Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit – vrste kredita

kredit

Kredit kao najbolja opcija

Tražite li najbolju opciju koja će vam pomoći da popravite svoju trenutnu financijsku situaciju? Potrebna su vam dodatna novčana sredstva s kojima ćete ostvariti svoje planove za putovanje? Ili hitno morate pokriti postojeća dugovanja i nepredviđene troškove? Kredit je najučinkovitiji način da postignete sve što ste planirali. U suvremenom svijetu kredit je postao neophodan način financiranja. Bilo da je riječ o popravku automobila, preuređenju doma, putovanju, medicinskom zahvatu ili pokrivanju mjesečnih troškova, kredit spada u jednu od najboljih opcija. Banke i financijske institucije pružaju različite vrste kreditnih usluga, pri čemu kredit sačinjava najpopularniju alternativu.

Na hrvatskom tržištu, postoji širok raspon kreditnih usluga koje omogućuju pristup bilo kojoj vrsti financiranja. Iako su ranije stambeni krediti bili veoma zastupljeni, posljednjih godina građani se sve više odlučuju za kredit namijenjen specifičnim potrebama. Ova vrsta kreditne usluge koja se nalazi u ponudi namijenjena je za rješavanje jedinstvenih potreba koje se mogu javiti u određenim trenucima života. Najvažnije karakteristike koje ima ova vrsta kredita je najčešće kratak rok otplate i brza isplata sredstava.

 

Definicija kredita

U općem smislu, kredit označava određeni financijski iznos koji banka ili kreditna institucija osigurava klijentu pod unaprijed definiranim uvjetima korištenja. Dakle, kredit kao financijski instrument osigurava potrebna novčana sredstva korisniku koja se koriste za određenu svrhu ili neki vid plaćanja. Kredit je namijenjen zaposlenicima, studentima, umirovljenicima, kao i svim građanima koji imaju redovna primanja. Kredit uzet u banci ili drugim financijskim institucijama može se koristiti u svrhu određenog financiranja, kao što su: pokrivanje minusa, plaćanje troškova, odlazak na odmor, ulaganje u putovanje, kupovina namještaja, ili određena željena svrha. Za gotovo svaki kredit koji je u ponudi moguće je aplicirati online, putem pouzdanih platformi, što znači lakši dolazak do usluge, s manje dokumentacije i bržim odobrenjem.

 

Prednosti kredita

Kao izuzetno povoljan model financiranja, kredit je postao najpraktičniji način za rješavanje različitih životnih situacija. Neplanirani troškovi mogu se pojaviti bilo kojeg trenutka, a zna se da je njihovo pokrivanje skoro nemoguće samo s mjesečnim primanjima. Kod tih situacija, kredit je najbolja i najpraktičnija opcija koja pruža mogućnost da se dođe do potrebnog novca. Istovremeno, u vremenu kada su potrebna dodatna sredstva za rješavanje neočekivanih rashoda, kredit je najbrže i najsigurnije rješenje.

Nesporno je da je financijska dobrobit prioritet u svakodnevnom životu svakog čovjeka. Pružajući potporu na vrlo jednostavan način, kredit u svakoj situaciji osigurava da se na pouzdan način uspostavi potrebna ravnoteža i istovremeno ostvari veća stabilnost za budućnost. No, najprije, veoma je važno uvijek biti informiran o svim prednostima koje nudi kredit, kako bi se napravio odgovarajući izbor prema vlastitim potrebama. Također, važno je odabrati kredit koji prema svojim karakteristikama omogućuje najpovoljnije uvjete i kraći rok otplate.

Prednost kredita kao vrste financijskog instrumenta, može se sagledati u nizu raznovrsnih aspekata. Prvenstveno, kredit predstavlja neophodnu financijsku potporu u različitim životnim situacijama. Kao najpopularniji model financiranja kredit omogućuje brz, siguran i dolazak do novčanih sredstava i ispunjenja financijskih ciljeva. Jednostavan ii praktičan kredit uvijek nudi niz pogodnosti koje najbolje odgovaraju potrebama svakog korisnika. Jednom kada postavite svoje financijske ciljeve, najbolji način za njihovu realizaciju je kredit. Iskoristiti sve prednosti kreditnih linija pomoću fleksibilnih opcija prvi je korak ka poboljšanju financijskog života. Kredit kao inovativno rješenje suvremenog načina života i put do realizacije najvažnijih prioriteta osigurava neophodnu podršku i veću stabilnost za budućnost.

