Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum radno vrijeme

Ferratum radno vrijeme

Radno vrijeme Ferratuma obično se traži kad su u pitanju osobne posjete poslovnicama i radi dogovora o kreditima. Premda Ferratum većinu poslovanja obavlja online, naročito u 2020. godini, Ferratum radno vrijeme oponaša radno vrijeme drugih banaka. Kako radni čovjek uglavnom ne može tokom tjedna stići u banku, subote ujutro rezervirane su za posjete bankama u našoj kulturi. Ferratumovo poslovanja poznaje navike svojih klijenata pa je tako dostupan za kontakt bilo kada, neovisno kakvo Ferratum radno vrijeme ima tog dana. Javite se s povjerenjem kada god, putem online kontakta, a time poštujete i pravila društvenog distanciranja, vrlo bitna za 2020. godinu.

Ferratum radno vrijeme – od 0 do 24

Usluge kreditnog tipa dostupne su građanima tokom cijelog dana i cijele noći. Online kontakt Ferratuma na raspolaganju je svakome u želji za kreditom ili radi drugih usluga Ferratuma. Odgovor stiže unutar jednog dana, a za brži kontakt obratite se telefonski direktno u poslovnicu. Ferratum radno vrijeme ne znači da upit ne možete poslati van radnog vremena. Ferratum radno vrijeme nebitno je kad su u pitanju bitni zadaci banke kako bi se posao dovršio. Svakako se obratite poslovnici Ferratuma u Vašem gradu neovisno o danu u tjednu, ili satu u danu!

Ferratum radno vrijeme – dostupnost i kvalitetna usluga

Ferratumov imidž bazira se na učinkovitosti i ažurnom korespondencijom koja će svakoga navesti da vjeruje kako je Ferratum radno vrijeme od 0 do 24. Ferratumovi službenici prakticiraju model poslovanja u kojem se dostupnost stavlja na prvo mjesto. Svakako isprobajte ažurnost Ferratum banke i zatražite svoj kredit već danas. Neovisno o tome koliko je sati, Ferratumovi službenici stoje Vam na raspolaganju. Uvjerite se ne samo u kvalitetu Ferratumovih kredita, već i u poslovnu etiku Ferratumovih službenika. Uz poslovanje na razini, Ferratum se nametnuo kao konkurentna kreditna kuća velikim bankarskim grupama koje djeluju u Hrvatskoj.

Ferratum radno vrijeme – ažurnost kao pola imidža

Kako banke žive od povjerenja građana tako se i poslovni kodeks banka mora sastojati od kvalitetne usluge, konkurentne ponude kredita, ali i uzornog poslovanja. Banka koja ne obavi posao ažurno i kvalitetno ne može se nadati da će se klijent vratiti. Usluga ovog tipa ne razlikuje se u tom pogledu mnogo od ostalih djelatnosti, a poslovni kodeks ponašanja prvi je korak prema izgradnji konkurentne i respektabilne firme. Ferratum radno vrijeme proizašlo je iz profesionalnog stava Ferratumovih direktora i ritmom vođenja posla. Odlučite se i Vi za Ferratum i uvjerite se u poslovnu profesionalnost prve razine.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (490 ocjena)

Home » Ferratum radno vrijeme