Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studenski kredit

Studenski kredit

Ulaganje u edukaciju i obrazovanje znači ulaganja u bolju i sigurniju budućnost. Obrazovanje je jedna od najsigurnijih investicija koja omogućava ostvarenje profesionalnih ciljeva. Mnogi studenti svake godine su u potrazi za najpovoljnijim modelom financiranja koje će pokriti velike troškove studija. U nastojanju da ponude najbolju uslugu, banke su omogućile izvrsne uvjete za studenski kredit. Ujedno, studenski kredit daje mogućnost svakom ispuniti svoje snove o obrazovanju i ne odustane od cilja zbog ekonomskih razloga. Studenski kredit spada u najpogodniji model financiranja koji obuhvaća sve troškove za diplomske i postdiplomske studije. Ujedno, studenski kredit je izvrsna alternativa koja pomaže da se dođe do potrebnih financijskih sredstava za financiranje studija.

Studenski kredit – Informirajte se o najvažnijim pojedinostima

Kako bi što bolje razumjeli pojam studenski kredit i neke osnove koje on u suštini predstavlja, najvažnije je krenuti od osnovnih karakteristika i pogodnosti, posebno ukoliko ste student. Naime, studenski kredit spada u poseban vid kreditnog modela financiranja koji je namijenjen svim studentima, tijekom diplomskog i postdiplomskog razdoblja. Za razliku od ostalih zemalja, gdje je studenski kredit jedan od vrlo uobičajenih, ova praksa u našoj zemlji još uvijek spada u poseban vid kreditiranja. Studenski kredit namijenjen je za sve studente koji studiraju u zemlji ili u inozemstvu. Njegove jedinstvene karakteristike ogledaju se u otplati, odnosno, otplaćivanju kamate tijekom studiranja, a glavnica se isplaćuje nakon završenih studija.

Studenski kredit i vrijeme otplaćivanja

Studenski kredit dostupan je u različitim uvjetima plaćanja, odnosno, roka otplate koji je u prosjeku oko sedam godina. Međutim, banke pritom zahtjevaju jamca za studenski kredit kako bi se osigurale za otplaćivanje kredita. Kad se uspoređuju postojeće mogućnosti kreditnog financiranja koje se nude na tržištu, vrlo je važno uzeti u obzir iznos plaćanja, kao i vremenski trajanje plaćanja. Ukoliko postoji izvjesna nesigurnost u vezi vremenskog roka otplate kredita, uvijek je najbolje odlučiti se za duži rok otplate, jer su uvjeti znatno fleksibilniji. Najvažnija prednosti koja se odnosi na studenski kredit je ta što se do odobrenja može doći online putem, znači bez dodatnog čekanja u banci.

Najveće prednosti koje nudi studenski kredit

Činjenica je da se u suvremenom društvu više nego ikada cijeni vrijednost fakultetskog obrazovanja. Sa ciljem da potaknu obrazovni razvoj, banke odobravaju studenski kredit koji rješava sve troškove vezane za razdoblje studija. Studenski kredit je idealno rješenje koje će pomoći da se pokriju svi troškovi studija, pri čemu su na raspolaganju izvrsni uvjeti za otplatu. Stavljajući na raspolaganje studenski kredit, kao poseban model financiranja, banke su omogućile mnogi veći poticaj za studente u smislu produktivnog ulaganja za sektor obrazovanja. Studenski kredit ima vrlo povoljne uvjete koji su prilagođeni potrebama korisnika u svrhu financiranja studija.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (422 ocjena)

Home » Studenski kredit