Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Revolut kredit

Što je Revolut kredit i kako ga koristiti?

Revolut kredit je nova usluga koju nudi Revolut, digitalna banka koja je stekla veliku popularnost u posljednjih nekoliko godina. Kao što ime sugerira, Revolut kredit je vrsta kredita koja se može koristiti putem Revolut aplikacije ili internetske stranice.

Ova usluga je vrlo jednostavna za korištenje i omogućava korisnicima da brzo i jednostavno dobiju kredit po povoljnim uvjetima.

Revolut omogućava korisnicima da posude novac jednostavno i brzo, bez potrebe za odlaskom u banku. Sve se može obaviti putem aplikacije ili internetske stranice, što znači da je proces vrlo brz i jednostavan. Jednom kada se kredit odobri, novac će biti odmah prebačen na korisnikov Revolut račun, što omogućava korisnicima da lako i brzo pristupe sredstvima koja im trebaju.

Korisnici mogu uživati u mnogim prednostima koje pruža kreditna usluga tvrtke Revolut.

Prvo, proces je vrlo brz i jednostavan, što znači da korisnici mogu dobiti novac brzo i bez dodatnih poteškoća. Drugo, Revolutova ponuda ima vrlo povoljne kamatne stope, što omogućava korisnicima da dobiju novac po nižoj cijeni nego kod klasičnih bankarskih kredita.

Osim toga, kod Revolut kredita nema skrivenih troškova ili naknada pa korisnici mogu precizno izračunati koliko će ih kredit koštati.

No, u usporedbi s tradicionalnim bankovnim kreditima, Revolut krediti imaju i neke nedostatke. Prvo, usluga kredita koju nudi Revolut dostupna je isključivo korisnicima njihove platforme, što znači da oni bez korisničkog računa ne mogu iskoristiti tu pogodnost. Drugo, Revolut kredit nudi niže iznose kredita u usporedbi s tradicionalnim bankovnim kreditima, što znači da korisnici ne mogu posuditi velike iznose novca.

Ukratko, Revolut kredit je nova usluga koju nudi Revolut, koja omogućava korisnicima brzo i jednostavno posuditi novac po povoljnim uvjetima. Iako postoji nekoliko nedostataka u usporedbi s tradicionalnim bankovnim kreditima, Revolut kredit nudi korisnicima mnoge prednosti i zasigurno će privući mnoge korisnike koji žele brzo i jednostavno dobiti novac.

Prednosti i nedostaci Revolut kredita u usporedbi s tradicionalnim bankovnim kreditima.

Kada se usporede Revolut krediti s tradicionalnim bankovnim kreditima, jasno je da ima mnogo prednosti, ali i nekoliko nedostataka. Prvo, Revolut krediti imaju vrlo povoljne kamatne stope u usporedbi s bankarskim kreditima. Korisnici koji uzimaju kredit preko Revoluta će imati niže kamate tijekom otplate, što bi moglo dovesti do manjih troškova.

Dodatno, oni koji koriste kreditne usluge Revoluta neće biti opterećeni raznolikim naknadama i troškovima koji su često prisutni kod klasičnih bankarskih kredita.

Drugo, uz Revolut je lako dobiti kredit i koristiti ga. Korisnicima je potrebno samo nekoliko minuta da završe proces prijave i dobiju kredit. To je vrlo pogodno za ljude koji žele brzo posuditi novac, bez da troše vrijeme na odlazak u banku i čekanje na odobrenje.

Ipak, mana Revolutova financiranja je ta da je dostupno samo klijentima koji su već korisnici Revolut platforme.

Dakle, osobe koje nisu korisnici Revoluta neće moći iskoristiti ovu uslugu. Revolutovi krediti su karakterizirani nižim iznosima u odnosu na kredite koje nude banke. To implicira da za osobe koje trebaju velike svote novca, Revolut krediti ne bi bili najoptimalniji izbor.

Još jedan nedostatak Revolut kredita je taj što se odobrenje kredita može temeljiti na profilu korisnika i njihovim financijskim navikama.

To znači da neki korisnici možda neće moći dobiti kredit ako njihov profil nije dovoljno jak. Na primjer, osobe s niskim primanjima ili lošom kreditnom povijesti možda neće biti odobrene za Revolut kredit.

U konačnici, Revolut krediti su vrlo povoljna opcija za korisnike Revolut platforme koji žele brzo posuditi novac bez dodatnih troškova koji su često povezani s bankarskim kreditima. Iako postoje neki nedostaci, Revolut krediti su vrlo jednostavni za korištenje i mogu biti vrlo korisni za ljude koji trebaju manje iznose novca.

Kako se odobrava Revolut kredit i koje su uvjeti za dobivanje?

Kako bi se odobrio Revolut kredit, korisnik mora ispuniti nekoliko uvjeta. Prvo, korisnik mora biti stariji od 18 godina i imati otvoren račun na Revolut platformi. Korisnik također mora imati potvrđeni identitet i adrese te mora imati stalni izvor prihoda koji će omogućiti vraćanje kredita.

Odobrenje kredita ovisi o različitim faktorima, uključujući prihod korisnika, kreditnu povijest i ostale financijske navike.

Revolut upotrebljava vlastiti algoritam za analizu financijskih podataka i davanje ocjene korisnikovog kreditnog profila. Ako kreditni profil korisnika nije dovoljno jak, kredit možda neće biti odobren.

Korisnicima Revolut kredita nude se različite opcije otplate. Kredit se može vraćati u obročcima tijekom nekoliko mjeseci ili godina, ovisno o iznosu kredita i uvjetima koje je korisnik odabrao.

Međutim, važno je napomenuti da što duže traje otplate, to će ukupni troškovi kredita biti veći zbog kamata i naknada.

Revolut također nudi korisnicima opciju produženja otplate kredita ako im je potrebno više vremena za vraćanje. Korisnici mogu produžiti svoj kredit za određeno vrijeme, ali to će također povećati ukupni trošak kredita zbog kamatnih stopa.

Kada usporedimo s tradicionalnim bankovnim kreditima, odobrenje kredita kod Revoluta je vrlo brzo i jednostavno. Ipak, korisnici trebaju biti upoznati sa svim uvjetima i stopama kamata prije nego se odluče za kredit u Revolutu.

Važno je provjeriti koliko će korisnici plaćati za kredit, koliko će trajati otplate te koliko će ukupni troškovi kredita biti.

Ukratko, da bi korisnik mogao dobiti kredit od Revolut-a, potrebno je da ima račun otvoren na Revolut platformi, bude punoljetan, potvrdi svoj identitet i adresu te da ima redovni izvor prihoda. Odobrenje kredita ovisi o ocjeni korisnikovog kreditnog profila, a korisnicima se nude različite opcije otplate. Prije donošenja odluke o kreditu u Revolutu, bitno je pažljivo pregledati sve uvjete kako bi se izbjegle neugodne posljedice u budućnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (416 ocjena)

Home » Revolut kredit