 

Praktično ulaganje u važne financijske ciljeve

Planiranje financijske strategije može biti pojednostavljeno i lako kada imate pristup odgovarajućem kreditu. U određenom razdoblju života vjerojatno ćete težiti kupnji nekretnine, auta ili realizaciji luksuznog odmora o kome ste već dugo maštali. Budući da su ovo planovi koji spadaju u vrijedne investicije, kredit vam nudi brzi pristup svemu onome što ste oduvijek željeli.

Vrste kredita

Tijekom posljednjih nekoliko godina, posebno u vrijeme sve veće financijske krize, krediti su postali nezamjenjiva financijska usluga i moćan alat u različitim životnim situacijama. Bez obzira koji su vaši ciljevi, svaki kredit je dizajniran kako bi ispunio vaš jedinstvene potrebe i osigurao pouzdan dolazak do potrebnih sredstava. Uz pravi izbor kredita uvijek možete poboljšati svoju financijsku stabilnost u sadašnjosti, a pri tom više vremena posvetiti ostalim prioritetima.

Izbor pravog kredita – Financiranje prilagođeno vašim najboljim odlukama

Bezbroj pogodnosti – Jednostavan pristup i postupak odobrenja za kredit sada su mnogo brži nego ranije. Nakon što se dobije potvrda o odobrenju, novčana sredstva mogu se odmah iskoristiti za potrebnu svrhu.

Povoljni uvjeti – Kredit može biti velika podrška koja će vam pomoći da osigurate svoju financijsku budućnost.

Lako i brzo odobrenje – Pojednostavljen postupak apliciranja za kredit odlikuje se minimalnom dokumentacijom i brzinom u odobrenju. Uzimajući u obzir da na raspolaganju stoji niz raznovrsnih kreditnih rješenja, od jednostavnih pa do onih složenih, odabir pravog kredita ovisit o namjeni u koju se koristi.

U tom pogledu najpopularnije vrste kredita su – namjenski kredit, nenamjenski kredit, potrošački kredit, kredit za umirovljenike, gotovinski kredit, kredit za refinanciranje, stambeni kredit, auto kredit, brzi kredit, studentski kredit, itd.

 

Namjenski kredit

Namjenski kredit je izvrsna opciju kreditnog modela gdje se korisnicima stavlja na raspolaganje korištenje neophodnih novčanih sredstava u svrhu određenog financiranja. Ovisno o njegove namjene, kredit može biti namijenjen posebnom ulaganju i on spada u namjensku vrstu kredita. Kao što samo ime kaže namjenski kredit koristi se u određenu svrhu financiranja.

Namjenski kredit karakterističan je po dužim rokovima otplate i može se koristiti samo za onu svrhu za koje je odobren.

Nenamjenski kredit

Nenamjenski kredit – Za razliku od prethodne kreditne linije, kada se sredstva u određene svrhe, nenamjenski kredit može se koristiti u bilo koju svrhu financiranja. Zbog bezbrojnih pogodnosti koje nudi, nenamjenski kredit u značajnoj mjeri olakšava pristup bilo kojoj vrsti financiranja koja je potrebna. Za nenamjenski kredit može se aplicirati putem online opcije, a odobrenje je za nekoliko minuta.

Potrošački kredit

Potrošački kredit – Banke nude razne vrste potrošačkog kredita koji ispunjava najvažnije zahtjeve i potrebe upotrebu. Ova vrsta kredita namijenjena je za kupnju robe ili usluga i namijenjen je individualnim potrebama korisnika. Potrošački kredit obično služi za kupnju aparata, namještaja za dom, pokrivanje troškova putovanja i turističkih aranžmana, važnih događaja i slično. Potrošački krediti su karakteristični po kraćem roku otplate i brzom odobrenju, zbog čega spadaju u najpopularniju i najprilagođeniju vrstu kreditnog modela.

Kredit za umirovljenike

Kredit za umirovljenike – Trenutno, banke nude vrlo funkcionalne modele kreditiranja, među kojima je i kredit za umirovljenike. Naime, kredit za umirovljenike predstavlja nenamjenski vid financiranja i može se koristiti za dodatnu zdravstvenu njegu, životne troškove i slično. Ova vrsta kredita ima niz pogodnosti, a jednostavnost, praktičnost i brzina u odobrenju čini ga izuzetno prilagođenim rješenjem. Jedna od najvećih prednosti koju ima kredit za umirovljenike su fleksibilni i vrlo povoljni uvjeti otplate.

Na ovoj stranici period otplate kredita birate isključivo vi s obzirom na visinu kredita koji vam treba. Večina banaka troškove računa na osnovu iznosa kredita i vremenskog perioda vračanja, tako da brzi kredit možete prilagoditi svojim mogućnostima.

