Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi mini krediti

Brzi mini krediti

Bilježi se porast brzih mini kredita

Brzi mini krediti u svjetskim razmjerima nisu ništa novo, ali na hrvatskom ih je tržištu moguće podići tek unatrag nekoliko godina. Tvrtke registrirane za kreditno savjetovanje svojim su klijentima počele nuditi brz i jednostavan način za dolazak do manjih iznosa novca, odnosno brzih euro kredita. Spomenute su tvrtke zavedene u registru Hrvatske narodne banke i posluju u potpunosti sukladno zakonu, a građanima koji trebaju brze mini kredite nude brz dolazak do sredstava u manjim iznosima do 4000 EUR. Ovdje je, kao i kod svakog kredita zapravo, preporučljivo pripaziti na uvjete kreditiranja i visinu kamate, ali i znati da je do brzih pozajmica moguće doći bez obzira na HROK ili zloglasnu crnu listu. Svakako je dobro znati da je moguće svoju tekuću likvidnost popraviti na brz, siguran i jednostavan način.

Rijetki se nikada nisu u proteklih nekoliko godina našli u situaciji da im treba upravo takvo, brzo rješenje da bi riješili, ili barem popravili svoju financijsku situaciju. Često se i oni s plaćama iznad prosjeka nađu “stjerani uza zid”, u situaciji da jedino što pomaže jest brzo rješenje a treba im manja količina novca. Zato su i osmišljeni brzi mini krediti; da biste si mogli priuštiti nešto u zadnji čas, ili pak platiti da se ne gomilaju ogromne kamate i javnobilježnički dugovi u slučaju ovrhe. Brze mini kredite neće tražiti onaj kome stvarno ne trebaju, da si “poboljša životni status”, već upravo oni kojima takav kredit znači trenutni spas i olakšanje. Kada shvatite koliko je frustrirajuće gledati na sve što se nudi a ništa si ne moći priuštiti, legitimno je uzeti brzi mini kredit i da ostvarite toliko željeni i potreban odmor; razlozi za podizanje brzih mini kredita su obično skromni au tom trenutku taj novac znači neizmjerno.

Brzi mini krediti su popularni u cijeloj Europi

U svim je europskim zemljama u posljednjih par godina zabilježen veliki rast potražnje brzih mini kredita, a kako su se stil i tempo života rapidno ubrzavali, tako su se banke i tvrtke za kreditiranje morale što brže i što bolje prilagoditi potrebama današnjeg vremena i pojedinca današnjice. Brzi mini kredit možete, uz dokumentaciju koja sadrži svega tri stvari, dobiti i u periodu od 15 minuta. Ono što će kreditna tvrtka od vas tražiti jest kopija osobne iskaznice, izvadak iz banke kojim dokazujete primanja, te neblokirani tekući račun iz bilo koje banke. Ovi mali, brzi krediti, koji ne traže jamce i dostupni su za kratko vrijeme, pokazali su se kao pun pogodak za ispunjavanje manjih želja ili naprosto “krpanje rupa” u kućnom budžetu.

Brzi mini kreediti uz minimalnu dokumentaciju

Mnoštvo dokumentacije, jamaca i raznih potvrda za gotovinski kredit vrijedan 4000 EUR je s razlogom prošlost a instant krediti koji nam brzo i jednostavno mogu olakšati život su postali naša sadašnjica. A ono što je najvažnije kad je riječ o tzv. brzom malom ili mini kreditu je da se može raditi o svoti od 75 EUR do 4000 EUR. Otplaćuju su na kraći rok što mnogi vide kao pogodnost jer upravo time sebi ne dopuštaju da se financijski “dublje zakopaju” već brzi mini kredit vrate u kraćem roku a onda, često, narednih godina periodično od iste kreditne tvrtke podižu još istih ili sličnih kredita, nakon što su prvi posudili ali i vratili bezbolno i brzo.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (398 ocjena)

Home » Brzi mini krediti