Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:45
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica bez banke

I bez banke lako do pozajmice

Od kad su se Indiji počeli nuditi kratkoročni zajmovi da bi se pomoglo tamošnjem stanovništvu čiji se veliki dio htio okušati u malom poduzetništvu, pozajmice bez banke su nastavile svoj trend širenja, da bi zadnjih godina postale svjetski hit. Taj je hit manjih, online brzih kredita i pozajmica bez banke pratila i Hrvatska, pa su se ljudi na našem tržištu sukladno svjetskom trendu okrenuli brzim kreditima i brzo dostupnim, manjim pozajmicama bez banke. Riječ je mahom o online kreditima i pozajmicama čija je realizacija gotova u jednom danu a koji ne zahtijevaju opsežnu papirologiju kao što je slučaj s bankovnim pozajmicama; pozajmice bez banke se realiziraju preko interneta, novac je na računu klijenta praktički odmah nakon što pošalje dokumentaciju, a uvjeti su minimalni. Pozajmice bez banke ili brze pozajmice pojavile su se na našem tržištu prije desetak godina, i to kao odgovor na sve veću potražnju građana za kreditima koji ne bi bili bankarski, te za koje nije potrebno ispunjavati uvjete banke. Zato su postale popularne među brojnim ljudima koji su s vremenom izgubili kreditnu sposobnost, koji prema HROK-u nisu bili uredni u plaćanju kredita ili trenutno imaju neki otvoreni kredit ili drugo dugovanje, onima koji su se našli na crnoj listi bankinih neplatiša, ili koji imaju mjesečna primanja koja ne ostvaruju preko Ugovora o radu na neodređeno što je jedan od uvjeta za bankarski kredit. Nebankarske kreditne institucije, uglavnom kreditne tvrtke koje kod nas prepoznaje sve veći broj građana, počele su nuditi pozajmice bez banke koje su mnogima ostale kao jedino rješenje za kredit, ali i onima koje ovakvo kreditiranje privlači upravo zbog svoje brzine.

Pozajmice bez banke uglavnom manje i kratkoročne

Tako je zadnjih desetak godina i kod nas moguće popraviti svoju financijsku likvidnost nekom od brzih pozajmica bez banke. U tom su se periodu tisuće građana okrenule ovakvom poslovanju i pozajmicama bez banke, koje su, upravo zahvaljujući novim tehnologijama i tome što se cijeli proces provodi online, sigurna i brza opcija; pogotovo kad zatrebate manju svotu gotovine na kraći rok otplate. Pozajmice bez banke ili online brze pozajmice uglavnom se odnose na zajmove za manje gotovinske kredite koji mogu varirati od minimalnih 300 do maksimalnih 6 tisuća kuna. Otplata je zato kratkoročna, od 15 dana do pet mjeseci. a nakon toga klijent u istoj poslovnici takvu kratkoročnu pozajmicu može zatražiti opet i dobiti ju još brže. Mnogo je pozitivnih strana u ovom načinu online kreditiranja, a neke od najvažnijih svakako su brzina i jednostavnost. Naime pozajmicu bez banke možete zatražiti preko web stranice kreditne tvrtke, nakon što pronađete tvrtku koja vam najviše odgovara, a odgovor ćete dobiti odmah. Uvjeti za pozajmice su isti kao kada se traže krediti za prezadužene.

Pozajmice bez banke i bez papirologije

Ne trebate lutati okolo u potrazi za najboljom varijantom, već sve možete obaviti iz svog doma, s kompjutera, tableta ili pametnog telefona (zbog čega se pozajmice bez banke zovu i mobilne pozajmice). Na stranici svake tvrtke ćete pronaći detalje o uvjetima koje trebate ispuniti a uglavnom su zaista minimalni i možete ih prikupiti u jednom danu – uključuju kopiju osobne iskaznice, potvrdu o tekućem računu i izvadak mjesečnih primanja. Nakon što ste skenirali i mailom poslali ta tri dokumenta, 15 minuta nakon što ih zaprime agenti kreditne kuće novac sjeda na vaš račun.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (580 ocjena)

Home » Pozajmica bez banke