Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na zaštićeni račun

Što je pozajmica na zaštićeni račun i kako funkcionira?

Pozajmica na zaštićeni račun je vrsta kredita koja se uzima na temelju vrijednosti novca koji se nalazi na zaštićenom računu. Zaštićeni račun je račun na kojem je novac zaštićen od sudskih ovrha i drugih vrsta naplate duga.

Ova vrsta kredita je popularna među onima koji imaju lošu kreditnu povijest, jer se novac nalazi na zaštićenom računu koji se ne može ovršiti.

Kako funkcionira pozajmica na zaštićeni račun? Kada podnesete zahtjev za ovu vrstu kredita, banka će vam odobriti kredit na temelju vrijednosti novca koji se nalazi na zaštićenom računu. To znači da će iznos kredita biti manji od ukupne vrijednosti novca na računu. Ova vrsta kredita je relativno jednostavna za dobivanje, jer banka ne mora provjeravati vašu kreditnu povijest.

Međutim, kamate na ovu vrstu kredita obično su više nego na drugim vrstama kredita.

Prednosti pozajmice na zaštićeni račun uključuju činjenicu da se novac nalazi na zaštićenom računu, što znači da se ne može ovršiti. Ova vrsta kredita također može biti brza i jednostavna za dobivanje.

Međutim, nedostaci pozajmice na zaštićeni račun uključuju visoke kamatne stope, što znači da ćete na kraju vratiti više novca nego što ste posudili. Osim toga, ako ne vratite kredit na vrijeme, banka može zaplijeniti novac na vašem zaštićenom računu.

Kako odabrati najbolju pozajmicu na zaštićeni račun za svoje potrebe? Prije nego što podnesete zahtjev za ovu vrstu kredita, provjerite kamatne stope i usporedite ih s drugim vrstama kredita. Također, provjerite uvjete kredita i uvjete vraćanja. Ako niste sigurni koja je najbolja opcija za vas, razgovarajte s bankarom koji će vam moći pomoći da odaberete najbolju pozajmicu na zaštićeni račun za vaše potrebe.

Prednosti i nedostaci pozajmice na zaštićeni račun

Prednosti i nedostaci pozajmice na zaštićeni račun ovise o vašim financijskim potrebama i situaciji. Kao što smo već spomenuli, jedna od glavnih prednosti ove vrste kredita je to što se novac nalazi na zaštićenom računu i ne može se ovršiti.

Ovo znači da čak i ako imate lošu kreditnu povijest, još uvijek možete dobiti kredit. Osim toga, pozajmica na zaštićeni račun može biti brza i jednostavna za dobivanje, jer banka ne mora provjeravati vašu kreditnu povijest, što je velika prednost za one koji imaju lošu kreditnu povijest ili ne mogu dobiti kredit na drugi način.

Međutim, kao što smo već spomenuli, postoji i nekoliko nedostataka pozajmice na zaštićeni račun. Jedan od njih su visoke kamatne stope, zbog čega će na kraju vratiti više novca nego što ste posudili.

Osim toga, ako ne vratite kredit na vrijeme, banka može zaplijeniti novac na vašem zaštićenom računu, što može uzrokovati dodatne probleme.

Još jedan nedostatak pozajmice na zaštićeni račun je to što vam neće pomoći poboljšati vašu kreditnu povijest. To znači da ako imate lošu kreditnu povijest, a želite je popraviti, ova vrsta kredita neće vam pomoći.

Osim toga, ako imate problema s upravljanjem novcem, pozajmica na zaštićeni račun može samo pogoršati vašu situaciju i dodatno vas opteretiti dugovima.

Kada razmišljate o uzimanju pozajmice na zaštićeni račun, važno je razmotriti sve prednosti i nedostatke ove vrste kredita. Ako vam je kreditna povijest loša te trebate jednostavan i brz način za dobivanje kredita, opcija koju biste mogli uzeti u obzir je zaštita računa pri uzimanju pozajmice. Međutim, ako ne možete vratiti kredit na vrijeme ili nemate dobru strategiju za upravljanje novcem, bolje je razmotriti druge opcije. U konačnici, važno je biti odgovoran i razmisliti o svim mogućnostima prije nego što donesete odluku o uzimanju pozajmice na zaštićeni račun.

Kako odabrati najbolju pozajmicu na zaštićeni račun za svoje potrebe?

Kada odabirete najbolju pozajmicu na zaštićeni račun za svoje potrebe, važno je razmotriti nekoliko čimbenika. Prvo, trebali biste provjeriti kamatne stope i uvjete kredita. Kao što smo već spomenuli, kamatne stope na pozajmicu na zaštićeni račun obično su više nego na drugim vrstama kredita.

Stoga je važno provjeriti koliko će vas koštati kredit prije nego što ga uzmete. Također biste trebali provjeriti uvjete kredita i uvjete vraćanja. Razmislite o tome koliko dugo ćete imati za otplatu kredita i koliko visoka će biti mjesečna rata.

Osim toga, trebali biste provjeriti uvjete vezane uz zaštićeni račun.

Postoji li minimalni iznos novca koji morate imati na računu kako biste mogli uzeti kredit? Kako će se novac na računu zaštititi? Ova pitanja su važna jer će utjecati na vašu sposobnost da uzmete kredit i na to koliko će vas koštati.

Još jedna važna stvar koju trebate razmotriti pri odabiru pozajmice na zaštićeni račun je koja banka nudi najbolje uvjete. Provjerite različite banke i usporedite njihove uvjete i kamatne stope prije nego što odlučite koju ćete odabrati. Također biste trebali razgovarati s bankarom kako biste dobili savjet o tome koja bi opcija bila najbolja za vas.

Konačno, trebali biste razmotriti svoje osobne financijske potrebe i situaciju prije nego što podnesete zahtjev za pozajmicu na zaštićeni račun.

Ako imate lošu kreditnu povijest, ova vrsta kredita može biti dobra opcija za vas. Međutim, ako imate problema s upravljanjem novcem ili ne možete vratiti kredit na vrijeme, možda biste trebali razmotriti druge opcije.

U konačnici, odabir najbolje pozajmice na zaštićeni račun za vaše potrebe zahtijeva pažljivo razmatranje i istraživanje. Provjerite kamatne stope, uvjete kredita i uvjete vezane uz zaštićeni račun. Usporedite različite banke i razgovarajte s bankarom kako biste dobili savjet o tome koji bi kredit bio najbolji za vas.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (331 ocjena)

Home » Pozajmica na zaštićeni račun