Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

Posudba novca hitno

Život je vreća bez dna, a novca nikad dosta. Osnovni kućni budžet najčešće nije dovoljan da bi se pokrio mjesec i pritom nešto i uštedjelo. A čim nema novca sa strane, svaka manja nepredvidiva situacija može izbaciti iz financijskog balansa i one najsigurnije. Bilo da je u pitanju popravak vodovodnih cijevi u stanu, minus na tekućem računu ili pak brzi zdravstveni pregled u privatnoj klinici. Banke i financijske ustanove osmislile su cijelu lepezu opcija koje omogućuju izlaz iz takvih i sličnih situacija. Radi se o kratkoročnim uslugama koje omogućuju otplatu na rate. Posudba novca hitno omogućuje vam isplatu pozajmica isti dan!

Mikrokrediti namijenjeni su upravo za takve situacije. Mikro krediti označavaju, kako im i samo ime, govori male svote novca koje se isplaćuju na kratki rok otplate. Najčešće se isplaćuju novčane svote od 75 EUR do 4000 EUR, a otplata traje od nekoliko tjedana do 18 mjeseci. Sve ovisi o visini mikrokredita i kreditnoj sposobnosti korisnika.

Posudba novca hitno uz brzi kratkoročni krediti

Brzi krediti namijenjeni su svima onima koji trebaju brzu isplatu novca, a imaju redovita primanja na računu u obliku plaće ili mirovine. Rok otplate najčešće je od 15 do 365 dana.

Posudba novca hitno uz brze pozajmice

Brze pozajmice isplaćuju se u istom danu od podnošenje zahtjeva, ako je dokumentacija potpuna. S obzirom da su u pitanju male svote novca, posudba novca hitno moguća je do nekoliko tisuća eura. U online prijavi potrebno je priložiti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Nije potrebna ovjera ni poslodavca ni javnog bilježnika.

Proces dobivanja pozajmice dodatno ubrzava polica životnog osiguranja koja služi kao svojevrstan instrument osiguranja. Ako klijent traži na temelju police pozajmicu, polica i dalje vrijedi, odnosno ne raskida se. On je može dalje bez ikakvog problema uplaćivati i kasnije najnormalnije koristiti pod uvjetima koje je potpisao.

Posudba novca hitno uz brzi zajam

Posudba novca hitno uz brzi zajam izdaje se u malim iznosima i na kratak rok otplate. Proces dobivanja jednostavniji nego dobivanje kredita jer ih mogu izdati pravne i fizičke osobe. A razliku od kredita, ugovor o zajmu može, ali i ne mora biti sklopljen u pisanom obliku što ubrzava postupak dobivanja novca.

Rok otplate u prosjeku iznosi godinu dana, no klijent potrebni period otplate prilagođava svojim mogućnostima i uvjetima, pa on može biti i kraći. Sve ovisi o tome o kojoj je novčanoj svoti riječ.

Posudba novca hitno u tek dva klika mišem

Najveća prednost kod posudbe novca hitno jest ta što se za gotovo sve može aplicirati preko interneta. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, onda je potrebno uza sve navedeno, priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinsku listu.

Banke i druge financijske institucije za manje svote novca koje se isplaćuju u roku jednog dana ne traže puno papirologije. Potreban je tek otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Osim što se zahtjevi mogu podnijeti online, jednako tako sve više banka i financijskih ustanova nudi opciju slanja SMS poruka. Princip je isti samo što se sve može obaviti preko mobilnog telefona. Posudba novca hitno nikada nije bila dostupnija.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (325 ocjena)

Home » Posudba novca hitno