Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vto Marker

Vto Marker

Svatko od nas se nađe u situaciji gdje im je potrebno više financijskih sredstava nego što trenutno imaju kod sebe. Pogotovo ako vam treba pod hitno novac, samo ugovaranje i odobravanje kredita može trajati predugo. Stoga je najbolje rješenje za vas brze pozajmice i zajmovi koji Vto Marker ima u svojoj bogatoj ponudi. Vto Marker već dugo posluje na našim prostorima i imaju poslovnice po cijeloj zemlji te na taj način svatko može ugovoriti brzu pozajmicu kada im zatreba hitno novac.

Vto Marker – brze pozajmice i zajmovi

Vto Marker omogućuje vam jednostavan i brz način da dođete do željenog zajma bez čekanja i stresa. U svojoj ponudi imaju razne pozajmice i zajmove prilagođene za sve vaše potrebe. Uz brze pozajmice imaju i brzi zajam, mini zajam te kratkoročni zajam. Osnovni uvjeti za odobravanje Vto Marker pozajmica i zajmova su da osoba ima redovne mjesečne prihode. Kratkoročni zajmovi su najbolje rješenje za vas odmah trebate novac jer vam Vto Marker garantira trenutnu isplatu na vaš tekući račun.

Vto Marker – brza realizacija i isplata pozajmica

Vto Marker pozajmice i zajmovi su dostupni za sve građane bez obzira na status. Od potrebne dokumentacije koja će vam trebati za ugovaranje Vto Marker pozajmice ili zajma su osobna iskaznica, kartica tekućeg računa, zadnja platna lista ili odrezak od mirovine te izvadak iz banke za zadnjih 30 dana. Isplate se vrše isključivo na uredan tekući račun osobe s kojim sklapaju ugovor. Prilikom ugovaranja Vto Marker pozajmica ili zajma sami odaberete koliki iznos vam treba te odredite rok otplate koji vama najviše odgovara. Vto Marker garantira brz i jednostavan proces ugovaranja i realizacije pozajmica i zajmova jer znaju da je vrijeme ključno kada klijentima treba pod hitno novac. Svoju pozajmicu ili zajam možete ugovoriti u svim poslovnicama Vto Marker. Možete ih prethodno kontaktirati preko njihovog telefonskog broja ili e-maila. Njihov telefonski broj i e-mail možete pronaći na njihovoj web stranici. 

Vto Marker – ugovorite pozajmicu već danas

Život je postao veoma nepredvidiv. Stvari se mogu trenutno promijeniti u samoj jednoj sekundi. Stoga čovjek mora biti spreman suočiti se i nositi s novom situacijom u kojoj se nalazi. Može se raditi o bilo čemu, bilo da je neočekivani kvar na vozilu, popravak kupaonice u vašemu domu ili neplaćeni računi koji su se nakupili. O čemu god da se radi, znate da uvijek možete računati na Vto Marker pozajmice i zajmovi. Ako se trenutno nalazite u situaciji gdje vam hitno treba novac, ugovorite već danas kod Vto Marker svoju pozajmicu ili zajam.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (496 ocjena)

Home » Vto Marker