Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na kartice

Krediti na kartice

Kreditne kartice postale su omiljeni način plaćanja za većinu građana Lijepe naše. Gotovo 95 posto Hrvata redovito koristi kreditne kartice pa stoga ne čudi da je u Hrvatskoj u opticaju gotovo 8,5 milijuna kartica – što je dvostruko više od broja stanovnika. Mnogi su na njih toliko navikli da u novčaniku imaju dovoljno tek za kavu.

Najveća prednost kreditnih kartica leži u tome što ih možete koristiti bilo gdje i bilo kada. Ne morate nositi veće količine gotovine sa sobom i strahovati da biste iste mogli izgubiti ili da ćete se naći na meti lopova. Ono što im se sustavno zamjera jest to da zbog njih izmiče kontrola nad financijama. Velik broj ljudi nije ni svjestan koliko troši jer im novac ne odlazi direktno iz džepa.

Krediti na kartice: Najpopularniji je minus na tekućem računu

Najpopularnije rješenje među kreditima na kartice jest prekoračenje na tekućem računu. Dozvoljeni minus je nešto što klijenti mogu zatražiti, a kod onih čija je kreditna sposobnost na visokim granama, banke ga same odobravaju. Riječ je o brzom i jednostavnom načinu zaduživanja, ali ujedno i najskupljem. Kamatne stope se kreću oko 10 posto pa ne čudi stoga nimalo da se iz minusa jako teško izvući.

Kakve kredite na kartice u svojoj ponudi imaju banke?

Banke u svojoj ponudi imaju kredite na kartice. Radi se o posebnim potrošačkim kreditima na kreditnim karticama koji najčešće ne zahtijevaju nikakve jamce niti učešća. Takvi se krediti na kartice izdaju minimalnim rokom otplate od dvije. Namijenjeni su kupovini robe i usluga široke namjene.

Kakav je stav kreditnih kuća o kreditima na kartice?

Krediti na kartice u kreditnim kućama imaju drugačije značenje. Namijenjeni su svima onima koji paze na financijsku urednost, a za podizanje kredita dovoljne su im osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Takvi krediti na kartice spadaju u nenamjenske kredite zbog čega su sve traženiji. Naime, klijent ima slobodne ruke i može ih potrošiti na štogod želi.

Do kredita na kartice dolazi se isključivo preko interneta. Možete zaboraviti na hodočašćenje po državnim institucijama i duge redove u poslovnicama. Za realizaciju kredita na kratice potrebni su osnovni dokumenti koji se uploadaju na željenu stranicu kreditne kuće. Nakon toga po odobrenju istog, potpisuje se ugovor o pozajmljivanju koji se također može skinuti s interneta.

Ugovor klijent može na miru pročitati i savjetovati se sa stručnjacima oko bilo kakvih nedoumica prije potpisivanja. Nakon toga se isti prilaže na stranicu i slijedi isplata novca u svega nekoliko minuta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (347 ocjena)

Home » Krediti na kartice