Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Auto krediti

Auto krediti

Hrvati su po broju automobila na samom dnu Europske unije. Jedino lošije od nas stoje Rumunji, Mađari i Letonci. Na tisuću stanovnika imamo tek 350 automobila, dok je prosjek za EU oko 500 automobila. Ne ide tome ni u prilog da je gotovo 70 posto vozila starije od 10 godina. Osim što navedeni podaci pokazuju zabrinjavajući pad platežne moći, izazivaju i brigu za sve sudionike u prometu. Što su automobili stariji, veći je i rizik od kvarova, loše karoserije pa samim time i prometnih nesreća.

Posljednjih nekoliko godina ipak se bilježi povećani broj registriranih auta, naročito otkad se Njemačka počela rješavati „dizelaša“. Mnogi se zato bacaju u potragu za auto kreditima ne bi li olakšali kupnju prijevoznog sredstva. Odličan uvid u to pružaju kreditni kalkulatori koji na temelju traženog iznosa, kamatne stope i godina otplate računaju visinu mjesečne rate.

Banke su auto kredite zamijenile nenamjenskim kreditima

Auto krediti namijenjeni su isključivo kupovini vozila i kao takvi spadaju u namjenske kredite. Banke su se auto kredita riješile odnosno maknule iz ponude te ih zamijenile nenamjenskim kreditima. Takvi su krediti bazirani na manjim iznosima i nešto višoj kamatnoj stopi nego kod dugoročnih kredita. Odobravaju se na temelju pozitivne ocijene kreditne sposobnosti koja pak ovisi o cijelom nizu faktora od visine primanja, ukupne zaduženosti, stanja poslodavca do stanja sudužnika ili jamca i vrste ugovora o radu.

Kreditne kuće auto kredite odobravaju bez instrumenata osiguranja

Auto krediti još uvijek su sastavni dio ponude kreditnih kuća. Temelje se na manjim iznosima i kraćem roku otplate. Idealni su za sve one koji ne žele u cijeli proces odobravanja kredita uvlačiti poslodavca ni druge sudužnike. Kako se radi o manjim iznosima, nisu potrebni nikakvi instrumenti osiguranja, već se auto krediti odobravaju na temelju financijske slike. Najvažnije je da potencijalni klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje svoja dugovanja.

Kako do auto kredita

Do auto kredita u kreditnim se kućama dolazi isključivo online putem. Nema čekanja u redovima ni redovitih posjeta poslovnicama. Sve se može obaviti preko interneta što su pohvalili svi oni koji su u stisci s vremenom. Preko online stranice se dostavljaju osnovni dokumenti, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Od dodatne dokumentacije potrebno je dostaviti posljednje tri platne odnosno mirovinske liste, ali sve to ovisi o samoj visini traženog auto kredita. Po obradi auto kredita, novac se već istog dana isplaćuje na račun. Rok isplate nikada nije dulji od 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (178 ocjena)

Home » Auto krediti