano treba popravak ili nov uređaj u kućanstvu, kad neočekivano morate otputovati ili pak baš na putovanju, kao stranac u tuđoj zemlji ostanete bez gotovine. To su naravno (pogotovo zadnja!) situacije kad je brzina mikrozajmova online najvažnija jer vam samo brza pozajmica i može pomoći.

Uvjeti za model mikrozajmovi online

Većina kreditnih tvrtki koje nude model mikrozajmovi online imaju i web stranice na kojima se možete upoznati s uvjetima zajma. Nakon što ste pronašli tvrtku koja nudi ono što trebate, na uvjete koje ćete morati zadovoljiti možete izgubiti maksimalno par sati. Od klijenta se tako traži osobna iskaznica; koju možete skenirati i poslati njezinu presliku; dokaz o mjesečnim primanjima koji možete zatražiti iz svoje matične banke, te dokaz o tekućem računu na vaše ime; a koji naravno ne smije biti u blokadi. Nakon što ste pribavili i poslali ova tri dokumenta većina boljih kreditnih tvrtki treba 15ak minuta da vam gotovinu isplati na račun. Za one koje eventualno muči dokaz o mjesečnim primanjima, dobro je spomenuti kako za model mikrozajmovi online kreditna tvrtka neće tražiti potvrdu o radu na neodređeno vrijeme, kao ni prikaz visine cijele plaće odnosno dijela koji vam ostaje; bitno je samo da imate uredna mjesečna primanja bez obzira dobivate li ih od stalnog poslodavca ili radite preko nekog drugog ugovora, čak i honorarno. Dakle svaka punoljetna osoba s prebivalištem i boravištem u RH s urednim primanjima i otvorenim tekućim računom ispunjava uvjete da preko modela mikrozajmovi online u 15 minuta na račun dobije ovu kratkoročnu pozajmicu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (381 ocjena)

Home » Mikrozajmovi online