Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za refinanciranje

Krediti za refinanciranje

Krediti za refinanciranje

Krediti za refinanciranje postali su neizostavan dio života. Velik broj ljudi u nekom periodu života ima istovremeno dva ili više kredita što je iznimno skup sport. Za svaki se kredit obračunava naknada za obradu istog. Osim toga, javljaju se i troškovi javnog bilježnika, procjene, naplaćuje se interkalarna kamata te raznorazni biljezi i slično. Kad se na kraju mjeseca podvuče crta, troškovi za mogu dosegnuti i do nekoliko tisuća eura ovisno o samoj visini kredita. Da bi doskočile tim problemima, financijske institucije su na tržište izbacile posebno osmišljene kredite za refinanciranje.

Često se miješaju krediti za refinanciranje s kreditima za reprogramiranje. Krediti za refinanciranje podrazumijevaju zatvaranje svih dugovanja i podvlačenje sve pod novi kredit, dok su krediti za reprogramiranje namijenjeni klijentima koji ne mogu otplaćivati svoja dugovanja zbog iznenadnog gubitka posla ili smrtnog slučaja. Kreditne obveze koje se uredno podmiruju one idu u refinanciranje, a one koje se ne otplaćuju redovno idu na reprogramiranje.

Krediti za refinanciranje: Jedan kredit objedinjuje sva dugovanja

Krediti za refinanciranje spadaju u posebnu vrstu kredita namijenjenih zatvaranju postojećih kredita, jednim novim kreditom. Cilj je skuplje kredite zatvoriti novim koji ima povoljnije uvjete. Različite naknade, nameti i kamate koji se plaćaju za odražavanje različitih kredita objedinjuju se u jedno čim se smanjuju troškovi. Krediti za refinanciranje pogodni su za zatvaranje gotovinskih kredita, dugovanja na kreditnim karticama i prekoračenja na tekućem računu.

Krediti za refinanciranje: Namjenski krediti koji drže financije pod kontrolom

Krediti za refinanciranje spadaju u namjenske kredite. Kako im samo ime govori, riječ je o kreditima koji imaju točno određenu svrhu i ne mogu se iskoristiti ni za što drugo. Cilj je da se novac iskoristi s određenom namjenom čime se smanjuje mogućnost da će se novac potrošiti na druge stvari, a ne za ono za što je namijenjen. Ovom se mjerom također, smanjuje šansa da klijent napravi nove dugove.

Novac se isplaćuje na tekući račun tražitelja kredita koji je potom obavezan zatvoriti dugovanja i dokazati da je isto učinio. Tek se oko trećina iznos može isplatiti u gotovini, ali to ovisi o samoj financijskoj ustanovi. Neke banke, osim mogućnosti nenamjenske isplate gotovine, nude i mogućnost refinanciranje kreditnih obveza sudužnika. Što daje novu dimenziju, kreditima za refinanciranje.

Krediti za refinanciranje

Krediti za refinanciranje dostupni su u bankama i kreditnim kućama. Ne iziskuju jamce ni sudužnike, ali iziskuju redovna primanja. Banke osim na to paze i da su klijenti zaposleni na neodređeno vrijeme jer im ugovor na određeno predstavlja preveliki rizik. Kreditne kuće nisu toliko rigorozne i oslanjaju se na financijsku urednost klijenata.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (568 ocjena)

Home » Krediti za refinanciranje