Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Lombardni kredit

Lombardni kredit

Imate štednju, ne želite je dirati, ali trebate hitno gotovinu. Savjet: Zatražite Lombardni kredit. Dobit ćete gotovinski kredit po jednostavnom postupku, bez jamaca i dodatnog osiguranja. Vaša štednja je garancija i osiguranje vašem kreditu, a najbolje od svega je da će iznos štednje ostati netaknut, a kamate na štednju će vam i dalje rasti. Lombardni kredit se također ugovara sa povoljnijim kamatama na cjelokupni iznos kredita. To je kao dvostruki dobitak. Lombardni kredit je svojevrsna nagrada štedišama, a toliko je povoljan da služi kao poticaj da i dalje štedite kod nas. Ugovorite sastanak sa svojim osobnim bankarom, raspravite detalje kredita, predajte zahtjev i čekajte isplatu kredita.

Polica osiguranja – Lombardni kredit

Svaka polica osiguranja je također vrsta štednje, a svaka štednja se na kraju uvijek isplati, a kod nas se može isplatiti na više načina. Ukoliko ste vlasnik police osiguranja i ona vam može omogućiti Lombardni kredit. Važno je da je to nenamjenski kredit, ne trebate jamce ni dodatno osiguranje kredita. Visina kredita je do 95% vrijednosti vaše police osiguranja. Rok otplate do 10 godina, uz vrlo povoljne kamate. Ukoliko vam se životne prilike promijene, možete dogovarati raniju otplatu ili svojim depozitom, tj visinom vaše police osiguranja možete napraviti prijeboj kredita kad se za to steknu uvjeti.. Lombardni kredit je možda vaš spas, baš u pravi čas.

Bez jamaca – Lombardni kredit

Svi koji trebaju i traže gotovinske kredite, traže i načine da kredit dobiju bez jamaca. Ako ste vlasnik oročene štednje ili police osiguranja, vi možete brzo i lako dobiti nenamjenski gotovinski kredit bez jamaca. Tražite Lombardni kredit i zaboravite potragu za jamcima. Iznos kredita ovisi o veličini vaše štednje ili visini vaše police osiguranja. Kredit otplaćujete u ratama na dogovoreni rok otplate uz vrlo povoljne kamate, istovremeno kamate na vašu oročenu štednju rastu i dalje, pa ste najedanput u poziciji dvostrukog ulaganja ili dvostrukog dobitka. Vaša oročena štednja ili polica osiguranja su vaši jamci, a Lombardni kredit, najbolji nenamjenski gotovinski kredit koji možete dobiti.

Povoljnije kamate – Lombardni kredit

Priču o povoljnim kamatama treba razjasniti dvosmjerno. Lombardni kredit su vrlo povoljni krediti sa vrlo povoljnim kamatama na iznos kredita i na razini mjesečnih rata otplate, a istovremeno i dalje rastu pozitivne kamate na vašu štednju koja vam je i omogućila Lombardni kredit. To je dvostruka dobrobit, dvostruko ulaganje koje stimulira i potiče štedljive klijente da i dalje štede kod nas. Kamte su na neki način vrijednosni indeks vaše štednje i vrijednosni indeks dobivenog kredita, a ako poželite ubrzati otplatu ili ranije zatvoriti kredit, uvijek možete sa svojim kreditnim odjelom dogovoriti prijeboj kredita sa vašom oročenom štednjom.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (323 ocjena)

Home » Lombardni kredit