Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sindikalna pozajmnica

Sindikalna pozajmnica

Budimo sada iskreni, svi ,pa i sami članovi Sindikata, su se u jednom trenutku našli u situaciji gdje nam je zatrebalo dodatnih financijskih sredstava koji jednostavno nismo imali na raspolaganju u tome momentu, te smo pomoć tražili posvuda. Za takve situacije gdje nam treba hitno novac najefikasnija solucija, ali i najbrža, su upravo pozajmnice. To su vam kao mini krediti koji se brzo isplaćuju na vaš račun te vam omogućavaju da što prije krenete rješavati bilo kakav problem gdje vam trebaju dodatna sredstava. Za članove Sindikata postoji posebna ponuda zvana sindikalna pozajmnica.

Sindikalna pozajmnica – trenutna isplata pozajmnica

Mnoge banke koje postoje na ovim prostorima imaju u svojoj ponudi pozajmnice, jer su uvidjeli da je porastao interes za njima. Sam interes za pozajmnica je porastao zbog činjenice što su veoma jednostavni za ugovoriti, te omogućuje klijentima brzu isplatu na njihovim računima te mogu odmah početi koristi financijska sredstava. Uz ponudu pozajmnica koje možete vidjeti u određenim bankama, imaju i posebnu ponudu zvana sindikalna pozajmnica koje se daju svima koji su članovi Sindikata. Što čini sindikalna pozajmnica drugačijim od onih običnih pozajmnica koje su dostupne građanima je upravo u samo činjenici što su one povoljnije za članove Sindikata.

Sindikalna pozajmnica – brz i jednostavan proces

Sam proces ugovaranja sindikalna pozajmnica je veoma jednostavan te ujedno vrlo brz, isto kako je za obične pozajmnice. Svjesni su toga bili i sami davatelji usluga sindikalna pozajmnica da nema potrebe komplicirati tamo gdje se ne treba. Stoga neće vam biti potrebno puno papira raznih dokumentacija, samo ono osnovno će vam biti potrebno. Informacije za dokumentaciju koja će vam biti nužna za ugovaranje sindikalna pozajmnica možete vrlo jednostavno naći na web stranicama pružateljima sindikalna pozajmnica te banaka koji ih imaju u svojoj ponudi. Za sindikalna pozajmnica sami odaberete iznos kredita koji vam treba te odredite rok isplate koji vama najviše paše. U najkraćem roku možete iščekivati vaš novac na računu.

Sindikalna pozajmnica – najbolje rješenje za vas

Sindikalna pozajmnica se odobrava bez učešća te bez jamaca, što čini sam proces još bržim i lakšim. Sindikat omogućuje svojim članovima da im olakšaju probleme kada trebaju dodatna financijska sredstava kako bi riješili određene troškove i slično, te da se ne muče s kompliciranom papirologijom kako bi dobili nenamjenski kredit. Te su zbog toga uveli sindikalna pozajmnica kako bi im pomogli da lakše i brže dođu do sredstava koja su im potrebna. Ako ste vi član Sindikata te se nalazite u situaciji gdje vam hitno treba novac, najbolje rješenje za vas je upravo sindikalna pozajmnica.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (578 ocjena)

Home » Sindikalna pozajmnica