Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:57
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice bez hipoteke

Zašto novčane pozajmice bez hipoteke

Sama pomisao da vam netko može uzeti nekretninu tjera strah u kosti. Krediti u kojima nekretnina služi kao određena vrsta garancije i zaloga, predstavljaju svojevrstan rizik. U slučaju da korisnik kredita ne može plaćati kredit, zajmodavac može uzeti nekretninu i njenom prodajom pokušati namiriti dugovanje koje se nagomilalo. Ponukani time financijski stručnjaci osluškivali su tržište i kreirali novčane pozajmice bez hipoteke. To znači da korisnik pozajmice ne treba dati hipoteku na nekretninu, već pozajmicu može tražiti bez zaloga.

Micanjem hipoteke otvorilo se veće tržište, osobito kad su u pitanju mladi ljudi. Oni, za razliku od starijih generacija, još u tom razdoblju nemaju nekretninu, pa do nedavno nisu ni mogli tražiti pozajmice. Novčane pozajmice bez hipoteke olakšale su put do veće mase ljudi koja živi ubrzanim načinom života i traži brza rješenja za svoje probleme, kako poslovne, tako i financijske. U samo nekoliko koraka bez zaloga, rješenje za financijske teškoće je na pomolu. uz internet zajam.

Pozajmice su postale sve popularniji način pozajmljivanja novca jer sve manje banaka i drugih kreditnih i financijskih ustanova traži zalog i nije nužno da tražitelj kredita bude u radnom odnosu. Pozajmice osim radnika mogu zatražiti umirovljenici koji su do nedavno bili marginalizirana grupa kad su u pitanju zajmovi i krediti.

Što su to novčane pozajmice bez hipoteke?

Novčane pozajmice bez hipoteke označavaju relativno male svote novca koje korisnik kredita otplaćuje tijekom kratkog perioda otplate. Kako im samo ime govori, korisnik pozajmice ne treba dati nekretninu u zalog. Najčešće se novčane pozajmice bez garancije isplaćuju u iznosu do 6000 kuna, a s maksimalnim rokom otplate do 150 dana.

S obzirom na to da se radi o malim svotama novca, za ovu vrstu novčane pozajmice najčešće nije potrebna ovjera kod javnog bilježnika kao ni kod poslodavca.

Zašto je lakše doći do pozajmice nego do kredita?

Pozajmice se za razliku od kredita ponajviše daju u manjim iznosima pa ih je i lakše dobiti. Osim toga, sam proces dobivanja olakšava i činjenica da banke nisu jedine koje mogu izdavati pozajmice. Naime, kreditne i druge financijske ustanove koje imaju odobrenje Hrvatske narodne banke, mogu izdati novčane pozajmice.

Pri ugovoru o zajmu zajmodavatelj može biti bilo koja fizička i pravna osoba, a pri ugovoru o kreditu zajmodavatelj je po pravilu banka. Pozajmicu prema tome može dati banka ili bilo koja druga financijska institucija, ali isto tako i nebankarske i nefinancijske institucije. Jednako tako, sam proces dobivanje pozajmice je brži u odnosu na druge vrste zajmova zato što je u ugovor o zajmu neformalan ugovor, dok ugovor o kreditu mora biti sklopljen u pisanom obliku.

Najbrže rješenje u „kritičnim“ situacijama

Novčane pozajmice bez hipoteke pokrivaju nepredvidive situacije koje iziskuju hitnu injekciju manje svote novca. S obzirom na da nisu namjenske, korisnik pozajmice može ih iskoristiti za sve što poželi. Banke u osnovi zahtijevaju da je potencijalni korisnik klijent najmanje tri mjeseca, dok druge kreditne ustanove traže da klijent ima redovna primanja i da na vrijeme podmiruje svoja dugovanja.

Ono u čemu se obje strane slažu jest da račun ne smije biti u blokadi ni zaštićen, a nova se pozajmica ne može izdati dok se stara ne isplati do kraja. To znači ako supružnici imaju zajednički račun, sve dok ne podmire dugovanja, ne mogu tražiti novu pozajmicu zato što se tereti isti tekući račun. Odnosno, muž/žena ne može tražiti pozajmicu ako se s istog računa već otplaćuje pozajmica. Tek nakon što je dug otplaćen, mogu tražiti novu novčanu pozajmicu bez hipoteke.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (518 ocjena)

Home » Novčane pozajmice bez hipoteke