Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi gotovinski krediti

Brzi gotovinski krediti

Dobiti gotovinu u kratkom roku donedavno je bila nemoguća misija. No danas se s novcem trguje kao i s bilo kojom drugom robom. Brzo i jednostavno zahvaljujući promjenama na financijskom tržištu za koje su ponajviše zaslužne kreditne kuće koje su minimalizirale obradu zahtjeva i ubrzale isplatu novca. Novac je odjednom postalo lako dostupan, a kreditiranje jednostavnije. Krediti se dižu preko interneta i vraćaju u roku u kojem klijent želi. Sve je podređeno željama korisnika što dosad nije bio slučaj dok su banke diktirale tržištem.

Brzi gotovinski krediti: Što sve nude banke, a što u svojoj ponudi imaju kreditne kuće

Brzi gotovinski krediti temelje se na manjim iznosima i kratkom roku otplate. Klijent čim ih otplati može ponovno zatražiti nove, što je kod dugoročnih ipak problem. Brzi gotovinski kredit preko kreditnih su kuća dostupni u najkraćem mogućem roku zato što kompletna realizacija ide preko interneta. Kod banaka to može potrajati zato što banke zasad omogućuju samo da se zahtjeva za brzim gotovinskim kreditima podnose online putem, dok se sve ostalo obavlja u poslovnicama.

Kreditne kuće s obzirom na to da se radi o malim iznosima, ne traže nikakvo dodatno sredstvo osiguranja niti ovjeru poslodavca što je kod banaka često slučaj. One se oslanjaju samo na financijsku urednost, dok banke provjeravaju kreditnu sposobnost što podrazumijeva visinu primanja, dugove, vrstu ugovora o radu, status sudužnika ili jamca i slično. Samim time mnogi su isključeni već u samom startu i prije nego li su zatražili brzi gotovinski kredit.

Brzi gotovinski krediti osmišljeni su po mjeri klijenta

Brzi gotovinski krediti u samom su vrhu najtraženijih načina kreditiranja. Klijenti ih posebno vole zato što s njima mogu baratati kako god žele. Naime, financijske institucije kod takvih kredita ne uvjetuju svrhu korištenja što znači da klijenti mogu novac potrošiti na štogod žele. Neki brzi gotovinski kredit iskoriste za zatvaranje minusa na tekućem računu, drugi za pokrivanje raznih slavlja i putovanja, a treći za kupovinu kućanskih aparata i popravke. To je ujedno najveća prednost brzih gotovinskih kredita – sloboda izbora.

Brzi gotovinski krediti na računu su u roku od 24 sata

Brzi gotovinski krediti na račun sjedaju u svega nekoliko minuta koliko je potrebno za obradu zahtjeva. Isplaćuju se u roku od 15 minuta ili najkasnije 24 sata od podnošenja zahtjeva. Sve ovisi o dostavljenoj dokumentaciji, ali i o broju zaprimljenih zahtjeva. No kako god novac sjeda u roku od 24 sata i to je nešto s čim klijent uvijek može računati.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (183 ocjena)

Home » Brzi gotovinski krediti