Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:22
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko daje pozajmice

Saznajte tko daje pozajmice

Situacija je hitna, a novac da je stigao jučer, bilo bi prekasno? – ako vam ovaj scenariji zvuči poznato, niste jedini. Procjenjuje se da je u blokadi gotovo 326 tisuća građana, a njihov ukupan dug iznosi više od 42 milijarde kuna, upozorila je u svom izvješću Financijska agencija, FINA. Najviše dužnika ima u Zagrebu, a slijede Split, Rijeka i Osijek. Najveći prosječni dug imaju građani Čakovca čiji se dug procjenjuje na gotovo 364 tisuće kuna. Cijela ova situacija, iako alarmantna nije nimalo iznenađujuća. Naime, prosječna potrošačka košarica je skuplja od prosječne mjesečne plaće. I to za više od 1000 kuna.

Ne čudi stoga što se sve veći broj građana pita tko daje pozajmice. Ako ste barem jednom obratili pažnju, mogli ste primijetiti da internet vrvi oglasima na kojima se nude brze pozajmice uz ovakve i onakve uvjete. Rasvjetni stupovi i tramvajske stanice oblijepljene su letcima na kojima se nude najbolje pozajmice s najpovoljnijim uvjetima. No ne treba nasjedati olako. Prije nego li se odlučite za bilo koji od tih letaka, zapitajte se tko daje pozajmice. Treba imati na umu da nemaju sve kreditne kuće odobrenje za rad u Hrvatskoj od strane Hrvatske narodne banke. Neke od njih posluju bez ugovora i novac isplaćuju direktno na ruke te time klijenta lišavaju bilo kakve sigurnosti.

Tko daje pozajmice osim banaka

Kreditne kuće koje imaju odobrenje Hrvatske narodne banke djeluju preko interneta i imaju puno liberalniji pristup kad su u pitanju zajmovi, krediti i pozajmice. Nije čudo što se nameću kao logičan odgovor na pitanje tko daje pozajmice. Klijenti preferiraju takav način rada jer nema mjesta za bespotrebnu papirologiju i duga čekanja u redovima. Sve se može obaviti preko interneta, a od dokumentacije potrebni su samo ugovor koji se skida na njihovoj stranici, preslika osobne iskaznice i tekućeg računa. Isplaćuju se manje svote novca, najčešće do 6000 kuna i sve to u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Ako se pitate tko daje pozajmice, osim kreditnih kuća, na to pitanje odgovaraju štedno-kreditne zadruge. One nude kratkoročne pozajmice za nabavu sirovina i materijala što može pomoći vlasnicima tvrtki ili obrta koji se pitaju tko daje pozajmice. U ponudi imaju i dugoročne pozajmice za pravne i fizičke osobe. Njihova najveća prednost jest fiksna kamatna stopa tijekom cijelog perioda otplaćivanja.

Osim kreditnih kuća i štedno-kreditnih zadruga, pozajmice mogu dati i fizičke osobe. To mogu biti prijatelji i rodbina ili pak poslodavac. Takve je stvari najbolje regulirati pismenim putem, na jednak način kao kod poslovanja s bankom ili drugom financijskom institucijom. Dogovara se otplatni plan, kamatna stopa po kojoj se pozajmica vraća i valuta vraćanja duga.

Tko daje pozajmice brzo i online

Banke su logičan slijed i vjerojatno prvi izbor kad se pitate tko daje pozajmice. Kod njih nema sitnih slova i prije posudbe novca, potpisuje se ugovor u kojem su jasno naznačeni svi uvjeti pozajmice, od svote, otplatnog plana i kamatne stope. U ponudi imaju kratkoročne, dugoročne, gotovinske, namjenske i nenamjenske pozajmice. Ukoliko se klijentu ne sviđa ponuda jedne banke, može zatražiti ponude različitih banaka i nakon tog odlučiti koji mu uvjeti najbolje odgovaraju.

Za razliku od kreditnih kuća, banke nemaju toliko razvijenu posudbu preko interneta. Pozajmice se trebaju zatražiti fizičkim dolaskom u banku, a pritom se provjerava klijentova kreditna sposobnost. Kreditne kuće to ne rade, već im je dovoljno da klijent redovno podmiruje svoja dugovanja i prima plaću odnosno mirovinu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (318 ocjena)

Home » Tko daje pozajmice