Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na porodiljnu naknadu

Pozajmica na porodiljnu naknadu

Pozajmica na porodiljnu naknadu spada u jednu od veoma traženih pretraga na internetu, budući da su prisutna mnoga pitanja u pogledu uvjeta, kriterijima za odobrenje i ostalih važnih informacija.

Koncept pozajmica na porodiljnu naknadu

Rođenje djeteta je prekrasan događaj. Međutim odgajanje djeteta jedan je od najvećih troškova koji zahtjeva dobru financijsku pripremljenost. Ako ste tek postali majka, važnost uspostavljanja proračuna i financijskog plana osigurava najbolju potporu u toku porodiljskog odsustva. Uzimajući u obzir pri tom prisutnost velikih troškova u podizanju djeteta, pozajmica na porodiljnu naknadu doprinijet će većoj sigurnosti i učiniti da iskustvo roditeljstva bude manje stresno u financijskom smislu. I pored raznovrsnih kreditnih opcija i ponuda zajmodavaca koje su dostupni na kreditnom tržištu, pozajmica na porodiljnu naknadu predstavlja najadekvatnije rješenje. Ovaj model pozajmice namijenjen je za korisnice porodiljske naknade.

Što je pozajmica na porodiljnu naknadu?

Iako porodiljna naknada pruža određenu potporu koju roditelji ostvaruju nakon rođenja djeteta, iznos koji se dobiva zavisi od toga da li je majka u radnom odnosu ili ne. Istovremeno, ostvareni radni staž predstavlja još jedan važan kriterij u dobivanju novčanog iznosa. S’ s obzirom na to da prinova u porodici donosi i dodatno financijsko opterećenje, na tržištu se mogu pronaći posebni kreditni modeli koji su kreirani da olakšaju kupovinu osnovnih stvari za bebu. Mogućnost dobivanja pozajmice na porodiljnu naknadu pruža potrebnu sigurnost, a sredstva se mogu koristiti za kupovinu osnovnih stvari za novorođenče i svih ostalih troškova, opreme, krevetića, itd.

Pozajmica na porodiljnu naknadu – za dodatnu financijsku potporu

Jedno od najzastupljenijih pitanja u odgajanju novorođenčeta je koliko troškova će biti prisutno. Dobivanje novog člana porodice dolazi s nizom novih odgovornosti, a određivanje prioriteta i stavki na financijskom planu su najvažnija obaveza. Kao što se može vidjeti troškovi su veći, imajući u vidu sve stavke koje se smatraju bitnim u tom razdoblju. S’ s obzirom na to da su u tom periodu rashodi znatno veći, dolazak do dodatne financijske potpore u vidu odgovarajuće kreditne usluge uvijek je od ključnog značaja. Pozajmica na porodiljnu naknadu spada u vrlo traženu financijsku usluga koja osigurava potrebnu potporu u trenucima kada je to najneophodnije.

Kako do pozajmica na porodiljnu naknadu?

Banke i kreditne institucije majkama koje se nalaze na porodiljskom odsustvu ponudile su prilagođene modele kredita i pozajmica. Jedan od vrlo traženih proizvoda su pozajmice na porodiljnu naknadu. Najveća pogodnost ove financijske usluge nalazi se u jednostavnoj realizaciji, jer se pozajmica brzo odobrava, a novac je na tekućem računu u toku istog dana. Pozajmica na porodiljnu naknadu se obično odobravaju u manjem iznosu, pri čemu u zavisnosti od odabira zajmodavca postoji mogućnost podnošenja zahtjeva putem interneta.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (295 ocjena)

Home » Pozajmica na porodiljnu naknadu