Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Net info

Net info

U digitalnom svijetu današnjice na sve moguće načine bombardirani smo različitim informacijama toliko da se dogodio fenomen nemogućnosti pronalaženja relevantnog izvora. Dostupnost informacijama fenomen je koji se tek pojavio u posljednjem periodu, a mi smo jedni od prvih generacija koje se susreću s ovakvim društvenim trendovima. U nedostatku općeg iskustva u takvom svijetu, Net info nametnuo se kao najbolji izvor pouzdanih informacija za sve vrste bankovnog poslovanja. Gdje se isplati štedjeti? Gdje su najpovoljniji krediti? U kojoj banci se ne isplati štedjeti? Odgovore na takva pitanja net info pruža uz golemo iskustvo na području financijskog poslovanja.

Net info kao izvor informacija o štednji

Kako biste se pouzdano i hladne glave odlučiti za štednju, bitno je odabrati banku u kojoj ćete sa svojom štednjom najviše profitirati. Kao što smo napomenuli, more informacija po pitanju financijskog i bankovnog poslovanja često će Vas natjerati u stadij premišljanja, a u nekim slučajevima i u stadij rezignacije radi fenomena previše informacija. Stoga Net info nudi jasan pregled članaka koji nude informacije o trenutnom stanju banaka u Republici Hrvatskoj te vrlo zorno objašnjava zašto se u pojedinoj banci isplati ili ne isplati štedjeti. Kad su u pitanju štednje, odabir banke možda je najvažnije pitanje, stoga su potencijalni klijenti često u dilemi koga odabrati. Uz Net info ne morate se bojati jer su Vam sve informacije skupljene na jedno mjesto. Net info prati dobar glas po pitanju informacija, a kad su u pitanju štednje, glasi kao apsolutni lider.

Net info kao izvor o kreditima

Kad je u pitanju ulaženje u kredit, tek onda počinje natjecanje. Kreditne kuće, licencirane ili nelicencirane od strane HNB-a, stvorile su jaku konkurenciju na tržištu kredita, a informacije koje do Vas dolaze u kombinaciji jedino što mogu stvoriti je kašu od Vašeg mozga. Uz Net info, saznajte jasno gdje Vam se u određenom vremenu isplati uzeti stambeni kredit, gdje se nalaze najpovoljniji nenamjenski krediti, a gdje je najbrža pozajmica. Net info vijesti o trenutnom stanju na kreditnom tržištu donosi uz relevantne izvore i sve na jednom mjestu.

Sistematičnost i transparentnost kao glavni aduti kad je u pitanju Net info

Ono što ljude najčešće privuče kod Net info-a jest upravo jasna sistematičnost i transparentnost u dolaženju do informacija ili shvaćanja istih. Posloženost različitih banaka po grafovima i ocjenjivanje banaka po povoljnim uvjetima za poslovanje nužni su u davanju informacija potencijalnim klijentima. Uvjerite se sami u sistematičnost Net info-a te saznajte sve što Vas zanima prije ulaska u svijet kreditnog poslovanja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (543 ocjena)

Home » Net info