Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini pozajmice

Mini pozajmice

Hrvati obožavaju peglati kreditne kartice, a kad one zakažu, traže brza rješenja za manje novčane probleme kao što su hitne pozajmice ili mini pozajmice. Velik broj građana u nekom se razdoblju svog života našao u situaciji kada mu je zatrebala mini pozajmica kako bi premostio period između nepredvidivih troškova i dolaska plaće odnosno mirovine. U tim situacijama traže manje iznose u bankama i kreditnim kućama koje mogu vratiti već s dolaskom sljedećih primanja.

Mini pozajmice ne podliježu instrumentima osiguranja

Mini pozajmice su pozajmice koje karakteriziraju manji novčani iznosi koje je potrebno otplatiti u relativno kratkom periodu. Radi se najčešće o roku otplate od 30 dana, a može se proteći sve do pet godina. S obzirom na kratak rok otplate, kamatna na mini pozajmice je najčešće fiksna za razliku od dugoročnih kredita koji je općenito skuplja investicija. Kako se radi o manjim iznosima, otplaćuju se bez velikog opterećenja. Nisu potrebne nekretnine ni pokretnine kao zalog, a ne traži se ni garancija trećeg lica, odnosno sudužnika ili jamca.

Mini pozajmice mogu zatražiti svi radnici bez obzira na vrstu zaposlenja

Mini pozajmice ne zahtijevaju ovjeru poslodavca, čime se prilika za pozajmljivanjem novca pruža svim radnicima bez obzira na vrstu zaposlenja. Brojni poduzetnici u strahu od kraha tvrtke ne žele dati uvid u poslovanje svoje tvrtke čime onemogućuju radnicima da dignu pozajmicu ili kredit. Za mini pozajmice to nije potrebno, osobito ako ih izdaju kreditne kuće. Mogu ih podići zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme. One pružaju određenu fleksibilnost kakva je danas nužna, osobito u hitnim i nepredvidivim situacijama.

Što kod izdavanja mini pozajmica provjeravaju banke, a što kreditne kuće?

Banke, štedno-kreditne zadruge i kreditne organizacije koje nude mini pozajmice najčešće od klijenta zahtijevaju uredno financijsko stanje. Kod banaka to podrazumijeva kreditnu sposobnost što znači da se u obzir uzimaju redovna primanja klijenta, poslodavac kod kojeg je klijent zaposlen i vrsta zaposlenja. Osim toga, pazi se na to podmiruje li klijent redovito svoja već postojeća dugovanja, ima li već status jamca ili sudužnika i koliko osoba klijent uzdržava.

Svaka će banka nakon temeljne provjere, a prije odobravanja kredita zaviriti u kreditno izvješće HROK-a koje sadrži podatke o kreditnim zaduženjima, o redovitosti otplate postojećih obveza, instrumentima osiguranja, potencijalnim obvezama na ime jamca ili sudužnika i slično. Na temelju toga određuje se može li klijent dobiti mini pozajmice.

Kreditne kuće se za razliku od banka ne oslanjaju se na kreditnu sposobnost i crne liste neplatiša, već provjeravaju ima li klijent redovita primanja i podmiruje li redovno svoja postojeća dugovanja.

Nije potrebna dodatna dokumentacija za mini pozajmice

Najveća prednost mini pozajmica jest ta što se zahtjev podnos online putem. Ovu opciju imaju i banke i kreditne kuće prvenstveno zato što se radi o manjim svotama novca. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Banke i druge financijske institucije za manje svote novca koje se isplaćuju u roku jednog dana ne traže puno papirologije. Odobreni iznos kredita isplaćuje se direktno na transakcijski račun korisnika kredita.

Treba imati otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (178 ocjena)

Home » Mini pozajmice