AKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 03.04.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

brze pozajmice

Što su to brze pozajmice?

Brze pozajmice su u današnje vrijeme naročito popularne zbog svojih prednosti koje nude prema klijentu. Vaša ušteđevina se istopila, a ni sami ne znate kako? Našli ste se u škripcu, a plaća stiže tek za nekoliko tjedana? Ako vam za rješavanje problema treba novac odmah i ne možete čekati svog poslodavca da vam uskoči, onda je brza pozajmica dobar izbor financijske pomoći. Dobivanje odobrenja za brzu pozajmicu je bezbolno i lako. Baš kao i brzi krediti, pozajmice su jedna od najtraženijih usluga posudbe novca na tržištu.

Brze pozajmice su određena novčana svota koju banka ustupa klijentu na korištenje, uz obavezu da ju klijent vrati u unaprijed dogovorenom roku i pritom plati pripadajuću naknadu za korištenje kredita odnosno kamatu. Brze pozajmice određene su relativno malim iznosima na kratak period povratka. Možete uzeti pozajmicu uvijek po svojoj želji no želite li ju što prije otplatiti neka onda to bude na najviše 5 rata i to bez ovjere poslodavca. Danas se brze pozajmice mogu dobiti zaista vrlo brzo. Postupak je jednostavan, a dovoljno je tek predočiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Pozajmicu najčešće mogu zatražiti svi punoljetni građani koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj i otvoren tekući račun na kojem imaju redovita primanja u vidu plaće ili mirovine. Važno je da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen kako bi vam se pozajmica mogla i isplatiti.

Kako zatražiti brze pozajmice?

Zaboravite na stalne odlaske u banku i skupljanje bespotrebne dokumentacije. Stres nestaje tu. Zahtjev za brzom pozajmicom možete podnijeti iz svog doma ili dok se vozite na posao. Toliko je jednostavno. U dva klika mišem možete ispuniti obrazac za prijavu, a svu dokumentaciju dostaviti putem e-maila ili fax-a. Da stvar bude bolja, postojeći klijenti banke brzu pozajmicu mogu zatražiti slanjem SMS poruke. Mobilne banke kao što su Ferratum nude takve usluge svojim klijentima.

Koliko je brza pozajmica?

Isplata novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od brze pozajmice sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u situacijama koje zahtijevaju hitnu intervenciju kao što su nenadani popravak automobila, odlazak u bolnicu ili pak plaćanje školskih troškova.

Što ako se jave problemi s vraćanjem brze pozajmice?

Ako imate poteškoća s vraćanjem pozajmice ili pak procijenite da ćete kasniti s otplatom, vrlo je važno da u što kraćem roku kontaktirate odjel naplate tamo gdje ste pozajmicu podigli kako bi se na vrijeme pronašlo najbolje rješenje za obje strane. Odugovlačenjem štetite sebi jer u budućnosti više nećete moći računati na brze pozajmice.

Koncept brzih pozajmica

Potreba za dodatnim novcem često zahtjeva traženje adekvatnog rješenja, kao što su brze pozajmice. Zahvaljujući novim tehnologijama, dobivanja hitnog novca je znatno lakše. U prošlosti ugovaranje kredita vršilo se jedino putem banke, a cijeli proces je bilo složen, spor i s obilnom dokumentacijom. Na tržištu brze pozajmice su najprikladniji oblik pozajmljivanja dodatne gotovine koja se isplaćuje odmah i bez složene birokratske procedure. Brze pozajmice predstavljaju najjednostavniju vrstu kredita koji se odobravaju u najkraćem vremenskom razdoblju. Drugim riječima, brze pozajmice prepoznatljivi su po fleksibilnosti u smislu uvjeta što ih čini jednim od najpopularnijih na tržištu. Ono po čemu su karakteristične brze pozajmice su manji novčani iznos, do nekoliko tisuća eura i kratko razdoblje otplate. Odobrenje za brze pozajmice je u roku od nekoliko minuta, a najduže 24 časa od podnošenja zahtjeva, što omogućava da se u kratkom vremenskom periodu dođe do novca. Prednost brze pozajmice je što se do novca praktično može doći odmah, čak vikendom ili praznikom.

Koja je najpopularnija vrsta brze pozajmice?

