Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Splitska banka krediti

Splitska banka krediti

Svi se možemo složiti da danas imamo veliku ponudu raznih kredita od raznih banaka. Oglase za njih možemo vidjeti posvuda, od reklama na televizijama i na radiju pa do oglasa na internetu, te imate i razne članke o njima. I kako smo okruženi mnogim ponudama i opcijama nismo ni sami više sigurni koja je od svih njih zapravo najbolja za vas. Odgovor na ovo pitanje je veoma jednostavan, to su upravo Splitska banka krediti. Razlozi zbog čega je njihova ponuda kredita najbolja za vas ćemo vam razjasniti kroz sljedeće paragrafe.

Splitska banka krediti – najbolji gotovinski i stambeni krediti

U Splitskoj banci možete vidjeti pregršt dobrih ponuda i opcija raznih kredita za sve situacije gdje će vam zatrebati dodatna sredstava. Od kredita za građane imamo sljedeće vrste kredita, a to su gotovinski krediti te stambeni krediti.  Od gotovinskih kredita imamo gotovinske kredite, koji su dostupni u hrvatskim eurima, gotovinski krediti za umirovljenike, gotovinski krediti za pomorce, gotovinski krediti za studente te novo uvedeni Klik kredit. Što se tiče stambenih kredita u ponudi možete vidjeti stambene kredite u eurima, stambeni krediti za pomorce, stambeni krediti uz program POS+ te stambeni krediti uz državnu subvenciju. Od ostalih Splitska banka krediti u ponudi, za vas imaju auto krediti, krediti za individualne iznajmljivače u turizmu (imate i posebnu ponudu kredita za individualne iznajmljivače u turizmu koji se nalaze u Zadarskoj županiji) te imate i lombardni krediti.

Splitska banka krediti – možete ugovoriti i online

Sigurno vas zanima, što je pak to Klik kredit? Pa evo, sad ćemo vam malo to bolje pojasniti. Klik kredit vam je online, gotovinski kredit koji je moguće ugovoriti iz udobnosti vašega doma preko njihove web stranice na internetu. Što znači da možete predati zahtjev za gotovinski kredit putem njihove online aplikacije te jednostavno i brzo oblikujete vaš Klik kredit prema vašim potrebama uz najpovoljnije uvjete. Ovakvi Splitska banka krediti vam omogućuju da bez potrebe odlaska u poslovnicu jednostavno i brzo riješite i dobijte upravo ono što vam treba u datoj situaciji. Što se tiče dokumentacije koja će vam trebati za ugovarati Splitska banka krediti su vam samo preslika vaše važeće osobne iskaznice te ostali dokumenti koji će vam trebati ovisno o kojem se kreditu radi možete naći na njihovoj web stranici.

Splitska banka krediti – s vama kad vam treba

Svako se od nas nađe u situaciji u kojoj se nismo mislili da budemo bili, pogotovo ako se radi o situaciji gdje će vam trebati veća svota sredstava koji u tome datom trenutku jednostavno nemate. Zato za vas je najbolja i najsigurnija opcija Splitska banka krediti, koji će vam pomoći da najbrže riješite bilo kakvu situaciju ili riješite neke stvari.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (420 ocjena)

Home » Splitska banka krediti