Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka kontakt

Ferratum banka kontakt

Ferratumovo poslovanje dobro je poznato u Hrvatskoj, a reputacija Ferratuma raste iz dana u dan što ju je u pretvorilo u jednu od najkonkurentnijih bankarskih grupa u našpj državi. Ferratumovo poslovanje može se sažeti u par točaka: ažurnost, profesionalnost, transparentnost i konkurentna ponuda kredita. Uz te aspekte, Ferratum banka drži razinu poslovanja na visokoj razini. Ferratum banka kontakt omogućen je svakome građaninu kako bi se informirao o ponudama, svom stanju ili nečemu trećem. Ferratum banka kontakt i kontakte vodi većinom digitalnim putem, a time uspijevaju odraditi veći dio posla uz manji vremenski trošak.

Ferratum banka kontakt – online kontakti kao brzo rješenje

Online kontakti Ferratum banke omogućit će svakome da brzo stupi u kontakt sa službenicima Ferratuma – bilo da se radi o informacijama, upitu vezano za svoje račune ili novostima u svijetu financija; uz Ferratum banka kontakt svakome je omogućen brz pristup informacijama. Ferratumov online kontakt rješenje je za one koji žive u izoliranijim mjestima u državi te onima kojima bi posjet poslovnici oduzeo više od kratke šetnje u kvartu. Ovakav način komunikacije dodatno je podržan nakon izbijanja pandemije koronavirusa pa se tako Ferratum banka kontakt sve više održava putem online metoda.

Ferratum banka kontakt – što možete odraditi od doma, odradite od doma

Kako je svijet stavljen pred izazov koronavirusa, tako su se i brojne djelatnosti počele prilagođavati novoj stvarnosti. Trgovina se sve više prakticira online, obrazovni sustav pliva u novom online modelu, a financijska djelatnost također sve više skreće prema digitalnim modelima poslovanja. Krediti online u velikoj su potražnji, a komunikacija se također odvija većinski online. Što možete odraditi od doma, tako i napravite, a sukladno s preporukama Vlade i Stožera, čini se da je taj model najefikasniji. Ferratum banka kontakt ostvarite putem maila ili poziva i vrlo jednostavno dođite do željenih informacija.

Ferratum banka kontakt – prednosti online komunikacija

Online komunikacija može se činiti pojedincima na prvu malo previše formalna i neuobičajena, no današnje vrijeme kompletno mijenja kodekse poslovnog ponašanja, stoga sve što nam treba je mala prilagodba. Kako banke znatno potiču poslovanje i komunikaciju online, tako se fokusiraju i na prednosti ove metode: uz kontakte online izbjegavate gužve u poslovnicama, duga čekanja u redovima i kad će napokon prozvati Vaš broj u poslovnici. Skratite si muke i zaboravite na takva čekanja – obavite svoje zadatke online i Ferratum banka kontakt stoji Vam na usluzi. Ne vraćajte se u prošli model dugih čekanja, podignite kredit brzo i jednostavno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (236 ocjena)

Home » Ferratum banka kontakt