U najpopularniju vrstu brze pozajmice ubrajaju se nenamjenske gotovinske pozajmice. Najveća prednost koja ih odlikuje je da se novac može potrošiti u skladu s individualnim potrebama korisnika. Budući da ne postoji određena namjena za zatraženu gotovinu, brze pozajmice pružaju sjajnu financijsku potporu i rješenje kod različitih situacija. Uz to treba napomenuti da su brze pozajmice posebno dizajnirane za nepredviđene situacije poput hitnog plaćanja računa, neplaniranog putovanja, dodatnih troškova zdravstvenog ijlečenja, kvara na autu, popravcima u domu, itd. Dakle, ne trebaju vam dodatne potvrde i dokumenti da bi ste dobili brze pozajmice, niti morate objašnjavati kako će raspolagati novcem.

Kome su namijenjene brze pozajmice?

Ako nemate pristup tradicionalnom financiranju, brze pozajmice mogu vam pomoći da izađete iz financijskih problema, naročito ako je riječ o manjim iznosima. Brze pozajmice su namijenjene svim građanima koji imaju redovna mjesečna primanja, odnosno platu ili penziju. Među prednostima ovog oblika financiranja je što se do gotovine može doći uz osnovna dokumenta i tekući račun. Da bi ste zatražili brze pozajmice morate biti državljanin Republike Hrvatske i imati navršenih 18 godina života, a za penzionere uvjet je do 80 godina starosti. Uz to ne treba zaboraviti da su uvjeti za podizanje brze pozajmice različiti zavisno u kojoj kreditnoj instituciji planirate zatražiti gotovinu.

Zahtjev za brze pozajmice mogu podnijeti zaposleni i penzioneri. Pri tom, jedan od najvažnijih aspekata je da klijent redovno izmiruje svoje obaveze i ima redovna primanja. Za zaposlene koji se žele prijaviti za brze pozajmice, vrsta ugovora o radu, na određeno ili neodređeno ne utiče na mogućnost prijave. Na ovaj način brojnim građanima Hrvatske brze pozajmice su znatno olakšale pristup financiranju, naročito kategoriji zaposlenih koji po ugovoru rade na određeno vrijeme.

Prilikom podnošenja zahtjeva za kredit u tradicionalnoj banci neki od glavnih aspekata koji se uzimaju u obzir su starost podnositelja zahtjeva i iznos penzije. Ovi kriteriji penzionerima obično otežavaju cijeli postupak i predstavljaju veliku prepreku u dolasku do gotovine. Brze pozajmice omogućili su lak pristup financiranju i uz minimum uvjeta koji najbolje odgovaraju penzionerima.

Da li je potreban odlazak u banku da bi se realizirale brze pozajmice?

Dobivanje brze pozajmice je relativno lak postupak koji u većini slučajeva traje nekoliko minuta. Međutim, kod traženja najbolje ponude brze pozajmice treba se osloniti na pouzdane kreditne i financijske institucije koje imaju najpovoljnije uvjete. S’ s obzirom na to da se na kreditnom tržištu postoji veliki broj ponuda, uvijek treba odabrati onu koja je najviše odgovarajuća.

Banke omogućavaju prijavljivanje za brze pozajmice preko interneta, dok se ugovor potpisuje lično u poslovnici. Za razliku od banki, kreditne kuće osigurale su da se podnošenje zahtjeva i realizacija brze pozajmice odvija online. Ne morate napuštati dom, jer se cijela procedura odvija putem interneta i veoma je jednostavna, što štedi dragocjeno vrijeme.

Izvrsna prednost koju nude brze pozajmice je što se može zatražiti online. Popunjavanje zahtjeva za brze pozajmice je jednostavno, brzo i sigurno. Ovaj način apliciranja za brze pozajmice je ogromna prednost u odnosu na tradicionalne bankarske zajmove. Sva potrebna dokumenta se dostavljaju preko e-maila, s’ tim da je neophodno dostaviti fotokopiju lične karte i broj tekućeg računa.

Kakav je postupak za dobivanje brze pozajmice?

Kriteriji za dobivanje brze pozajmice podrazumijevaju minimalne formalnosti, što cijelu proceduru čini jednostavnom i krajnje transparentnom. Kod većine kreditnih kuća potrebno je dostaviti fotokopiju lične karte, tekućeg računa i zadnje tri platne liste. Cjelokupan postupak od momenta podnošenja zahtjeva i potpisivanja ugovora se odvija online.

U bankama, podnošenje zahtjeva je moguće online, ali ostatak procedure vezan za dokumentaciju je u poslovnici. Bankarske institucije oslanjaju na kreditni rejting, to znači da treba ispuniti apsolutno sve kriterije u smislu ugovora o radu i mjesečnih primanja. Ako ste zaposleni na određeno vrijeme ili imate velika zaduženja, onda vrijedi potražiti bolja rješenja koja nude kreditne kuće.

