Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zatvaranje ovrha

Krediti za zatvaranje ovrha

Krediti za zatvaranje ovrha – jednostavnost, brzina i transparentnost

Financijski analitičari često upozoravaju visoki trenda rasta životnih troškova, zbog čega građani sve češće imaju otvorena dugovanja (koja su, kako trendovi pokazuju, i sve viša). Nije čudno da se u današnje vrijeme mnogima događa da im tekuća mjesečna primanja jednostavno nisu dostatna za pokriti sve životne troškove – tako se, birajući između plaćanja svakodnevnih potreba i podmirivanja mjesečnih obveza često odabire ovo prvo jer se nitko ne može ostaviti bez novca koji pokriva najosnovnije potrebe. Tako nažalost druge obveze, poput npr. režija, padaju u drugi plan jer ljudi u takvim situacijama uglavnom razmišljaju po svima poznatoj shemi, otprilike:‘Ništa se neće dogoditi ako dva mjeseca ne platim vodu i grijanje’. No dva se mjeseca brzo pretvore u tri, tri pređu u četiri i, prije nego smo se snašli, naša su dugovanja prebačena ovršiteljima koji imaju zakonsko pravo prisilno naplatiti dugove ovršnog postupka. Jednom kad nam se račun nađe pod ovrhom on je blokadi a firma unajmljena za utjerivanje dugova, ili javnobilježnička tvrtka koja je preuzela naša dugovanja, počinje svakodnevno vršiti pritisak da se dug vrati. To, naravno, negativno utječe na čovjekovu psihu jer nitko ne može normalno funkcionirati dok razmišlja samo o tome kako da podmiri sva dugovanja, riješi se ovrha ili odblokira račun. Prije nego dođete pod bilo kakvu ovrhu za vas su spremni krediti za zatvaranje ovrha i starih računa. Ne dozvolite da budete ovršeni i da vaš račun bude u blokadi.

Krediti za zatvaranje dugovanja kao odgovor na potrebe građana

Kad se jednom nađete u ovakvoj situaciji, možete znati da stvari mogu postati samo gore, a dugovi samo veći – zato je upravo tada pravo vrijeme da zatražite kredit za zatvaranje ovrha. Neke su kreditne tvrtke, svjesne ovakvog trenda porasta dugova građana kao i mnoštvo blokiranih, u svoju ponudu uvrstile i kredite za zatvaranje ovrha. Ukratko, krediti za zatvaranje ovrha spadaju u skupinu tzv. brzih kredita. To su krediti bez kreditne kartice koje online možete dobiti i u par sati, a svrha im je pomoći klijentu posložiti financije i rasteretiti se duga onda kad je to najpotrebnije. Uobičajena visina kredita za zatvaranje ovrha jdo 4000 EUR s rokom otplate do 18 mjeseci, No, za razliku od banaka, kreditna tvrtka neće pregledavati jeste li nekada bili jamac, imate li već otvoren kredit ili kakvo vam je kreditno stanje u HROK-ovom registru. Bitno je da imate otvoren (neblokirani) tekući račun u bilo kojoj banci, te uredna mjesečna primanja.

Zašto brzi krediti, a ne bankarski

I dok banke isto tako nude kredite koji vam mogu pomoći da se riješite ovrhe i platite svoja dugovanja, malo je vjerojatno da su građani, kojima su primanja čim sjednu već pod ovrhom, još uvijek potpuno kreditno sposobni te da izvršavaju sve uvjete koje traži bankarsko kreditiranje. Zato je potrebno da napravite analizu i izračunate ukupnu visinu dugovanja i mjesečnih primanja, da lakše odredite koliki kredit bi vam pomogao i što ćete točno njime riješiti, ali i od kojih ćete ga sredstava vraćati. Inače, ovrha se može vršiti nad ovršenikovom plaćom, pokretninama, nekretninama, određenim vrijednostima, udjelima nad trgovačkim društvima ili dionicama, no postoji naravno dio primanja nad kojim se prema zakonu ne može izvršiti ovrha; odnosno ono što se smatra neophodnima za život. Tako se ne vrši ovrha nad invalidskim osiguranjem, dječjim doplatkom, primanjima s osnove zakonskog uzdržavanja, nezaposlenosti i sl, kao ni na iznos veći od dvije trećine ukupnog iznosa plaće.

Brzo i sigurno do euro kredita za zatvaranje ovrha

Brzi krediti za zatvaranje ovrha su idealno rješenje jer, osim što ih podižete u minimalnom roku, ne trebate hrpu dokumentacije koju biste trebali priložiti u banci; osim toga, odmah nakon što ste odredili detalje i zatražili kredit, potrebnu dokumentaciju ne morate nigdje nositi već ju jednostavno šaljete e-mailom i cijeli se proces dalje odvija online. To će vam uštedjeti vrijeme, i novac koji biste potrošili na ovrhe kod javnog bilježnika. Minimalna dokumentacija za ostvarivanje brzih kredita u većini kreditnih tvrtki podrazumijeva osobnu iskaznicu, kao dokument kojim potvrđujete identitet, karticu tekućeg računa iz bilo koje banke, koji mora biti slobodan od blokade, te kopiju izvatka iz banke, koju prilažete da bi dokazali svoja mjesečna primanja. Nećete trebati ni Ugovor o radu tako da kredit za zatvaranje ovrha možete ostvariti čak i ako niste prijavljeni po klasičnom Ugovoru o radu, ali i ako ste u mirovini.

Krediti za zatvaranje ovrha bez skrivenih troškova

Krediti za zatvaranje ovrha su česta i najbolja opcija kad vam stigne ovrha koju drugačije ne možete podmiriti, a bonus je i što nema nikakvim troškova dizanja kredita; svaki je vaš eventualni trošak vidljiv već na web stranici kreditne tvrtke pa je sve jasno vidljivo i transparentno već prije nego potpišete Ugovor (koji, zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom možete skenirati i poslati mailom). Zato nemojte čekati da se ovrhe gomilaju, a s njima i goleme kamate; riješite svoju financijsku situaciju još danas; dok još možete poboljšati kvalitetu života i smanjiti stres brzim jednostavnim i transparentnim kreditom!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (543 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje ovrha