Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za poduzetnike

Krediti za poduzetnike

Znamo koliko je bitno ulagati u našu budućnost, pogotovo kada je riječ o samoj našoj karijeri te i samome poslu. Normalno, za to nam je potrebno sredstvo koje će pokrenuti nas i naš posao te usmjeriti nas na pravome putu prema uspješnom poslovanju. Zato je najbolja opcija za sve buduće i već postojeće poduzetnike kredit za poduzetnike, koji će im omogućiti sredstva koja su ima potrebna za početak odnosno nastavak daljnjeg uspješnog poslovanja. Krediti za poduzetnike je idealno za poduzetnike koji imaju u planu širiti ili unaprijediti svoje daljnje poslovanje. Kredit je namjenjen za sve fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, trgovačka društva, obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zadruge i ustanove,žene poduzetnice, mladi poduzetnici te i poduzetnici početnici koji će tek pokrenuti svoj posao.

Krediti za poduzetnike s odgodom

Kao budući poduzetnik svatko naiđe na prvu i glavnu prepreku, a to je financije. Financije su glavni problem za svakoga potencijalnog, novog poduzetnika, a krediti za poduzetnike su odlično rješenje jer kako inače pretvoriti ideju i san u stvarnost? Idealno za to vam je razmisliti o opciji krediti za poduzetnike s odgodom koji će vam omogućiti trenutni kredit za pokretanje poslovanja te vam isto tako omogućuje odgodu otplate na period po vašem odabiru sukladno s opcijama u banki koji vi odaberete.

No, isto tako kada imamo vlastiti posao koji volimo te se vidi da ima napretka u njemu, otvori nam se želja da ga unaprijedimo i proširimo njegovo poslovanje s novim zaposlenicima ili da poboljšamo naše poslovanje na način da uvedemo nove strojeve ili sami moderniziramo  objekt. Najbolje ćete postići napredak uz odabir krediti za poduzetnike s kojim će te uspjeti unaprijediti vaš posao na novu razinu.

Više opcija kredita za poduzetnike

Ima više opcija gdje se mogu dogovoriti krediti za poduzetnike koje možete odabrati sukladno vašim potrebama za vaše poslovanje. Kao prvi primjer možemo navesti kratkoročna financiranja koji vam omogućuju da si osigurate raspoloživost novčanih sredstava za nastavak poslovanja. Druga opcija vam je dugoročno financiranje koji je namijenjen tome da proširite svoje poslovanje s ulaganjem u trajna sredstava, strojeve i opremu te i investiranje u poslovne objekte.

Krediti za poduzetnike za daljnji razvoj poslovanja

Krediti za poduzetnike su namijenjeni za ulaganja u osnovna sredstva, bila materijalna i nematerijalna imovina, s ciljem pokretanja, poslovanja, modernizacije poslovanja, uvođenja novih tehnologija, povećanja kapaciteta, razvoja i uvođenja novih proizvoda ili usluga, poticanje novog zapošljavanja i slično. U situaciji gdje smatrate da trebate poboljšati vaš posao i njegovo daljnje poslovanje, vaša najbolja solucija za to su upravo krediti za poduzetnike.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (632 ocjena)

Home » Krediti za poduzetnike