Prije odluke o brzoj pozajmici analizirajte sve postojeće ponude, uvjete banki i kreditnih kuća, kako bi ste odabrali onu najbolju koja će uštedjeti vaše vrijeme i jednostavno riješiti financijske probleme. Zbog minimuma formalnosti, brzi krediti osiguravaju laku realizaciju i isplatu novca na tekući račun za 15 minuta.

U koju svrhu se mogu iskoristiti brze pozajmice?

Brze pozajmice imaju brojne prednosti, a realizacija se odvija u nekoliko trenutaka bez napuštanja doma. Bez obzira na pozajmljeni iznos, sredstva od brze pozajmice se mogu koristiti u sve svrhe. Najčešće, građani brze pozajmice koriste u skladu s najvažnijim potrebama, a to je dodatna potpora mjesečnom budžetu, kupovina kućnih aparata, popravka auta, plaćanje hitnih troškova i izdataka koji premašuju trenutne financijske mogućnosti.

Koje su prednosti, a koji nedostaci brze pozajmice?

Zahvaljujući transparentnim uvjetima, brzi krediti imaju niz prednosti. Jednostavan postupak omogućava dolazak do novca za 15 minuta, odnosno najkasnije 24 časa od trenutka podnošenja zahtjeva. Dostupnost 365 danas u godini je sjajna prilika da se dobiju sredstva onda kada su najpotrebnija. Kriteriji su minimalni, što je posebno atraktivno za zaposlene na određeno i građane koji zbog određenih prepreka ne mogu podnijeti zahtjev u banci. Fiksna kamatna stopa koja je nepromjenljiva u toku cijelog razdoblja otplate čini sjajnu prednost kod brze pozajmice.

Budući da je obično kamatna stopa viša, to je jedna od najvećih nedostataka ovog oblika financiranja. Međutim, kada je potreban hitan pristup gotovini, brze pozajmice su najbolja alternativa koja se može pronaći na tržištu.

Koji su instrumenti osiguranja kod brze pozajmice?

Svaki oblik većeg vida financiranja u bankama podrazumijeva obavezan instrument osiguranja. To znači, sigurnu otplatu kredita u slučaju da podnositelj zahtjeva bude spriječen. Osim toga, potrebne su različite ovjere i veliki broj dokumenata. Iako banke nastoje pojednostaviti cijeli postupak, kriteriji su dosta visoki. Kada su u pitanju manji iznosi poput brze pozajmice nije neophodna overa poslodavca. Kod kreditnih kuća podrazumijeva se instrument osiguranja, odnosno jamca ili sudužnika.

Kalkulator za brze pozajmice

Kalkulator za brze pozajmice je izuzetno koristan alat zahvaljujući kome možete izračunati ukupan trošak kredita i iznos rata. Pored toga, možete vidjeti raspored otplate kredita, što je vrlo korisno kod planiranja mjesečnog budžeta. Budući da trošak brzog kredita zavisi od brojnih elemenata, poput kamata, kalkulator će na jednostavan način predočiti o svim troškovima. Sve što je potrebno je unijeti su osnovne vrijednosti, odnosno iznos brze pozajmice, kamatnu stopu i razdoblje otplate. Na osnovu dobivenih informacija veoma lako možete vidjeti koja ponuda brze pozajmice ja najbolje prilagođena vašim mogućnostima i potrebama.

Brze pozajmice i rok isplate

Ogromna ponuda brzih kredita vrlo često podrazumijeva i drugačije uvjete otplate. Ako je dokumentacija kompletna, nakon odobrenja i potpisivanja ugovora o brzoj pozajmici novac se isplaćuje za 15 minuta. No, kod banki isplata je najčešće narednog dana. Kreditne kuće isplaćuju novac u maksimalno brzom roku, a najdalje 24 časa od trenutka odobrenja. Ako vam novac treba brzo, prilikom predaje zahtjeva treba voditi računa da to bude u toku radnog dana.

Otplata brze pozajmice

Činjenica je da nas tokom cijelog života prate različiti planovi i raspored obaveza bez obzira da li je riječ o onim svakodnevnim, mjesečnim ili godišnjim. Isto je s otplatom pozajmica koja spada u najvažniji deo cijelog postupka. Nesumnjivo je da otplata može stvarati veliki psihološki teret, zbog čega je potrebna pažljiva analiza rasporeda otplate. Dobar plan otplate brze pozajmice osigurava redovno izmirenje obaveza, bez prepreka i problema. Uz planiranje kućnog budžeta, kupovinu jeftinijih proizvoda, može se dodatno uštedjeti veći iznos novca na mjesečnom nivou.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (516 ocjena)

Home » Brze pozajmice