Gotovinski kredit

Gotovinski kredit – Sve popularniji model kredita kod građana je gotovinski kredit. On je namijenjen svima koji žele dodatnu financijsku potporu ili određenu svotu novčanih sredstava. Gotovinski kredit spada u neprikladnom vrstu kredita, a sredstva pozajmljena od banke mogu se trošiti prema potrebama i jedinstvenim namjenama korisnika. Pored pojednostavljenog procesa prilikom apliciranja, novina je i odobrenje putem interneta.

Kredit za refinanciranje

Kredit za refinanciranje – Ako se nalazite u situaciji da trenutni kredit ne ispunjava svrhu u izmirenju mjesečnih obveza i plaćanja, najbolje rješenje do kojega se može doći je kredit za refinanciranje. Kredit za refinanciranje je nenamjenski vid kredita i služi za otplaćivanje postojećih obveza po uzetim kreditima. Pritom, dio novčanih sredstava s kojim se raspolaže može se koristiti u skladu s vlastitim potrebama. Imajući u vidu da je kredit za refinanciranje uvijek povoljniji u odnosu na postojeće zaduženje, on je postao najisplativija opcija u planiranju financijskog života.

Stambeni kredit

Stambeni kredit – Kupnja nekretnine je važna financijska odluka i uvijek je treba što pažljivije razmotriti. Dolazak do nekretnine iz snova zahtijeva puno vremena i truda, a ujedno i velika financijska ulaganja. Upravo iz svih ovih razloga, najvažnije je izabrati pravo financijsko rješenje s kojim će cijeli postupak biti znatno olakšan. Stambeni kredit je jasno definirana vrsta kreditne linije koja nudi sjajne mogućnosti kojima se osigurava mnogo lakši dolazak do željene nekretnine. Uvjeti za stambeni kredit variraju ovisno o banci, a dostupne su u eurima.

Auto kredit

Auto kredit – Raznolikost u ponudi auto kredita na tržištu pridonijela je poboljšanim uvjetima i pristup ekonomičnijim rješenjima. Auto kredit postao je posebno pogodan kreditni model jer podrazumijeva dosta fleksibilne uvjete koji su proporcionalni financijskim mogućnostima korisnika. Posebna pogodnost kod auto kredita je brza i jednostavna realizacija odobrenja.

Brzi krediti

Brzi krediti – Sa napretkom tehnike i pojednostavljenim pristupom kreditnim modelima, banke su omogućile dolazak do jednostavnije usluge poznate kao brzi kredit. Riječ je o kreditu koji se brzo odobrava, pri čemu su novčana sredstava na računu za nekoliko minuta. Brzi kredit je dizajniran da pruži pojednostavljen dolazak do novčanih sredstava u slučaju kada se radi o nepredviđenim troškovima ili kratkoročnim potrebama korisnika. Ovisno o odabranoj financijske institucije, banke ili kreditne kuće, apliciranje za brzi kredit dostupno je online, što znači bez odlaska u poslovnicu i čekanja.

Studentski kredit

Studentski kredit – Kako je za većinu učenika najveći izazov plaćanje studija i svih dodatnih troškova tijekom studiranja, banke su omoguće dolazak do posebnog rješenja, a to je studentski kredit. On je namijenjen svim studentima u zemlji i inozemstvu, a predstavlja jedno od fleksibilnijih rješenja koja se mogu naći na tržištu. Posebna pogodnost koja se odnosi na studentski kredit je u njegovoj otplati i uvjetima tijekom financiranja studija.

Online kredit

Online kredit – Sve popularniji način da se dođe do kredita je podnošenje zahtjeva putem interneta. Kada je u pitanju online kredit, banke nude veliku mogućnost izbora. Osim što je praktičan, online kredit nudi korisnicima brži dolazak do realizacije i odobrenja. Budući da je online kredit Nenamjenska vrsta kredita, on se zasniva na manjim novčanim iznosima, a pri tom nije potreban jamac ili druga vrsta garancije.

Kredit za prezadužene

Kredit za prezadužene – Zbog sve veće zaduženosti građana koji sve teže pokrivaju mjesečne troškove života i neophodne rashode, banka je ponudila posebno dizajniranu vrstu kreditne usluge, a to je kredit za prezadužene. Ovo je idealno rješenje za sve koji moraju otplatiti postojeća dugovanja ili minuse na karticama, a do realizacije kredita se dolazi za svega nekoliko minuta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (196 ocjena)

Home » Kredit