Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton krediti za blokirane

Aton krediti za blokirane

Širok spektar financijskih ponuda pomaže mnogim potrošačima da dođu do prilagođene kreditne opcije i tako pokriju sve izdatke ili realiziraju određene planove.  No, prezaduženost i blokada računa postali su svakodnevni problem brojnih građana koji traže najbolji izlaz iz takve situacije. Ako imate dugovanja ili niste podmirili svoje obaveze prema banci tada može doći do blokade vašeg računa. Kada je tekući račun korisnika blokiran on ne može pristupiti novčanim sredstvima dok ne izmiri postojeća dugovanja. Da bi riješili takve financijske probleme građani su pronašli rješenje, a to su aton krediti za blokirane.

Što su aton krediti za blokirane?

Što zapravo znači blokada računa? Ako korisnik kod financijske institucije ima nepodmirene obaveze u smislu dugovanja, on ne može pristupiti sredstvima sve dok taj dug ne bude podmirio. U tom slučaju, blokiranim građanima banke rijetko žele odobriti pozajmice i kredit što korisnike stavlja u veoma neugodnu situaciju. Kako bi riješili problem blokiranog računa i izmirili postojeća dugovanja, mnogi građani biraju aton kredite za blokirane, kao najprikladnije rješenje da pristupe novčanim sredstvima.

Aton krediti za blokirane online

Imajući u vidu niska mjesečna primanja građana i račune koje premašuju prihode,  veliki je broj onih koji su prezaduženi ili čiji je račun blokiran. Banke ne pružaju mogućnost podizanja kredita za blokirane, zbog čega su aton krediti za blokirane postali najtraženija opcija na tržištu.  Možete zatražiti online putem aton kredit za blokirane, bez obzira jeste li već prezaduženi ili u blokadi. Prilikom predaje zahtjeva za kredit, nakon uspješne prijave i odobrenja, sredstva su na raspolaganju u toku istog dana.

Kako mogu pomoći Aton krediti za blokirane?

Banke ne odobravaju kredit blokiran građanima, a čak i najmanji dug zbog kojeg je račun blokiran, ne omogućava klijentu da podigne ni kredit, ni pozajmicu. Za one koji su se našli na listi blokiranih, aton krediti omogućavaju  praktičan izlaz iz financijskih teškoća.

Aton krediti za blokirane mogu pomoći da se pokriju manji novčani iznosi, dugovanja i dođe do gotovine kada treba izaći iz blokade. Podizanjem kredita svi dugovi se jednostavno mogu podmiriti u toku istog dana.

Aton kredit za blokirane možete uzeti kada vam treba pristup gotovini, bez obzira da li ste prezaduženi, imate račun u blokadi ili, ne, jer ova kreditna varijanta osigurava potrebna sredstva za kratko razdoblje.

Kada i zašto izabrati aton kredit za blokirane?

Aton krediti za blokirane je alternativa s kojom možete izaći postojećeg zaduženja i blokade, ali se i riješiti svake financijske krize u kojoj se nalazite.  Ovo je idealan izbor za ljude koji se žele otarasiti dugova i minusa na tekućem računu i tako izaći iz blokade. Uz minimalne uvjete na koje se klijent obavezuje, nakon podnošenja zahtjeva preko interneta, aton krediti za blokirane se odobravaju u toku istog dana.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (232 ocjena)

Home » Aton krediti za blokirane