Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Credit point one

Credit point one

S blagdanima iza nas, zbraja se šteta. Pretjerivanje za blagdanskim stolom kojem smo svi skloni i  kupovina pokojeg poklona previše itekako ostavlja traga na kućnom budžetu. Ne kaže se bez veze da je siječanj najdulji mjesec u godini. Plaća nikako da stigne, a troškovi od Božića još se uvijek otplaćuju. Velik broj ljudi se zbog toga odlučuje za credit point one – kreditiranje s brzom isplatom i kratkim rokom otplate.

Credit point one kreditiranje bez jamaca i uz minimalnu dokumentaciju

Kratkoročni nenamjenski credit point one krediti postali su sve traženiji na tržištu zato što se brzo isplaćuju i još brže otplaćuju. Klijenti ih mogu potrošiti na koji god način žele i na štogod požele. Tu slobodu izbora klijenti najviše cijene, kao i činjenicu da su takvi krediti dostupni samo na temelju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Za credit point one kredite nisu potrebni nikakvi dodatni dokumenti niti uplitanje treće osobe. Nema jamaca ni sudužnika kao ni zadužnica. Dovoljno jamstvo povrata su uredne financije, odnosno redovna primanja i uredna otplata dugovanja.

Credit point one kreditiranje idealno je za radnike i umirovljenike

Credit point one načini kreditiranja idealni su za radnike i umirovljenike. Najvažnije je da klijenti nisu u blokadi, a sve ostalo poput vrste ugovora o radu i je li u pitanju tuzemna ili inozemna mirovina, nije ni bitno. Takvi su krediti namijenjeni svima onima koji traže brz i jednostavan način da spase kućni budžet. Credit point one krediti idealni su za putovanja, slavlja, nabavu novih kućanskih aparata, otplatu auto osiguranja i slično. Klijent ih može iskoristiti kako god želi i otplatiti u skladu sa svojim mogućnostima. Što ih brže otplati, to i prije može uzeti drugi. Najveća prednost kratkoročnih kredita jest u kamatama, tj. ukupna je kamata niža nego kod dugoročnih kredita jer je rok otplate kraći.

Credit point one kreditiranje spas je za hitne situacije

Do credit point one kreditiranja može se doći online putem. Nema potrebe za hodočašćenjem po poslovnicama niti skupljanja raznoraznih potvrda. Sve je svedeno na online pozajmljivanje novca i maksimalno prilagođeno korisniku. Sve se može obaviti preko interneta, od podnošenja zahtjeva do realizacije kredita. Zato i sama obrada kredita traje maksimalno 24 sata. Novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku. Na to se uvijek možete osloniti ma koliko god u financijskoj stisci bili. Novac na račun sjeda u svega nekoliko minuta odnosno 24 sata po podnošenju zahtjeva ovisno o broju prethodno zaprimljenih zahtjeva.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (492 ocjena)

Home » Credit Point One