Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Najbolje pozajmice

Najbolje pozajmice

Kako pronaći najbolje pozajmice

Bez obzira želite li konsolidirati svoj dug, pobrinuti se za neočekivani trošak ili financirati projekt uređenja kuće, osobni zajam mogao bi vam dobro doći kako biste pristupili novcu koji vam treba. Prije nego što se potpišete točkastom linijom, pametno je malo istražiti. Unaprijed uspoređujući opcije zajma, potencijalno biste mogli uštedjeti novac i zaštititi kredit od nepotrebnih teških upita, što može smanjiti vašu kreditnu ocjenu. Nije rijetkost da tvrtke koje nude osobne zajmove rade ono što je poznato kao soft pull (povlačenje), što vam ne oduzima kredit, tako da prije popunjavanja službenog zahtjeva za zajam možete vidjeti ispunjavate li uvjete.

Naravno, ne postoji jedinstvena osobna pozajmica, samo najbolje pozajmice. Savezna rezerva izvijestila je o prosječnoj kamatnoj stopi na osobne zajmove u trajanju od 24 mjeseca od 9, 65% u četvrtom tromjesečju 2020. 1 Ipak, trenutne kamatne stope na osobne zajmove mogu se kretati od oko 2, 49% do 36%, ovisno o vašem kreditu.

Osim toga, neki vam zajmodavci možda neće dopustiti da posudite onoliko novca koliko vam treba. Istražili smo više od dva tuceta mogućnosti osobnog zajma i usporedili njihove kamatne stope, naknade, kvalifikacijske zahtjeve i druge značajke. Ispod ćete pronaći popis naših najboljih odabira za brojne kategorije. Nitko od njih ne naplaćuje pretplatu ako slučajno otplatite zajam. Ovisno o vašoj situaciji i zašto trebate posuditi novac, jedan od ovih osobnih zajmova možda vam dobro odgovara i baš su to za vas najbolje pozajmice.

Online najbolje pozajmice

Osobni zajmovi kombiniraju atraktivne kamatne stope s impresivnim pogodnostima, poput mogućnosti privremenog zaustavljanja plaćanja ako izgubite posao. Kamatne stope počinju od 5, 99% s automatskim plaćanjem. Kvalificirani zajmoprimci mogu dobiti do 100. 000 američkih dolara, čineći solidan svestrani izbor.

Niske kamatne stope dostupne za dobro kvalificirane zajmoprimce koji nude najbolje pozajmice, zaštita od nezaposlenosti dostupna ako izgubite posao, visoki iznosi zajma dostupni zajmoprimcima s dovoljnim prihodom i kreditom za ispunjavanje uvjeta, bolje kamatne stope dostupne kod drugih zajmodavaca za zajmoprimce s izvrsnom kreditnom sposobnošću, financiranje može potrajati nekoliko dana, što je duže nego što je potrebno nekim zajmodavcima i dobar kredit potreban za kvalificiranje za osobni zajam kod online mjesta za najbolje pozajmice.

Na primjer, minimalni / maksimalni iznos koji možete posuditi: 5000 do 100 000 $, APR raspon: 5, 99% –18, 85% (s popustom za AutoPay), nema naknade, preporučena minimalna kreditna ocjena: 680 ili više. Uz vašu kreditnu ocjenu, prilikom pregledavanja zahtjeva za zajam također će uzeti u obzir vašu kreditnu povijest, prihod, zaposlenje i druge čimbenike. Uvjeti otplate: dvije do sedam godina otplate, vrijeme za primanje sredstava: Može proći nekoliko dana između vremena prijave i kada se sredstva polože na vaš račun i ograničenja: Da biste dobili odobrenje, morate imati 18 godina ili više i državljanin (ili stalno nastanjeni ili vlasnik vize).

Kako odabrati najbolje pozajmice

Osobni zajam je unaprijed određena količina novca koju pojedincu daje banka ili privatni zajmodavac. Obično nije osiguran i ima fiksnu kamatnu stopu. Zajmoprimac se mora složiti s stopom zajma i uvjetima i izvršiti mjesečne isplate na vrijeme dok se u potpunosti ne vrati. Osobni zajam može se koristiti za brojne stvari, uključujući otplatu ili konsolidaciju duga, plaćanje medicinskih troškova ili veliku kupnju.

Osobni zajmovi djeluju tako da se posuđuje novac ako zadovoljavaju određene kvalifikacije koje je postavio zajmodavac. Novac se s vremenom vraća s kamatama kad su u pitanju najbolje pozajmice. Zajmoprimac obično otplaćuje zajam glavnicom i kamatama mjesečno. Osobni zajam često je povoljnija opcija od kreditne kartice jer je kamatna stopa obično niža.

Kvalifikacijski uvjeti za osobni zajam razlikuju se ovisno o iznosu zajma, tko posuđuje novac i vrsti zajma pa tako sami morate odlučiti koje su to najbolje pozajmice za vas. Neke od naknada povezanih s osobnim zajmovima su naknade za početni iznos, kazne za plaćanje unaprijed, zakašnjele naknade i administrativne naknade. Međutim, ne naplaćuju svi zajmodavci iste naknade. Prije dobivanja osobnog zajma važno je provjeriti kod zajmodavca.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (586 ocjena)

Home » Najbolje pozajmice