Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.10.2021 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez kreditne kartice

Kreditne kartice postale su sastavni dio naših života i bez tog komada plastike gotovo da ni ne možemo zamisliti život. One omogućuju odgodu plaćanja, a može ih se koristiti i za kupovinu putem interneta odnosno telefonsku kupovinu. Kreditne kartice olakšavaju svaku neplaniranu potrošnju i zbog toga se nekima nije lako kontrolirati. Novac konkretno ne odlazi iz novčanika pa je lako predvidjeti troškove koji su se stvorili na bankovnom računu. Jednostavno ne postoji osviještenost da se novac troši zato što ne nestaje fizički čime raste i potrošnja, ali i nastaju dugovanja koja prije ili kasnije treba podmiriti.

Krediti bez kreditne kartice povoljnija su opcija od kredita na kartice

Kartica omogućuje i korištenje klasičnog gotovinskog kredita, no s višom kamatnom stopom nego kod druge vrste zajmova, pozajmica i kredita. To je ujedno i jedna od najvećih mana ove vrste kreditiranja. Povoljnija opcija su krediti bez kreditne kartice koje karakterizira pristupačnija kamatna stopa, a to znači i lakši plan otplate kredita kao i njegovo dobivanje. To su krediti bez hroka i crnih lista, oni ne zahtjevaju dodatnu papirologiju i najčešće su odobreni unutar jednog dana.

Kredite bez kreditne kartice u ponudi imaju kartične kuće koje klijentima nude lakši pristup do novac. Kredite bez kreditne kartice mogu zatražiti zaposlenici, umirovljenici i žena na rodiljnom dopustu. Namijenjena su svima, a zahtjev mogu podnijeti umirovljenici koji imaju maksimalno 80 godina. Riječ je o gotovinskim kreditima koji nisu namjenski pa ih klijent može utrošiti po vlastitom nahođenju u bilo koju svrhu.

Za kredite bez kreditne kartice nema provjere kreditne sposobnosti

Kreditne kuće za ovu vrstu kreditiranja ne traže ovjeru javnog bilježnika ni ovjeru poslodavca. Nije potrebno ni podnijeti izvješće HROK-a. To može pomoći ljudima koji nemaju ugovor na neodređeno ili se zbog sitnog duga nalaze na crnoj listi neplatiša. Ne radi se provjera kreditne sposobnosti odnosno mogućnosti da klijent dobije kredit te da ga uz kamate otplati u roku utvrđenom ugovorom o kreditu. No pazi se na urednost plaćanja klijenta. Dovoljno je da tekući račun na koji se kredit isplaćuje nije u blokadi ili zaštićen. Osim toga, klijent treba imati redovita primanja i uredno podmirivati svoja dugovanja.

Online putem do kredita bez kreditnih kartica

Najveća prednost kredita bez kreditne kartice jest ta što se njega može aplicirati preko interneta. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i ugovor te predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Odobreni iznos kredita isplaćuje se direktno na transakcijski račun korisnika kredita u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva pod uvjetom da je dokumentacija kompletna.

Krediti bez kreditne kartice olakšavaju pokrivanje troškova

Krediti bez kreditne kartice su nenamjenski krediti koji omogućuju korištenje financijskih sredstava prema potrebama i željama korisnika kredita. Takvi krediti nemaju određene namjene i najčešće se odobravaju na kraći rok dospijeća. Isplaćuju se najčešće iznosi od nekoliko tisuća kuna do nekoliko stotina kuna, a rok otplate varira od nekoliko mjeseci sve do nekoliko godina. Ovisno o tome je li plan otplate kraći, onda je i kamatna stopa niža. Što je otplatni plan duži, to je i kamatna stopa viša što svakako treba imati na umu prilikom podnošenja zahtjeva.

Iako u osnovi za ovu vrstu kredita nisu potrebni različiti instrumenti osiguranja, pojedine ih kreditne kuće mogu tražiti. Tipični instrumenti osiguranja su polica osiguranja, zadužnica i/ili sudužništvo. Klijent može policu osiguranja staviti kao garanciju i time pospješiti isplatu kredita bez kreditnih kartica.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (562 ocjena)

Home » Krediti bez kreditne kartice