Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:04
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Express pozajmice

Express pozajmice koje su preplavile internet

U zadnje je vrijeme internet preplavljen s oglasima s kojih nam financijski stručnjaci (kreditnih ili kartičnih tvrtki) poručuju kako će nam rado pomoći odabrati vrstu pozajmice, ako nismo sigurni kakav bi nam model najviše odgovarao. Mnogi se ljudi istim tim stručnjacima javljaju s jednom, ključnom željom – da kredit dobiju što prije i, naravno, bez provjere kreditne sposobnosti. Ipak rijetko tko odmah i dobije pozajmicu koja kao da je za njega krojen; od visine kamate do roka isplate – ali se zato spomenute tvrtke stalno iznova trude kreirati artikl prilagođen određenom tipu ljudi. I jedne i druge tvrtke nude pozajmice koje su se u zadnje vrijeme pokazale itekako popularnima; dijelom i jer se dobivaju bez prethodne kreditne provjere, ali i bez papirologije i precijenjeno skupih javnih bilježnika, te u roku od jednog dana – riječ je o tzv. “express pozajmicama” a kreditne i kartične tvrtke koje se njima bave uglavnom naglašavaju kako veliki broj zadovoljnih korisnika svjedoči o prednostima iste. Express pozajmice se mogu pronaći preko interneta, a kreditne tvrtke u svom predstavljanju obično naglašavaju kako je riječ o diskretnim i lako dostupnim pozajmicama.

Express pozajmica – provjereni novčani proizvod

Pozajmica novca preko express pozajmice je prije svega provjerena i sigurna, i to velikim dijelom zahvaljujući stalnom unapređenju usluga za koje brinemo, ali i povjerenju koje nam klijenti pružaju.” ovim riječima matična firma express pozajmice reklamira svoj popularni proizvod. Ipak, za razliku od mnogih sličnih proizvoda koje nalazimo na prepunom tržištu, express pozajmicu ne mogu dobiti nezaposleni, već samo punoljetne osobe s redovnim mjesečnim primanjima; koje im po mogućnosti sjeda na tekući račun (bilo koje banke), na koji bi po završetku dogovora bila upućena i ova pozajmica. Ovakvi “instant” popularni novčani proizvodi podrazumijevaju prije svega jednostavnu i jasnu ponudu bez neočekivanih troškova, praktičnu i pristupačnu mjesečnu otplatu, te brzu odluku i neposrednu isplatu tako da ne trebate brinuti kako dignuti kredit ako si na crnoj listi. Cijeli je proces financiranja putem express pozajmice za eventualnog klijenta brz i jednostavan a kreditne i kartične kuće istiću kako su im sve usluge transparentne i diskretne s neočekivanim pogodnostima poslovanja.

Express pozajmice dostupne bez obzira na crnu listu

Express pozajmica se može zatražiti i direktno iz komfora vlastitog stana, bez potrebe za izlaskom i čekanju na šalteru, a kako se napominje u jednoj od brojnih reklama za ovaj proizvod, cilj je bio konačnom korisniku uštedjeti novac i vrijeme, te svakog klijenta ujedno poštedjeti javnih bilježnika i ostale dokumentacije. Kreditno opterećenje, crna lista, ili minus na računu nisu prepreke za Express pozajmicu jer se, kako kaže i citat iz reklame, “takve pozajmice i uzimaju ne bi li se klijentu omogućio normalan život bez suvišnih troškova i stalne brige o novcu.”

Express pozajmice u gotovini

Ovakve su pozajmice idealne ako trebamo manju količinu novca što prije. Isplata kredita je moguća već unutar 15 minuta od potpisivanja i primitka dokumentacije; naravno ako je klijent zadovoljio minimalne uvjete koji se traže za realizaciju posudbe. Inače, Express pozajmice omogućuju i da klijent na svom računu ima gotovinu s kojom može raspolagati kako želi i na način na koji to njemu najviše odgovara. Ukratko, ako tražite izvor kratkoročnog financiranja, ovo je vjerojatno jedno od boljih rješenja za vas – bez neplaniranih troškova i sličnih neugodnih iznenađenja!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (324 ocjena)

Home » Express pozajmice