Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sia dep

Sia dep

Sia dep i čime se bavi

Čuli ste za naziv Sia dep i sada vas zanima što je to i čime se bavi. Ako pročitate ovaj tekst saznati ćete sve o tome što je Sia tvrtka i čime se bavi. Sia dep je firma koja je osnovana u Latviji i čije je sjedište u glavnom gradu te države, točnije u Rigi.

Posao firme je davanje jamstva kupcima i kao svaka firma, tako i Sia tvrtka ima svoju službenu Internet stranicu i službenu e-mail adresu gdje možete slati svoje upite. Sia tvrtka također prikuplja podatke o svojim klijentima i to na više načina. Treba naglasiti da su svi načini prikupljana podataka strogo napravljeni prema zakonu. Jedan od načina se odnosi na to kada korisnik kupi uslugu ili proizvod firme i prilikom toga firma arhivira njegove podatke.

Sia tvrtka također ima pravo tražiti informacije o klijentima od strane njihovih vjerovnika. Sia tvrtka ima pravo vaše podatke uzeti i iz javno dostupnih baza podataka, ali i onih privatnih. Vi sami također možete dati dopuštenje drugoj osobi da vaše podatke ustupi Sia tvrtka.

Sia dep i za što koristi vaše podatke

Želite znati što je to Sia dep i za što koristi vaše podatke? Ako je vaš odgovor da, onda ste na pravom mjestu jer ovaj tekst vam donosi sve tome što je Sia dep i za što koristi vaše podatke.

Prije svega, Sia tvrtka koristi vaše podatke kako bi vas se moglo identificirati prilikom vašeg stupanja u kontakt s njima. Vaši podaci su i bitni radi odrađivanja svih obveza, koje su proizašle iz vašeg sporazuma sa firmom Sia trvtka. Nadalje, vaši podaci igraju veliku ulogu prilikom provjere vaše kreditne sposobnosti i provjere vaših sporazuma sa vjerovnicima. Sia tvrtka svojim klijentima nudi odgovarajuće proizvode na temelju njihovih podataka.

Vaši podaci se koriste i prilikom zaštite same firme i to na način da se pomoću njih otkrivaju možebitne prijevare. Podaci se koriste i za slanje računa korisnicima. Sia tvrtka treba vaše podatke isto tako i zbog komuniciranja s vama. Djelatnici marketinga, unutar Sia tvrtke, vaše podatke koriste i prilikom marketinške analize, pomoću koje izrađuju različite profile korisnika.

Sia dep i koja su vaša prava

S obzirom na prethodno navedeno o tome kako se prikupljaju vaši podaci i kako se sve koriste, želite znati nešto više o svojim pravima. Naime, mnogi ljudi danas skeptično gledaju na korištenje svojih podataka, jer svako malo slušaju ili čitaju o zloupotrebi privatnih podataka od strane velikih korporacija i firmi.

Stoga i ne čudi ako želite saznati nešto više o Sia dep i koja su vaša prava. Ovaj tekst je osmišljen kako bi pomogao svim zabrinutim ljudima, koji nisu sigurni gdje potražiti informacije o Sia dep i koja su vaša prava. S obzirom na to kako se koriste vaši podatci, vi imate više vrsta prava. Vi imate pravo na brisanje svojih podataka iz baze podataka firme, imate pravo ograničeno korištenje vaših podataka. Vaše pravo je i pravo na obavještavanje o tome gdje se vaši podaci koriste.

Postoji još stvari na koja vi imate prava, ali ovdje su navedena ona najvažnija prava. Ukoliko smatrate da su vaša prava prekršena, onda imate pravo podnijeti žalbu institucijama čija je nadležnost zaštita privatnih podataka. To može biti hrvatska Agencija za zaštitu osobnih podataka ili pak neki od nadležnih općinskih sudova.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (521 ocjena)

Home » Sia dep