Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za brze pozajmice

Oglasi za brze pozajmice

Zašto oglasi za brze pozajmice

Kad se ušteđevina istopi, a novca nema, istog ćete se treba zapitati kako ga nabaviti što prije i što bezbolnije. Internet je prepun oglasa za brze pozajmice preko kojih se nude manje svote s rokom isplate od 24 sata od predavanja zahtjeva. U oglasima za brze pozajmice najčešće stoji da nije potrebna ni ovjera javnog bilježnika ni poslodavca. Oglasi za brze pozajmice osim interneta preplavljuju kvartove, poštanske sandučiće i tramvajske stanice. Ponekad imate osjećaj da novac možete posuditi na svakom koraku. Oglasi za brze pozajmice možda vire gdje god se okrenuli, no prilikom odabira kreditne kuće treba biti oprezan.

Najbolji izbor su one kreditne kuće koje imaju odobrenje za rad odobreno od strane Hrvatske narodne banke. One posluju legalno, s klijentima sklapaju ugovore i novac isplaćuju isključivo preko tekućeg računa. S njima nema sitnih slova ni isplate novca na ruke kao što to rade kreditne kuće koje rade na crno. Takve kreditne kuće u oglasima za brze pozajmice najčešće novac nude u roku od nekoliko sati, ali ono što ne spominju jest da se novac ne isplaćuje na račun što omogućuje različite malverzacije. Nema ni ugovora o posuđivanju novca, niti bilo kakvog pisanog traga o isplati što može izazvati probleme.

Zato nemojte dopustiti da vas raznorazni oglasi za brze pozajmice zavaraju. Prvo se raspitajte o poslovanju kreditne kuće koja se oglašava na oglasima za brze pozajmice, skupite nekoliko ponuda i po potrebi ugovor provjerite s financijskim ili pravnim stručnjakom. Na taj način ćete barem malo umiriti savjest i biti sigurniji u što se upuštate.

Oglasi za brze pozajmice nude mogućnost otplate već sa sljedećom plaćom

Što se krije iza oglasa za brze pozajmice? – riječ je o pozajmicama koje su određene relativno malim iznosima na kratak period povratka. Rok otplate kreće se od svega nekoliko dana do 12 mjeseci. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti ovog načina posuđivanja novca jer isti možete vratiti već sa sljedećom plaćom.
Postupak je vrlo jednostavan, a dovoljno je tek predočiti ugovor koji se skida s internetskih stranica odabrane kreditne kuće, osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Ne provjerava se kreditna sposobnost, ali klijent treba imati redovita primanja u vidu plaće ili mirovine i uredno podmirivati svoja dugovanja. Važno je da račun na koji se novac isplaćuje nije blokiran ili zaštićen.

Preko oglasa za brze pozajmice na interneta do novca

Zahtjev za brzom pozajmicom klijent može podnijeti iz svog doma, na kavi s prijateljima ili dok se vozi na posao. Toliko je jednostavno doći do novca. U dva klika mišem možete ispuniti obrazac za prijavu, a svu dokumentaciju dostaviti putem e-maila.

Oglasi za brze pozajmice nude brzi priljev novca

Isplata novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od brze pozajmice sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u situacijama koje zahtijevaju hitnu intervenciju i još brži priljev novca, a to je ono što stoji u gotovo svim oglasima za brze pozajmice koje ste naišli na internetu ili na letcima koji su zatrpali vaš poštanski sandučić.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (240 ocjena)

Home » Oglasi za brze pozajmice